رسپی

روکر توت فرنگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روکر توت فرنگی

روکر توت فرنگی یک دسر خوشمزه و خاص بین‌المللی است که با دستورهای مختلفی درست می‌شود. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله روکر توت فرنگی، در ادامه با ما باشید.

این دسر ایتالیایی خیلی خوشمزه و زیباست و می‌توانیم آن را برای مهمانی‌ها یا جشن‌ها تهیه کنیم. روکر توت فرنگی از بیسکویت و ژله درست می‌شود. بنابراین باید به خاطر داشته باشیم که غذای اصلی نباید خیلی سنگین و چرب باشد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته
آب جوش ۱.۵ لیوان
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
شکلات چیپسی نصف لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
شکر ۱ لیوان
گردو خردشده نصف لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
توت فرنگی خردشده ۱ پیمانه
بیسکویت پتی پور خردشده ۱۵ عدد
آب سرد نصف لیوان

دستور تهیه روکر توت فرنگی

ابتدا پودر ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و روی بخار کتری می‌گذاریم تا شفاف شود. سپس آن را در قالب چرب شده ریخته و به یخچال می‌گذاریم تا ببندد.
پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد می‌پاشیم و بعد بن‌ماری می‌کنیم تا حل و شفاف شود.

نشاسته ذرت و شیر را با هم مخلوط می‌کنیم و از صافی رد می‌کنیم. این مخلوط را روی حرارت ملایم می‌گذاریم. وقتی گرم شد، شکر و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه مرتب هم می‌زنیم تا گلوله نشود و بوی خامی نشاسته از بین برود.

وقتی مواد به غلظت فرنی رسید، از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم به دمای محیط برسد.
سپس پنیر خامه‌ای را با خامه خوب مخلوط کرده و این مخلوط را به شیر اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود و تکه‌های خامه و پنیر در شیر حل شوند.

در این مرحله، گردو خردشده، چیپس شکلات، توت فرنگی خردشده و بیسکویت خردشده را اضافه کرده و کاملاً هم می‌زنیم. مایه آماده و خنک شده را روی ژله‌ای که بسته شده می‌ریزیم.
دسر را حدود چهار ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. برای خارج کردن دسر از قالب، ابتدا دیواره‌ها را جدا می‌کنیم و بعد ته قالب را برای چند ثانیه در آب جوش قرار می‌دهیم و سپس آن را در ظرف سرو برمی‌گردانیم.

منبع : ساعد نیوز


سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا