سادهترین دستور تهیه ترشی آناناس ترد و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه ترشی آناناس با طعم عالی و بینظیر
در فصلهای پاییز و زمستان، ترشی یکی از چاشنیهای محبوب در سفرههای ایرانی است. تهیه ترشی خیلی ساده است و با رعایت نکات این بخش میتوانید ترشی آناناس خوشمزهای درست کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی آناناس
- کمپوت آناناس: یک قوطی سه کیلوگرمی
- نمک: نصف قاشق چایخوری برای هر شیشه
- سرکه سفید: دو لیتر
- رنگ خوراکی یا طبیعی: نصف قاشق چایخوری برای هر شیشه
دستور تهیه ترشی آناناس
برای هر ظرف یک و نیم لیتری ترشی، نصف قاشق چایخوری نمک لازم است. از یک قوطی سه کیلویی کمپوت آناناس، حدود 2 کیلوگرم آناناس بدون آب خواهید داشت.
نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی یا نصف قاشق چایخوری زعفران آسیاب شده برای رنگ زرد و یا آب لبو غلیظ برای رنگ قرمز میتوانید استفاده کنید.
دو کیلوگرم سرکه سفید معادل حدود هشت لیوان است؛ به مقدار کافی تا ظرف ترشی پر شود. اگر میخواهید ترشی کمتری داشته باشید، میتوانید از نسبت سه لیوان سرکه به یک لیوان آب یا سرکه سیب استفاده کنید.
آب قوطی کمپوت را کنار بگذارید، سپس آناناسها را در شیشههای تمیز بچینید. روی آنها نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی و نصف قاشق چایخوری نمک بریزید و در نهایت سرکه سفید را اضافه کنید تا روی آنها را بپوشاند. در شیشه را ببندید و برای یک هفته در دمای اتاق بگذارید تا ترشی آماده شود.
به جای رنگ خوراکی، میتوانید از زعفران دمکرده غلیظ برای رنگ زرد، آب لبو یا آب آلبالو برای رنگ قرمز، آب ترشی کلم قرمز برای رنگ بنفش و آب سبزیجات برای رنگ سبز استفاده کنید.
کالری موجود در ترشی آناناس
- مقدار کل کالری در این ترشی حدود 1800 کیلوکالری است.
- مقدار کالری در یک کاسه ماستخوری از ترشی حدود 220 کیلوکالری است.
کالری و ارزش غذایی آناناس خام
هر 100 گرم آناناس خام حاوی 50 کالری است.
مقدار | 100 گرم |
کالری | 50 |
کربوهیدرات | 13.12 گرم |
پروتئین | 0.54 گرم |
چربی | 0.12 گرم |
آب | 86.00 گرم |
فیبر | 1.40 گرم |
قند | 9.85 گرم |
کلسترول | 0.00 میلیگرم |