رسپی

ریزوتو غذا معروف کشور ایتالیا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ریزوتو غذا معروف کشور ایتالیا

ریزوتو یا ریسوتو یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشور ایتالیاست که در آن برنج نقش اصلی را دارد و معمولاً از عصاره گوشت برای طعم‌دهی استفاده می‌شود.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
برنج ۴۰۰ گرم
آب گوشت ۱ تا ۲ لیتر
کره 50 گرم
پنیر پارمزان ۱۱۵ گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه دلخواه
جعفری، ریحان یا پیازچه برای تزئین

دستور تهیه :

یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری کره را داخل آن ذوب کنید. پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. آن را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه با هم هم بزنید تا عطر سیر در بیاید.

برنج را از قبل خیس کنید. سپس آن را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا کمی تفت بخورد. به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید. حالا یک لیوان آبگوشت به مخلوط اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید تا نیم ساعت با حرارت کم بپزد.

وقتی آبگوشت کم شد، دوباره آبگوشت اضافه کنید و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه دیگر بپزد. این کار را ادامه دهید تا آبگوشت به طور کامل به خورد برنج برود و برنج نرم شود. سپس آن را در یک بشقاب سرو کنید و روی آن پنیر پارمزان و جعفری خرد شده یا پیازچه یا ریحان بپاشید. نوش جان!

نکات مهم جهت تهیه‌ ریزوتو

نکات لازم جهت تهیه ریزوتو

در تمام مراحل پخت، بهتر است برنج را مرتب هم بزنید تا کیفیت غذا بهتر شود.
اگر آب گوشت ندارید، می‌توانید از آب مرغ، سبزیجات یا عصاره آن‌ها استفاده کنید.
به دلخواه می‌توانید از قارچ خرد شده، نخود فرنگی، کرفس، مرغ یا گوشت هم استفاده کنید.

منبع : مجله آشپزها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

ریزوتو غذا معروف کشور ایتالیا (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا