رسپی

زردآلوی پخته با عسل؛ دسری خوشمزه و خوشرنگ

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

زردآلوی پخته با عسل یک دسر خوشمزه، ساده و مغذی است که برای کسانی که می‌خواهند دسرهای سالم تهیه کنند، یک گزینه عالی به حساب می‌آید. در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با روش تهیه زردآلوی پخته با عسل آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه زردآلوی پخته با عسل

برای تهیه زردآلوی پخته با عسل به مواد زیر نیاز دارید:

زردآلو ۴ عدد
مغز بادام پرک شده ۴ قاشق غذاخوری
عسل ۴ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل به مقدار کم
کره به مقدار لازم

مراحل تهیه زردآلوی پخته با عسل

تهیه این دسر حدود ۱۰ دقیقه زمان می‌برد و برای پخت آن باید حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید. این مقادیر برای یک نفر کافی است و اگر برای چند نفر می‌خواهید درست کنید، می‌توانید مقدار مواد را بیشتر کنید.

در این قسمت می‌توانید با مراحل تهیه زردآلوی پخته با عسل آشنا شوید.

مرحله اول: آماده‌سازی زردآلوها

ابتدا زردآلوها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس آن‌ها را از وسط نصف کرده و هسته‌های زردآلوها را جدا کنید.

مرحله دوم: چیدمان در سینی فر

سینی فر را با کمی کره چرب کنید. زردآلوها را در سینی بچینید. سپس روی آن‌ها مقداری پرک بادام بریزید، بعد روی هر زردآلو کمی عسل بریزید و در نهایت کمی پودر زنجبیل روی آن‌ها بپاشید.

مرحله سوم: پخت زردآلوها

فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس سینی زردآلوها را به مدت حدود ۱۲ دقیقه در فر بگذارید. وقتی زردآلوها کاملاً نرم شدند، آن‌ها را از فر بیرون آورده و در ظرف سرو کنید. می‌توانید از این زردآلوهای خوشمزه به عنوان میان‌وعده یا دسر سالم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی چیزکیک زردآلو

نکات و فوت و فن‌های تهیه زردآلوی پخته با عسل

در ادامه، چند نکته مهم برای تهیه زردآلوی پخته با عسل بیان می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • می‌توانید به جای پرک بادام از خلال بادام استفاده کنید. اگر به خلال یا پرک بادام دسترسی ندارید، می‌توانید بادام را چند ساعت در آب بخیسانید تا نرم شود، سپس پوست آن را جدا کرده و خرد کنید و روی زردآلوها بپاشید.
  • بهتر است از زردآلوی شیرین و رسیده برای تهیه این دسر استفاده کنید.
  • اگر زردآلوی تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از زردآلوی خشک استفاده کنید. تنها باید آن را در آب بخیسانید تا نرم شود و سپس مراحل دیگر را ادامه دهید.
  • می‌توانید زردآلوها را با مقداری پرک بادام در فر بپزید و بعد از آماده شدن، کمی عسل روی آن‌ها بریزید.
  • چون برای تهیه این دسر از…

“““html

  • این دسر بدون شکر تهیه می‌شود و همه افراد از هر سنی می‌توانند به راحتی از آن لذت ببرند.
  • شما می‌توانید این دسر را هم به‌صورت گرم و هم سرد مصرف کنید.
  • بهتر است که این دسر را تازه درست کنید و بخورید؛ اما اگر مقداری از آن را نخورده‌اید، می‌توانید آن را در یک ظرف دردار بگذارید و در عرض ۲ روز مصرف کنید.
  • اگر فر ندارید، می‌توانید زردآلوها را در یک تابه نچسب بچینید و بعد از آن، عسل و پرک بادام را اضافه کنید. سپس تابه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آماده شود.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید به جای پرک بادام، از گردوی خرد شده یا یک عدد بادام کامل برای روی زردآلوها استفاده کنید.
  • استفاده از زنجبیل برای این دسر اختیاری است، ولی زنجبیل هم عطر خوبی به زردآلو می‌دهد و هم طبع آن را متعادل می‌کند.
  • اگر می‌خواهید، می‌توانید به جای زنجبیل از مقداری پودر دارچین استفاده کنید.
  • بیشتر بخوانید: رسپی رولت زردآلو و پرتقال

    نکات و فوت و فن‌های تهیه زردآلوی پخته با عسل

    زیاد استفاده کردن از شکر و خامه در بیشتر دسرها باعث می‌شود که خیلی‌ها از خوردن آن‌ها پرهیز کنند. اما دسر زردآلوی پخته با عسل یکی از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرها است که فقط با زردآلو، کمی پرک بادام و عسل تهیه می‌شود.

    زردآلوی پخته با عسل؛ دسری خوشمزه و خوشرنگ

    اگر تا به حال این دسر را درست کرده‌اید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی در این مطلب از مجله آشپزی رضیم در میان بگذارید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا