رسپی

ساده ترین دستور تهیه موچی هندوانه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ساده ترین دستور تهیه موچی هندوانه

موچی هندوانه یک دسر خوشمزه و خنک از ژاپن است که با استفاده از نشاسته برنج، شکر، آب و هندوانه تهیه می‌شود. این دسر به خاطر طعم و ظاهر خاصش، طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نشاسته برنج 1 فنجان
شکر 1/2 فنجان
آب 1/2 فنجان
هندوانه خرد شده 1 فنجان
هندوانه یخ زده 1/2 فنجان

دستور تهیه موچی هندوانه

برای تهیه موچی، نخست نشاسته برنج، شکر و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد.
به آرامی هم بزنید تا نشاسته کاملاً حل شود و مخلوط غلیظی به دست بیاورید.
سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
هندوانه خرد شده و یخ زده را به این مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
با استفاده از قاشق یا دست، خمیر را به شکل دایره‌های به قطر حدود 2 سانتی‌متر درآورید.
موچی‌ها را روی سینی سرو قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.

دستور تهیه موچی هندوانه

برای اینکه موچی‌ها رنگ سبز زیبایی داشته باشند، می‌توانید کمی رنگ خوراکی سبز به مخلوط اضافه کنید. همچنین برای تزیین می‌توانید از پودر نارگیل، پودر کاکائو یا پودر پسته استفاده نمایید.

نکات لازم برای تهیه موچی هندوانه

نشاسته برنج باید تازه و با کیفیت باشد.
آب باید به اندازه کافی باشد تا نشاسته را حل کند، ولی نه آنقدر که خمیر شل شود.
مخلوط را باید به خوبی هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای در آن نباشد.
اگر خمیر خیلی سفت بود، می‌توانید کمی آب به آن اضافه کنید.
اگر خیلی شل بود، می‌توانید کمی نشاسته برنج بیشتر به آن اضافه کنید.
بهترین زمان برای سرو موچی‌ها بلافاصله بعد از تهیه است تا نرم و چسبناک بمانند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا