رسپی
رولت تیرامیسو : دستور تهیه رولت تیرامیسو شکلاتی (مرحله به مرحله)

“`html
دسر – رولت تیرامیسو خوشمزه و خاص
امروز میخواهیم یک رولت تیرامیسو بسیار خوشمزه درست کنیم. بیایید این دستور را دنبال کنیم و از طعم آن لذت ببریم. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه رولت تیرامیسو با طعم خوشمزه
مواد لازم برای تهیه رولت تیرامیسو
- تخممرغ: ۶ عدد
- مواد کیک وانیلی: ۱ بسته
- روغن: ½ پیمانه
- آب: ½ پیمانه
- پودر کاکائو: ½ پیمانه
- خامه: ۱ پیمانه
- پودر قهوه اسپرسو: ۱ قاشق سوپخوری
- پنیر ماسکارپونه: ۵۰۰ گرم
- شکر: ½ پیمانه
- عصاره وانیل: ۱ قاشق سوپخوری
- بیسکوییت لیدی فینگر: ۵ عدد
دستور تهیه رولت خوشمزه تیرامیسو
- ابتدا تخممرغها را با مواد کیک، روغن و آب مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست بیاید. پس از آن، خمیر را در کف سینی بریزید و سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ دقیقه قرار دهید.
- یک پارچه تمیز روی میز بگذارید و پودر کاکائو را روی آن بپاشید. رولت کیک را روی پارچه قرار دهید و به آرامی رول کنید. سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
- در یک ظرف، خامه را با پودر اسپرسو، شکر، عصاره وانیل و پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود.
- رولت را باز کنید و مخلوط خامه را روی آن بزنید. سپس بیسکوییتهای لیدی فینگر را روی خامه قرار دهید و با برس کمی اسپرسو روی آنها بمالید.
- حالا دوباره رولت را رول کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
- نوشجان!
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیه رولت مغزدار با خامه و شکلات
دستور تهیه چند رولت با سیبزمینی ساده و خوشمزه
دستور تهیه رولت شکلاتی بدون فر با طعمی فوقالعاده
تهیه شده توسط مجله رضیم
مریم امینی