ساده ترین روش و دستور تهیه بورک لاهماجون با خمیر یوفکا به روش ترکیه ای (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بورک لاهماجون با راهنمایی مرحله به مرحله
بورک لاهماجون یک نوع ساندویچ بسته است که با خمیر یوفکا درست میشود. این غذای سنتی ترکی طرفداران زیادی دارد. میتوان داخل بورک را با مواد مختلف پر کرد. در این دستور، از گوشت چرخ کرده استفاده میشود و بعد از پخت به شکل رول درمیآید. همچنین میتوان از گوشت دیگر یا پنیر پیتزا هم استفاده کرد. بورک را میتوان به عنوان میانوعده یا پیشغذا در مهمانیها یا به عنوان فینگر فود در جشنهای تولد سرو کرد.
مواد لازم برای تهیه بورک لاهماجون
- خمیر یوفکا : ۳ ورق
- گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
- پیاز : ۲ عدد
- فلفل دلمهای : ۱ عدد
- نمک و فلفل و زیره : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بورک لاهماجون
- تخم مرغ : ۱ عدد
- روغن : نصف استکان
- شیر : ۱ استکان
- ماست : ۳ قاشق غذاخوری
- نمک : کمی
دستور تهیه بورک لاهماجون
1: برای تهیه بورک خوشمزه لاهماجون، ابتدا سس را آماده میکنیم. یک کاسه برداشته و تخممرغ، ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط میکنیم. کم کم نمک اضافه کرده و کنار میگذاریم.
2: سپس به تهیه مواد داخل بورک میپردازیم. پیاز را شسته و پوست میگیریم و رنده میکنیم. در یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل و ادویهها را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
3: حالا خمیر یوفکا را روی قالب میگذاریم و لبههای آن را به داخل برمیگردانیم. سپس روی آن را با سسی که آماده کردهایم میمالیم. خمیر دوم را روی آن میگذاریم و دوباره سس میمالیم و در نهایت خمیر سوم را قرار میدهیم.
4: در این مرحله، مخلوط گوشت چرخ کرده را روی لایه آخر میریزیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. قالب را به داخل فر گذاشته تا بپزد و نان قهوهای و طلایی شود. سپس آن را از فر خارج میکنیم.
5: بعد از پخت، روی بورک را میپوشانیم تا کمی نرم شود و بتوانیم رول کنیم. حدود ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا از حرارت بیفتد و نرم شود. سپس به آرامی آن را از قالب خارج کرده و رول میکنیم. در نهایت آن را برش میزنیم و در ظرف مناسب سرو میکنیم.