رسپی

رول بادمجان سوخاری؛ رسپی‌ای که نباید از دست بدهید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

رول بادمجان سوخاری یک خوراکی خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید آن را به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. اگر از غذاهای تکراری خسته شده‌اید و به دنبال یک غذای ساده و خوشمزه هستید، توصیه می‌کنیم این غذای جذاب را امتحان کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، دستور پخت مرحله به مرحله رول بادمجان سوخاری را با نکات مهمی که باید مد نظر داشته باشید، ارائه می‌دهیم.
  

مواد لازم برای رول بادمجان سوخاری

بادمجان ۲ عدد
سیر ۲ حبه
جعفری تازه ۳ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری ۱ پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

دستور تهیه رول بادمجان سوخاری

مدت زمان آماده‌سازی مواد و تهیه این رول‌های سوخاری حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده است برای ۳ تا ۴ نفر کافیست و می‌توانید با انجام یک محاسبه ساده، مواد را بیشتر کنید تا در حجم بیشتری درست کنید. تهیه این رول‌ها کار سختی نیست و در سطح متوسط قرار دارد.

بیشتر بخوانید: رول بادمجان سوخاری؛ دستوری که نباید از دست بدهید

مرحله اول: آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید. سر سبز بادمجان را جدا کنید و با پوست‌کن یا چاقو پوست آن‌ها را بگیرید. سپس بادمجان‌ها را به صورت طولی برش بزنید تا ورقه‌های نازک و بلندی به دست آید. سعی کنید ضخامت برش‌ها یکسان باشد تا هنگام سرخ شدن به طور یکنواخت پخته شوند.

پس از برش بادمجان‌ها، آن‌ها را روی سینی بچینید و هر دو طرف ورقه‌ها را با نمک بپاشید. بادمجان‌ها را برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی‌شان گرفته شود.

بعد از این زمان، بادمجان‌ها را با دستمال کاغذی خشک کنید تا آب اضافیشان گرفته شود. برای اینکه رول‌ها خوب پیچیده شوند و تلخی نداشته باشند، بهتر است از بادمجان‌های جوان و کوچک استفاده کنید. بادمجان‌های…

“““html
بزرگ‌تر معمولاً تخم بیشتری دارند و تلخ‌تر هستند.
رسپی رول بادمجان سوخاری

مرحله دوم: آماده سازی سیر، جعفری و پنیر

حبه‌های سیر را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس با استفاده از رنده یا سیر له‌کن، حبه‌ها را له کنید و در یک کاسه بگذارید. جعفری خرد شده را به سیر اضافه کنید. پنیر موزارلا را نیز رنده کرده و به مواد داخل کاسه اضافه کنید. حالا همه مواد را خوب مخلوط کنید.

این ترکیب بسیار خوشمزه و راحت است که طعم خوبی به رول‌های بادمجان می‌دهد. اگر دوست دارید، می‌توانید از پنیرهای دیگر مثل پنیر پارمزان یا پنیر فتا و یا سبزیجات دلخواه دیگر هم استفاده کنید.

مرحله سوم: آماده سازی مواد رول‌های سوخاری

سه ظرف جدا آماده کنید. تخم‌مرغ‌ها را در یکی از ظرف‌ها بشکنید و با چنگال به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در ظرف دیگر آرد سوخاری و در آخر آرد سفید را بریزید. اگر می‌خواهید طعم بهتری به رول‌ها بدهید، می‌توانید کمی ادویه به آرد سوخاری اضافه کنید.

رسپی رول بادمجان سوخاری

مرحله چهارم: پیچیدن رول‌های بادمجان

یک قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر و جعفری را روی هر ورقه بادمجان بگذارید و به آرامی آن را رول کنید. برای محکم نگه‌داشتن رول‌ها می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید. دقت کنید که مواد داخل رول به خوبی در آن جمع شود تا در حین سرخ کردن خارج نشود.

مرحله پنجم: آماده سازی رول‌ها برای پخت

زمانی که همه رول‌ها را آماده کردید، هر کدام را اول در آرد سفید بغلتانید، سپس در تخم‌مرغ زده شده و در انتها در آرد سوخاری قرار دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی ۱۴ دسر پاییزی

رول بادمجان سوخاری؛ رسپی‌ای که نباید از دست بدهید

مرحله ششم: سرخ کردن رول‌های بادمجان

یک تابه مناسب را روی حرارت بگذارید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و صبر کنید تا داغ شود. حالا رول‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. توجه داشته باشید که دمای روغن باید متوسط تا بالا باشد. اگر روغن خیلی داغ باشد، رول‌ها سریع طلایی می‌شوند، اما ممکن است خوب پخته نشوند. رول‌ها را به صورت یکجا در روغن بگذارید و تا زمانی که طلایی شوند، سرخ کنید.

اگر می‌خواهید غذایی سالم‌تر داشته باشید، می‌توانید رول‌ها را به جای سرخ کردن در روغن، در فر بپزید. برای این کار، بادمجان‌ها را با کمی روغن زیتون چرب کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید.

رول‌های سرخ یا پخته شده را در ظرف سرو بگذارید و با جعفری تازه خرد شده یا سس گوجه‌فرنگی تزیین کنید. اگر می‌خواهید یک وعده سبک و خوشمزه داشته باشید، می‌توانید آن را با نان تازه و سالاد میل کنید.

رول بادمجان سوخاری یک غذای ساده، خوشمزه و شیک است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. امیدواریم این دستور پخت برای شما که عاشق آشپزی هستید، جالب باشد و بتوانید این رول‌های سوخاری خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا