رسپی

روش طبخ تباهگ، به روش سنتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش طبخ تباهگ به سبک سنتی

مردم سیستان و بلوچستان به دلیل زندگی خاصی که دارند، معمولاً غذاهای گوشتی می‌خورند. تباهگ هم غذایی است که با گوشت درست می‌شود و مخصوصاً در ماه رمضان طرفدار دارد. این غذا یکی از مهمترین غذاها در ماه رمضان در این منطقه است و اغلب در زمان سحری تهیه می‌شود.

تباهگ بیشتر در شهرهای فنوج و لاشار محبوب است. این غذا با پلو زعفرانی سرو می‌شود و طعم بسیار خوبی دارد. برای تهیه تباهگ، از گوشت خشک استفاده می‌شود. مشابه این غذا را در مازندران به صورت ماهی خشک نیز دیده‌اید. مطمئناً غذاهای مردم سیستان به اندازه‌ی غذاهای محلی مازندران خوشمزه هستند.

برای تهیه این غذا در خانه می‌توانید گوشت را با مایکروویو خشک کنید. روش دیگر، قرار دادن گوشت در زیر نور خورشید است. می‌توانید تکه‌های گوشت را روی سینی گذاشته و در تراس زیر آفتاب قرار دهید. اما این روش ممکن است به دلیل گرد و غبار و حشرات چندان سالم نباشد. بنابراین بهتر است از مایکروویو استفاده کنید تا گوشت‌ها را آماده کنید.

دستور تهیه تباهگ؛ غذای محلی سیستان و بلوچستان

از دیگر غذاهای معروف و خوشمزه این استان می‌توان به ناروشت ماهی، کدو پلو، خورش تخم‌مرغ، پکوره، بورک، بریان ماهی، بت ماهی سورین، بت بانکلینک و آبگوشت زابلی اشاره کرد.

مواد لازم :

گوشت: ۳۰۰ گرم
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پودر انار: به میزان لازم

دستور تهیه کامل تباهگ بلوچی بسیار خوشمزه

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا به تکه‌های گوشت کمی پودر انار و نمک بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

گام 2: سپس گوشت‌ها را بیرون آورده و کمی صبر کنید تا سرد شود.

گام 3: بعد، گوشت‌ها را در قابلمه بریزید و با کمی نمک، فلفل سیاه و آب جوش بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.

گام 4: بعد از نیم ساعت، گوشت‌ها را از ظرف بیرون آورده و در ماهی‌تابه با کمی روغن تفت دهید.

گام 5: از آبی که گوشت‌ها در آن پخته شده برای تهیه برنج استفاده کنید تا طعم برنج شما هم عالی شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا