ساده ترین راه جهت تهیه شیرینی کنافه ترکی + نکات مهم (مرحله به مرحله)

“`html
شیرینی ترکیه ای «کونفه کاداییف»
رضیم : «کنافه» به زبان عربی و «کونفی» یا «کونفه» به زبان ترکی یکی از دسرهای خوشمزه و تاریخی است که بیشتر در ترکیه و در زمان امپراطوری عثمانی برای پادشاهان سرو میشد.
کنافه را معمولاً با سرشیر یا بستنی سنتی، تکههای موز و یک فنجان شیر یا قهوه و چای میل میکنند. در ایران، معمولاً کنافه را در کافی شاپها پیدا میکنید، ولی میتوانید به راحتی این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید. دستور تهیه آسان کنافه یا کونفه ترکی خامهای یا پنیری را در مجله رضیم بخوانید.
دستور تهیه دسر ترکیه ای کونفه کاداییف پنیری خوشمزه
مواد لازم برای تهیه شیرینی کنافه پنیری ترکی
- رشته ترکی کادایف: ۳۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه یا پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
- کره: ۱۵۰ گرم
- خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
- کره برای چرب کردن ظرف: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر پسته یا پسته آسیاب شده: به مقدار دلخواه
مواد لازم برای تهیه شربت شیرینی کنافه
- شکر: ۲ لیوان
- آب: ۵ لیوان
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
- دارچین: به مقدار دلخواه در صورت تمایل
- عرق بهارنارنج یا گلاب: به میزان دلخواه در صورت تمایل
دستور تهیه کنافه پنیری ترکی در منزل
- اول شربت کنافه را درست کنید. آب را در یک قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.
- زعفران را اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط نگه دارید تا غلیظ شود.
- وقتی شربت غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود. برای خوشعطر کردن شربت میتوانید کمی گلاب یا عرق بهارنارنج و دارچین اضافه کنید.
- برای تهیه شیرینی کنافه، رشتههای کادایف را کمی با دست باز و خرد کنید. کره را ذوب کرده و روی رشتهها بریزید.
- دو قاشق غذاخوری زعفران دمکرده غلیظ به رشتهها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا رشتهها کاملاً با کره آغشته شوند.
- یک ظرف پیرکس یا نچسب را با کره چرب کنید و کمی زعفران هم در پایین ظرف بریزید. نصف رشتههای کادایف را در ظرف بچینید و با فشار دست، سطح آنها را صاف کنید.
- در یک ظرف جداگانه، پنیر خامهای یا ماسکارپونه را با خامه مخلوط کنید و روی رشتههای کادایف بریزید. سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن بپاشید.
- باقیمانده رشتهها را روی مواد بریزید و دوباره فشار دهید تا سطح آنها نرم و یکدست شود.
- فر را به دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید و ظرف کنافه را در وسط فر قرار دهید.
- ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان برای پخت کنافه کافی است. در ۵ دقیقه پایانی، شعله بالایی فر را هم روشن کنید تا سطح کنافه طلایی شود. وقتی روی شیرینی طلایی و کمی قرمز شد، آن را از فر خارج کنید.
- به محض اینکه ظرف را از فر خارج کردید، شربت سرد شده را روی کنافه بریزید. کمی صبر کنید تا شربت به داخل کنافه برود، سپس پودر پسته را به دلخواه روی آن بپاشید.
بهترین روش سرو دسر خوشمزه ترکی: کنافه
- این دسر را باید گرم سرو کنید،
“““html
چون در صورت سرد شدن این دسر پنیر میان آن سفت شده و طعم لذیذش را از دست میدهد با این همه برخی این دسر را به صورت سرد میپسندند. - کنافه را در اصل با سرشیر، بستنی سنتی، شیر و موز سرد میکنند.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر
شیرینی فسایی : دستور تهیه شیرینی فسایی
شیرینی بوندی لادو : دستور تهیه شیرینی هندی
نکات مهم جهت تهیه کنافه پنیری ترکی
1. میتوانید برای شربت روی کنافه ترکی از شیرعسل استفاده کنید. در این صورت بهتر است از شیر عسل آماده استفاده کنید و قبل از استفاده، آن را داغ کنید.
2. برای مواد میانی این دسر میتوانید از مغز پسته یا مغز گردو خرد شده هم استفاده کنید.
3. در صورت سرد شدن کنافه، میتوانید یک بار دیگر آن را در فر یا یک ماهیتابه کمی گرم کنید.
4. اگر فر ندارید، میتوانید کنافه ترکی را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم گاز درست کنید. در این صورت، زمان مخلوط کردن رشتههای کادایف با کره ذوب شده، آنها را روی گاز کمی با هم تفت دهید (پنج دقیقه کافی است).
بعد از چیدن کنافه و مواد میانی آن در ظرف، درست مثل مراحل درست کردن کنافه در فر، به جای فر، ظرف را روی حرارت بسیار ملایم گاز بگذارید تا پنیر پیتزا میان آن آب شود.
قسمت زیرین کنافه که برشته شد، به آرامی آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم برشته شود. سپس شربت یا شیرعسل داغ را روی آن بریزید، با پودر پسته تزیین کنید و برش بزنید.
5. رشتههای کادایف را از فروشگاههای زنجیرهای و هایپرمارکتها تهیه کنید.