رسپی

رولت برنج غذای معروف و خوشمزه‌ کره‌ای + دستور تهیه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

رولت برنج غذای معروف و خوشمزه‌ کره‌ای + دستور تهیه

اگر می‌خواهید غذاهای بین‌المللی را امتحان کنید که با فرهنگ غذایی ما هم شباهت دارد، این کار می‌تواند جالب باشد. شما می‌توانید با اضافه کردن سبزیجات دلخواه خود، به‌خصوص ذرت، این غذای کره‌ای را به سلیقه خودتان درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

روش درست کردن این رولت برنج یکی از محبوب‌ترین روش‌ها در کشورهای آسیایی است. این غذا برای افرادی که عاشق برنج هستند، طعم و تنوع جالبی به غذای آن‌ها می‌دهد. حتماً این غذای خوشمزه کره‌ای را در خانه درست کنید و از طعم متفاوت آن بهره‌مند شوید.

غذاهای مشابه دیگری هم وجود دارد مثل رولت اسفناج، رولت سوخاری، تاک پلو، پلو پیازچه با مرغ، نخود پلو مکزیکی، پلو یونانی، دلمه هویج، غذا با قارچ، خورش سویا و کلم بروکلی و…

مواد لازم :

برنج: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۶ عدد
سیر: ۲ حبه
روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ورقه‌ای: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

رولت تخم مرغ با برنج پخته(کره ای)

مراحل پخت :

گام 1: برنج را خوب بپزید.
گام 2: سیرها را ریز خرد کنید و در یک تابه با روغن کنجد کمی تفت دهید.

گام 3: سپس برنج پخته شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
گام 4: سس سویا و نمک را هم اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
گام 5: تخم مرغ‌ها را در یک کاسه ریخته و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.
گام 6: در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و تخم‌مرغ‌ها را در آن بریزید و پخش کنید.
گام 7: وقتی یک طرف تخم‌مرغ‌ها پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.

پوستر رولت برنج کره ای

گام 8: حالا مواد برنج را روی لایه تخم‌مرغ بریزید و با کمک کفگیر آن را رول کنید.
گام 9: پنیر ورقه‌ای را روی رولت گرم بگذارید تا آب شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

رولت برنج غذای معروف و خوشمزه‌ کره‌ای + دستور تهیه (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا