روش های تهیه ی ترافل رنگی (مرحله به مرحله)

“`html
روش های تهیه ی ترافل رنگی
ترافلهای رنگی به شکلهای مختلف در بازار پیدا میشوند. میتوانید از آنها برای تزئین شیرینی، کیک، دسر و حتی برای تزئین میز تولد استفاده کنید. در ادامه دو روش برای تهیه ترافلهای رنگی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم ترافلهای رنگی :
پودر قند 1 پیمانه
سفیده تخممرغ 1 عدد
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل به مقدار لازم
رنگ خوراکی به مقدار لازم
خودتان در منزل ترافل رنگی درست کنید
دستور تهیه ترافلهای رنگی :
همه مواد را با هم ترکیب کنید و با همزن بزنید تا یک مایهی یکدست به دست بیاید. سپس این مایه را به تعدادی که رنگ دارید در ظرفهای جداگانه تقسیم کنید و به آنها رنگ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد، روی یک صفحه کاغذ روغنی بگذارید و مایه را در قیفهای جدا بریزید و با ماسورهی ساده به صورت خطی روی کاغذ بریزید. میتوانید از ماسورههای ۵ سوراخه استفاده کنید تا کارتان سریعتر پیش برود.
حالا کاغذهای روغنی را به مدت ۲۴ ساعت در محیط آزاد قرار دهید تا خشک شود. پس از اینکه خشک شدند، میتوانید آنها را برش دهید یا با دست خرد کنید.
روشی دیگر برای تهیه ترافل رنگی :
در این روش، ترافل با خمیر فوندانت تهیه میشود. برای تهیه خمیر فوندانت میتوانید روی آن کلیک کنید و دستورش را ببینید.
فوندانت را به رنگهای دلخواه رنگ کنید و با وردنه به ضخامت تقریباً نیم سانت باز کنید. سپس با کاتر آنها را برش بزنید و چند روز در جای مناسبی نگهدارید تا سفت شوند. بعد میتوانید با قالبهای دلخواه آنها را شکل دهید.