رولت گوشت و انبه (طعمی که تا به حال نچشیدهاید)

“`html
رولت گوشت و انبه، یک غذای جدید و خلاقانه است که طعمهای شرقی و غربی را با هم ترکیب میکند و تجربهای خاص برای شما میسازد. در این مقاله از رضیم بلاگ شما را به دنیای آشپزی مدرن میبریم و طرز تهیه رولت گوشت و انبه را به همراه نکات مهم، قدم به قدم توضیح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه رولت گوشت و انبه
مواد لازم برای تهیه رولت گوشت و انبه به این شرح است:
فیله گوشت گوساله یا گوسفند | ۵۰۰ گرم |
انبه | ۲ عدد |
پیازچه | ۲ ساقه |
نعنا، ریحان و گشنیز | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
خمیر فیلو | به مقدار لازم (حدود ۱۰ ورقه) |
سس تریاکی (اختیاری) | به مقدار لازم |
مراحل تهیه رولت گوشت و انبه
- مدت زمان آماده سازی و پختن این رولت ۳۵-۴۵ دقیقه است.
- تعداد مواد گفتهشده برای ۳-۴ نفر کافی است.
- درجه سختی تهیه این رولت متوسط است.
مرحله اول: آمادهسازی گوشت
فیله گوشت را به ضخامت ۱ تا ۲ سانتیمتر برش بزنید و با نمک، فلفل سیاه و پودر سیر طعمدار کنید.
یک تابه را روی حرارت بالا بگذارید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید.
گوشتهای طعمدار شده را در تابه بگذارید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه از هر طرف بپزید تا سطح آنها طلایی شود.
گوشتهای سرخشده را از تابه خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.
مرحله دوم: آمادهسازی انبه و سایر سبزیجات
انبهها را پوست کنده و هسته آنها را جدا کنید. سپس انبهها را به شکل نگینی خرد کنید.
پیازچهها را ریز خرد کنید.
نعنا، ریحان و گشنیز را بشویید و خرد کنید و سپس همه مواد را در یک ظرف مناسب با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم: پیچیدن رولتها
یک ورقه خمیر فیلو را روی میز کار بگذارید و با قلم مو کمی روغن زیتون روی آن بزنید.
مقداری از مخلوط انبه، پیازچه و سبزیجات خرد شده را روی خمیر فیلو بگذارید.
گوشتهای سرخشده را در وسط مخلوط قرار داده و خمیر فیلو را از دو طرف به آرامی بپیچید تا یک رولت خوب شکل بگیرد.
بقیه ورقهای خمیر و مواد را به همین ترتیب بپیچید.
مرحله چهارم: پخت رولتها
فر را…
“““html
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
رولتهای پیچیده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا خمیر فیلو طلایی و برشته شود.
مرحله پنجم: سرو رولت گوشت و انبه
رولتهای پخته شده را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی خنک شوند.
رولتها را به شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید.
اگر دوست دارید، میتوانید رولتها را با سس تریاکی سرو کنید.
رولت گوشت و انبه را میتوانید به عنوان غذای اصلی یا پیشغذا سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی رولت مرغ و سبزیجات
نکات و فوت و فنهای تهیه رولت گوشت و انبه
به ۳ نکته مهم زیر در تهیه رولت گوشت و انبه توجه کنید:
- برای اینکه رولتهای شما به شکل خود باقی بمانند، آنها را خیلی محکم نپیچید.
- میتوانید از انواع سبزیهای معطر دیگر مثل جعفری، شوید یا ترخون نیز در این غذا استفاده کنید.
- اگر به سس تریاکی دسترسی ندارید، میتوانید از ترکیب سس سویا، عسل، سرکه و زنجبیل رنده شده به عنوان سس استفاده کنید.
با رعایت این نکات ساده، میتوانید یک رولت گوشت و انبه خوشمزه و لذیذ در خانه تهیه کنید. این غذا با ظاهری زیبا و طعمی دلنشین، میتواند جلوهای شیک به سفرههای شما در مهمانیها و مناسبتهای خاص بدهد.
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقمندان به غذاهای جدید و مدرن قرار گرفته باشد و شما نیز با استفاده از روش بسیار ساده بالا، این رولتهای جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.