روکر توت فرنگی (مرحله به مرحله)

“`html
روکر توت فرنگی
روکر توت فرنگی یک دسر خوشمزه و خاص بینالمللی است که با دستورهای مختلفی درست میشود. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله روکر توت فرنگی، در ادامه با ما باشید.
این دسر ایتالیایی خیلی خوشمزه و زیباست و میتوانیم آن را برای مهمانیها یا جشنها تهیه کنیم. روکر توت فرنگی از بیسکویت و ژله درست میشود. بنابراین باید به خاطر داشته باشیم که غذای اصلی نباید خیلی سنگین و چرب باشد.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
پودر ژله توت فرنگی | ۱ بسته |
آب جوش | ۱.۵ لیوان |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذا خوری |
شکلات چیپسی | نصف لیوان |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
پنیر خامهای یا ماسکارپونه | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱ لیوان |
گردو خردشده | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذا خوری |
شیر | ۲ لیوان |
توت فرنگی خردشده | ۱ پیمانه |
بیسکویت پتی پور خردشده | ۱۵ عدد |
آب سرد | نصف لیوان |
دستور تهیه روکر توت فرنگی
ابتدا پودر ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و روی بخار کتری میگذاریم تا شفاف شود. سپس آن را در قالب چرب شده ریخته و به یخچال میگذاریم تا ببندد.
پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد میپاشیم و بعد بنماری میکنیم تا حل و شفاف شود.
نشاسته ذرت و شیر را با هم مخلوط میکنیم و از صافی رد میکنیم. این مخلوط را روی حرارت ملایم میگذاریم. وقتی گرم شد، شکر و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود و بوی خامی نشاسته از بین برود.
وقتی مواد به غلظت فرنی رسید، از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم به دمای محیط برسد.
سپس پنیر خامهای را با خامه خوب مخلوط کرده و این مخلوط را به شیر اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملاً یکدست شود و تکههای خامه و پنیر در شیر حل شوند.
در این مرحله، گردو خردشده، چیپس شکلات، توت فرنگی خردشده و بیسکویت خردشده را اضافه کرده و کاملاً هم میزنیم. مایه آماده و خنک شده را روی ژلهای که بسته شده میریزیم.
دسر را حدود چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم. برای خارج کردن دسر از قالب، ابتدا دیوارهها را جدا میکنیم و بعد ته قالب را برای چند ثانیه در آب جوش قرار میدهیم و سپس آن را در ظرف سرو برمیگردانیم.
منبع : ساعد نیوز