روکر آناناس خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
روکر آناناس خوشمزه
روکر آناناس یکی از دسرهای خوشمزه و بینالمللی است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود. این دسر خوشمزه که جز دسرهای مجلسی به حساب میآید، اصالتاً به ایتالیا تعلق دارد.
اگر از دسرهای تکراری که در مهمانیها سرو میکنید خسته شدهاید، بهتر است این مطلب را بخوانید. چون در اینجا به شما دستور تهیه یکی از دسرهای جدید و شیک ایتالیایی را آموزش میدهیم که قطعاً میتواند مهمانیهایتان را زیباتر کند. برای دیدن دستور تهیه، با ما همراه باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر خامهای | ۱۵۰ گرم |
شیر | ۲ لیوان |
خامه | ۲۰۰ گرم |
آناناس | ۶ حلقه |
گردو خرد شده | نصف پیمانه |
ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
ژله آناناس | ۱ بسته |
دستور تهیه روکر آناناس
ابتدا ژلاتین را روی نصف پیمانه آب سرد میریزیم و روی بخار کتری میگذاریم تا نرم و یکدست شود.
سپس شکر، نشاسته و شیر را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی هم میزنیم.
این مخلوط را از صافی رد کرده و روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود.
تخممرغ را با چنگال میزنیم و به مخلوط شیر اضافه میکنیم. سپس ژلاتین ذوبشده را به آن اضافه میکنیم.
حدوداً تا زمانی که مخلوط غلیظ شود، روی حرارت نگهدارید. بعد از اینکه از روی حرارت برداشته شد، میگذاریم خنک شود.
در ظرف دیگری پنیر و خامه را با هم مخلوط کرده و گردو را اضافه میکنیم.
وقتی مایع شیر خنک شد، مخلوط پنیر و خامه را به آن اضافه میکنیم. سپس در قالب موردنظر، ژله را درست کرده و حلقههای آناناس را روی آن میچینیم.
قالب را در یخچال قرار میدهیم تا ببندد. قالب من گود بود، به همین خاطر زمانی که ژله نیم بند شد، آن را روی سطح دسر و در گودی قالب میریزم.
منبع : ساعد نیوز