رسپی

رولت گوشت و انبه (طعمی که تا به حال نچشیده‌اید)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

رولت گوشت و انبه، یک غذای جدید و خلاقانه است که طعم‌های شرقی و غربی را با هم ترکیب می‌کند و تجربه‌ای خاص برای شما می‌سازد. در این مقاله از رضیم بلاگ شما را به دنیای آشپزی مدرن می‌بریم و طرز تهیه رولت گوشت و انبه را به همراه نکات مهم، قدم به قدم توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت و انبه

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت و انبه به این شرح است:

فیله گوشت گوساله یا گوسفند ۵۰۰ گرم
انبه ۲ عدد
پیازچه ۲ ساقه
نعنا، ریحان و گشنیز به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
خمیر فیلو  به مقدار لازم (حدود ۱۰ ورقه)
سس تریاکی (اختیاری) به مقدار لازم

مراحل تهیه رولت گوشت و انبه

  • مدت زمان آماده سازی و پختن این رولت ۳۵-۴۵ دقیقه است.
  • تعداد مواد گفته‌شده برای ۳-۴ نفر کافی است.
  • درجه سختی تهیه این رولت متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی گوشت

فیله گوشت را به ضخامت ۱ تا ۲ سانتی‌متر برش بزنید و با نمک، فلفل سیاه و پودر سیر طعم‌دار کنید.

یک تابه را روی حرارت بالا بگذارید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید.

گوشت‌های طعم‌دار شده را در تابه بگذارید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه از هر طرف بپزید تا سطح آن‌ها طلایی شود.

گوشت‌های سرخ‌شده را از تابه خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.

مرحله دوم: آماده‌سازی انبه و سایر سبزیجات

انبه‌ها را پوست کنده و هسته آن‌ها را جدا کنید. سپس انبه‌ها را به شکل نگینی خرد کنید.

پیازچه‌ها را ریز خرد کنید.

نعنا، ریحان و گشنیز را بشویید و خرد کنید و سپس همه مواد را در یک ظرف مناسب با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم: پیچیدن رولت‌ها

یک ورقه خمیر فیلو را روی میز کار بگذارید و با قلم مو کمی روغن زیتون روی آن بزنید.

مقداری از مخلوط انبه، پیازچه و سبزیجات خرد شده را روی خمیر فیلو بگذارید.

گوشت‌های سرخ‌شده را در وسط مخلوط قرار داده و خمیر فیلو را از دو طرف به آرامی بپیچید تا یک رولت خوب شکل بگیرد.

بقیه ورق‌های خمیر و مواد را به همین ترتیب بپیچید.

مرحله چهارم: پخت رولت‌ها

فر را…

رولت گوشت و انبه (طعمی که تا به حال نچشیده‌اید)

“““html

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

رولت‌های پیچیده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا خمیر فیلو طلایی و برشته شود.

مرحله پنجم: سرو رولت گوشت و انبه

رولت‌های پخته شده را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی خنک شوند.

رولت‌ها را به شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید.

اگر دوست دارید، می‌توانید رولت‌ها را با سس تریاکی سرو کنید.

رولت گوشت و انبه را می‌توانید به عنوان غذای اصلی یا پیش‌غذا سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه رولت گوشت و انبه

بیشتر بخوانید: رسپی رولت مرغ و سبزیجات

نکات و فوت و فن‌های تهیه رولت گوشت و انبه

به ۳ نکته مهم زیر در تهیه رولت گوشت و انبه توجه کنید:

  1. برای اینکه رولت‌های شما به شکل خود باقی بمانند، آنها را خیلی محکم نپیچید.
  2. می‌توانید از انواع سبزی‌های معطر دیگر مثل جعفری، شوید یا ترخون نیز در این غذا استفاده کنید.
  3. اگر به سس تریاکی دسترسی ندارید، می‌توانید از ترکیب سس سویا، عسل، سرکه و زنجبیل رنده شده به عنوان سس استفاده کنید.

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید یک رولت گوشت و انبه خوشمزه و لذیذ در خانه تهیه کنید. این غذا با ظاهری زیبا و طعمی دلنشین، می‌تواند جلوه‌ای شیک به سفره‌های شما در مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص بدهد.

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقمندان به غذاهای جدید و مدرن قرار گرفته باشد و شما نیز با استفاده از روش بسیار ساده بالا، این رولت‌های جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا