رسپی

روش طبخ ته چین آلبالو مجلسی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه ته چین آلبالو خوشمزه با مرغ

ته چین انواع مختلفی دارد، مثل ته چین مرغ، ماهی و گوشت که معمول‌تر هستند. اما مدل‌های دیگری مثل ته چین لوبیا پلو، ته چین آلبالو پلو و ته چین کباب تابه‌ای هم خیلی خوشمزه‌اند.

در این مطلب، ما طرز تهیه ته چین آلبالو با مرغ را برای شما توضیح می‌دهیم. این غذا طعم خوبی دارد و برای مهمانی‌ها بسیار مناسب است. همچنین می‌تواند سفره شما را زیباتر کند. نکته اصلی در تهیه ته چین این است که نباید وا برود. با نکاتی که در این مقاله گفته می‌شود، می‌توانید ته چین عالی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ته چین آلبالو برای ۴ نفر:

برنج ایرانی ۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد (۳ زرده و ۱ تخم مرغ کامل)
ماست چکیده ۱ پیمانه
زعفران دم‌کرده غلیظ ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز بزرگ نگینی خرد شده ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
آلبالو هسته‌گرفته ۱ و ۱/۳ پیمانه + ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری شکر یا ۱ و ۱/۳ پیمانه مربای آلبالو
روغن مایع ۱/۲ پیمانه برای ته چین + ۳ قاشق غذاخوری برای تفت دادن مرغ
کره ۲۵ گرم
آب ۱ پیمانه
خلال پسته ۱/۲ پیمانه
خلال بادام ۱/۲ پیمانه
پنیر خامه‌ای به مقدار لازم برای تزیین

نکات مهم برای پخت ته چین آلبالو:

برنج ته چین باید حتماً ایرانی باشد، چون برنج‌های خارجی چسبندگی خوبی ندارند. همچنین برنج‌های ایرانی نسبت به برنج‌های خارجی عطر و طعم بهتری دارند.

مقدار تخم مرغ در ته چین خیلی مهم است. اگر تخم مرغ کم باشد، ممکن است ته چین وا برود. تخم مرغ به عنوان چسب عمل می‌کند، پس تعداد تخم مرغ‌ها را تغییر ندهید.

ماست ته چین باید پرچرب و چکیده باشد. اگر چربی ماست کم باشد، ته چین منسجم نمی‌شود و اگر ماست چکیده نباشد، ته چین خمیر می‌شود. از ماست چکیده ترش استفاده کنید و مقدار آن را هم درست مصرف کنید. اگر ماست زیاد باشد، ته چین شل می‌شود و اگر کم باشد، دانه‌های برنج خوب به هم نمی‌چسبند.

از زعفران دم‌کرده غلیظ استفاده کنید. زعفران را باید به روش درست دم کنید تا رنگ خوبی بگیرد. برای دم کردن زعفران، ابتدا آن را خوب پودر کنید، سپس به ازای ۱ قاشق چایخوری زعفران، ۲ قاشق سوپخوری آب جوش و ۲ تکه یخ اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که زعفران بیشتر رنگ بدهد. زعفران باقی‌مانده را در فریزر نگه دارید و قبل از استفاده آن را در دمای محیط بگذارید تا یخ آن آب شود.

دستور تهیه آلبالو پلو مجلسی

طرز تهیه آلبالو پلو:

برای تهیه آلبالو پلو، بسته به ذائقه‌تان می‌توانید از مربای آلبالو یا آلبالو با شکر کمتر استفاده کنید. اگر مربا می‌خواهید، به ازای هر پیمانه آلبالو، یک پیمانه شکر اضافه کنید و آن‌ها را در ظرفی که دو برابر مواد گنجایش دارد، قرار دهید. بعد ظرف را بپوشانید و یک روز در یخچال بگذارید تا آب بیندازد.

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و آب بگذارید جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، ۱۰ دقیقه صبر کنید و آلبالو‌ها را از ظرف خارج کنید تا شربت قوام بیاید. وقتی شربت قوام آمد، دوباره آلبالو‌ها را اضافه کنید و بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بماند. به این ترتیب مربای شما آماده می‌شود. برای تهیه مربا بهتر است از قابلمه لعابی استفاده کنید و در ظرف مربا را نگذارید، چون رنگ آن تیره می‌شود. فقط در مورد مربای به باید در ظرف را بگذارید.

روش طبخ ته چین آلبالو مجلسی و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“““html

مربا را به روش گفته شده درست کنید.

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که غذای شیرین را دوست ندارید و می‌خواهید طعم ترش آلبالوها حفظ شود، به ازای هر پیمانه آلبالو هسته گرفته شده ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و بگذارید شکر ذوب شود. در این روش چون شکر کمی استفاده شده، انتظار نامنظم شدن نداشته باشید. وقتی شکر ذوب شد، کار شما تمام است. میزان شکر را بسته به سلیقه خود تنظیم کنید.

خلال بادام را از قبل خیس کنید و در روغن مایع یا کره تفت دهید. تفت دادن در کره طعم بهتری می‌دهد، اما تفت دادن در روغن مایع باعث براق‌تر شدن آن می‌شود. خلال پسته را خیس نکنید چون رنگ پس می‌دهد، بلکه فقط آن را در روغن مایع تفت دهید و با آن پلو آلبالو را تزئین کنید.

منبع : فرارو

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا