سالاد الویه لبو مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
سالاد الویه لبو مجلسی
تو این دستور میخوام دستور تهیه سالاد الویه لبوی مجلسی رو به شما یاد بدم. این سالاد به نام سالاد روسی هم شناخته میشه. سالاد الویه لبو هم طعم خوبی داره و هم رنگ و زیبایی جالبی که میشه برای مهمونیها و حتی برای دوستان غیر گیاهخوارتون درستش کنین. اگه طعم عالیاش رو بچشید، مطمئن میشید که ارزشش رو داره.
سالاد الویه لبو با کالباس، سیبزمینی و لبو درست میشه و با سبزیجات معطر مثل ترخون و مرزه عطر ویژهای میگیره. مثل همه سالاد الویهها، بهش سس مایونز هم اضافه میشه.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
سیبزمینی | 2 عدد متوسط |
لبو | 1 عدد |
خیارشور خرد شده | 1 پیمانه |
سس مایونز | 1 پیمانه (به میزان دلخواه) |
ترخون و مرزه تازه، خرد شده | 1 پیمانه |
کالباس گیاهی، خرد شده | 1 پیمانه |
دستور تهیه سالاد الویه لبو مجلسی
مواد رو آماده و خرد کنید.
سیبزمینی رو خوب بشویید، بپزید و بعد از خنک شدن پوستش رو جدا کنید و پوره کنید.
لبو رو هم خوب بشویید، پوستش رو بگیرید و چند تکه کنید، بعد بپزید.
خیارشور و کالباس رو نگینی خرد کنید.
ترخون و مرزه رو هم ریز خرد کنید.
حالا از آب لبوی پخته و مقداری لبوی رنده شده رو به سیبزمینی اضافه و مخلوط کنید تا سیبزمینی صورتی بشه.
با چنگال سیبزمینی رو پوره کنید و لبو رو اضافه کنید.
خیارشور، کالباس، سبزیجات و سس مایونز رو به سیبزمینی اضافه و خوب مخلوط کنید.
سالاد الویه صورتی و خوشمزه شما آماده سرو هست.
چند نکته مهم :
اگه ترخون و مرزه تازه ندارید، از نمونه خشکشون هم میتونید استفاده کنید.
در فصل سرما لبو رو فریز کنید تا همیشه در دسترس داشته باشید. (پودر لبوی خشک هم گزینه خوبی هست.)
این سالاد خوشمزه رو میتونید از روز قبل درست کنید و در یخچال نگهداری کنید.
منبع : وی جی ها