رسپی
رولت کوکو سبزی | روشی آسان برای پخت کوکوی مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه رولت کوکو سبزی مجلسی و خوش رنگ
کوکو سبزی با زرشک و گردو یکی از انواع کوکو سبزی است که در بین ایرانیان بسیار محبوب میباشد. با ما همراه شوید.
رولت کوکو سبزی با ماست چکیده
مواد اصلی برای تهیه رولت کوکو سبزی
- تخم مرغ ۳ عدد
- سبزی (شامل گشنیز، پیازچه و جعفری خرد شده) ۱ لیوان
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۳ حبه
- ماست (موسیر و چکیده) به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
دستور تهیه رولت کوکو سبزی
- ابتدا سبزیها را تا حد ممکن ریز کنید. اگر دستگاه غذاساز دارید، آنها را در آن بریزید تا ریز شود، اما له نشود.
- سیر را رنده کرده و به همراه ادویه، تخممرغ و آرد به مواد اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید تا کف کند و خوب ترکیب شود.
- یک قالب مستطیلی که از مواد شما بزرگتر باشد در نظر بگیرید تا مواد داخل آن یک لایه نازک درست کند.
- قالب را با کره چرب کرده و مواد را در آن بریزید و در فر که از قبل داغ کردهاید، در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
- بعد از پخت، کوکو را روی کاغذ روغنی بگذارید و به آرامی آن را رول کنید و در یخچال قرار دهید.
- صبر کنید تا کوکو خنک شود، سپس آن را باز کرده و رویش ماست بزنید و دوباره به آرامی رول کنید. سپس با چاقوی تیز برش بزنید.
نکات مهم برای پخت رولت کوکو سبزی
- این کوکو اگر در روغن سرخ شود، رنگ سبز تیرهای به خود میگیرد که خیلی زیبا نیست! بهتر است آن را در فر بپزید.
- به یاد داشته باشید که در کوکو زردچوبه نزنید، زیرا رنگ آن را خراب میکند.
- احتمال شکستن رول هنگام پیچیدن بسیار زیاد است. برای کاهش این احتمال، اولا قالب بزرگتری انتخاب کنید تا کوکو کم ارتفاع شود. ثانیاً، آن را به آرامی رول کنید و اگر رول شکست، نگران نباشید و به آرامی ادامه دهید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه کوکوی سیبزمینی خام خوشمزه و عالی
دستور تهیه کوکوی هویج سالم و ساده
کوکوی کرفس: دستور تهیه کوکوی برگ کرفس
دستور تهیه کوکوی پوکورا غذای خوشمزه خوزستان مرحله به مرحله