روغن udos چیست ؟ فواید و موارد کاربرد این روغن کدامند ؟ (2 نکته مهم)

“`html
روغن udos چیست ؟
دکتر اراسموس بعد از گرفتن درجه دکتری در رشته تغذیه، روغنی را تولید کرد که دو برابر میزان اسید چرب امگا ۳ نسبت به اسید چرب امگا ۶ دارد و همچنین ترکیبی از چربیهای اشباع و غیر اشباع اضافه کرد. روغن udos به عنوان یک مکمل غذایی شناخته میشود و میتواند همراه غذا مصرف شود.
فواید روغن udos چیست ؟
1. کاهش خطر بیماری قلبی
استفاده منظم از چربیهای غیر اشباع میتواند به کاهش سطح کلسترول کمک کند، که این به نوبه خود خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته را کم میکند.
2. ترمیم غشای سلولی
اسیدهای چرب به ترمیم غشای سلولی بدن کمک میکنند و این باعث میشود که بدن بتواند سموم را دفع کرده و به خوبی کار کند.
این فرآیندها در بدن به صورت طبیعی رخ نمیدهند، بنابراین مهم است که یک رژیم غذایی مناسب داشته باشید.
طبق تحقیقاتی که دکتر سیموپولوس در مجله تحقیقات زیست پزشکی و دارو درمانی منتشر کرده است، داشتن نسبت مناسب بین اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ به جلوگیری از تجزیه غشا سلولی و بیماریهای مزمن کمک میکند.
3. روغن udos با سرطان مبارزه میکند
امگا ۹ شامل چربیهای مهمی است که به بدن کمک میکند تا در برابر برخی انواع سرطانها مانند سرطان پستان و سرطان روده بزرگ دفاع کند.
4. محافظت از سلامت روانی
امگا ۳ به کاهش افسردگی و کمک به افرادی که دچار اضطراب هستند، کمک میکند.
همچنین شواهدی وجود دارد که نشان میدهد روغنهای غنی از امگا میتوانند در درمان بیماریهای ذهنی و روحی مؤثر باشند و حتی از بروز آلزایمر جلوگیری کنند.
تحقیقی که لین در مجله روانشناسی بالینی منتشر کرده نشان میدهد که بین مصرف امگا ۳ و اثر داروهای ضد افسردگی یک ارتباط مثبت وجود دارد.
5. محافظت از سلامت استخوانها
تحقیقات نشان دادهاند که روغن udos میتواند به سلامت استخوانها و مفاصل با افزایش جذب کلسیم کمک کند.
این موضوع به جلوگیری از پوکی استخوان و ورم مفاصل کمک خواهد کرد.
در مطالعهای که دکتر کروگر conducted انجام داد مشخص شد که بهرهمندی از مکملهای اسیدهای چرب امگا ۳ به سلامت بیماران مسن که در معرض خطر انواع مشکلات حرکتی هستند، کمک میکند.
چگونه روغن udos را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم ؟
شما میتوانید یک قاشق روغن udos را به غذای خود اضافه کنید، مانند زمانی که روغن ماهی را به غذا اضافه میکنید.
همچنین میتوانید به راحتی آن را برای تزئین و طعمدهی به سوپها، نوشیدنیهای سالم و پوره سیبزمینی اضافه کنید.
برای پخت و پز، سعی کنید روغن را خیلی داغ نکنید و زمان زیادی روی حرارت نگذارید و در انتها به غذا اضافه کنید زیرا در غیر این صورت خواص آن کاهش یافته و تنها اثر آن بر روی سلامتی شما از بین خواهد رفت.
1. امگا 3 ، امگا 6 و اسید چرب امگا 9
روغن Udo دارای ۶ گرم اسیدهای چرب امگا ۳ و ۳ گرم اسیدهای چرب امگا ۶ است. این نسبت برای سلامتی بدن مهم و حیاتی است.
طبق تحقیقی که در سال ۲۰۰۸ در “زیست شناسی و پزشکی آزمایشی” منتشر شد، اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ میتوانند به کاهش خطر بیماریهای قلبی، بیماریهای خود ایمنی و برخی انواع خاصی از سرطانها مانند سرطان پستان و روده کمک کنند.
اسیدهای چرب امگا ۹ چربیهای غیر اشباعی هستند که میتوانند به کاهش سطح کلسترول بد یا کلسترول خوب کمک کنند. این موضوع به نوبه خود میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کمتر کند.
2. اسیدهای چرب ضروری و سلامتی
بدن شما نمیتواند اسیدهای چرب ضروری را به تنهایی تولید کند، بنابراین بخش عمده نیاز بدن به این چربیها از طریق رژیم غذایی روزانه تأمین میشود.
علاوه بر کاهش خطر مشکلات خاص سلامتی، اسیدهای چرب ضروری به ترمیم غشای سلولی کمک میکنند و به این ترتیب مواد مغذی لازم را از غذاها جذب میکنند.
غشای سلولی سالم همچنین به بدن کمک میکند تا سموم و مواد زاید را از خود حذف کند.
“““html
کمک میکند. علاوه بر این، اسیدهای چرب به سلولهای شما کمک میکنند تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و این کار باعث میشود که هر یک از ارگانهای بدن شما به درستی کار کنند.
3. اضافه کردن روغن اودو به رژیم غذایی
قبل از اینکه مکملهایی مانند روغن اودو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، همیشه با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که این مکمل برای شما و وضعیت سلامتیتان مناسب است.
این روغن جایگزین روغنهای مورد استفاده در آشپزی نمیشود؛ در واقع، نمیتوان آن را گرم کرد یا برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد.
به جای این، روغن اودو را میتوانید به عنوان یک مکمل غذایی مصرف کنید، اما بهتر است آن را روی غذاهای سرد مانند سالاد یا ساندویچهای سرد خود بریزید و بخورید.
سایت رضیم
“`