رسپی

سالاد انبه و ذرت (بهترین انتخاب برای شام سبک)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سالاد انبه و ذرت یک سالاد خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی رژیمی یا یک میان وعده سالم از آن استفاده کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با ۲ روش مختلف برای تهیه سالاد انبه و ذرت و تمام نکات لازم آشنا شوید.

روش تهیه سالاد انبه و ذرت

تهیه این سالاد حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌برد و برای پخت مواد لازم نیز به همین میزان زمان نیاز دارید. این مواد مناسب برای ۶ نفر است.

مواد لازم برای تهیه سالاد انبه و ذرت

مواد لازم برای درست کردن این سالاد به شرح زیر است:

ذرت شیرین تازه ۴ عدد
انبه بزرگ رسیده ۲ تا ۳ عدد
پیاز قرمز متوسط ۱ عدد
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاری ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای‌خوری
آروگولای تازه ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه سالاد انبه و ذرت

در ادامه با مراحل تهیه سالاد انبه و ذرت آشنا می‌شوید.

مرحله اول: آماده‌سازی ذرت

برای شروع، ذرت‌ها را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس دانه‌های ذرت را از ساقه جدا کنید. برای این سالاد به حدود ۲ لیوان ذرت نیاز دارید.

بعد از آن، مقداری روغن زیتون در یک ماهیتابه بریزید و ذرت‌های آب پز شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ها طلایی و قهوه‌ای شود.

مرحله دوم: خرد کردن انبه‌ها

انبه‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا نمایید. سپس انبه‌ها را به قطعات کوچک برش دهید، طوری که هر انبه به ۱۲ قسمت تقسیم شود.

مرحله سوم: برش زدن پیاز

پیاز قرمز را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.

مرحله چهارم: تفت دادن انبه و پیاز

برش‌های انبه و پیاز را در ماهیتابه قرار دهید و روی حرارت بگذارید. مواد را به آرامی هم بزنید و برای حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ها کمی تغییر کند. سپس ترکیب انبه و پیاز را در یک کاسه بریزید و مراقب باشید که انبه‌ها له نشوند.

بیشتر بخوانید: روش تهیه سالاد نخود سبز و خیارشور

مرحله پنجم: تهیه سس سالاد

برای تهیه سس، آب لیمو ترش تازه را در یک کاسه بریزید و سپس پودر کاری، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. ۳ قاشق روغن زیتون به سس اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا سس آماده شود.

مرحله ششم: ترکیب و سرو سالاد

در آخرین مرحله، ترکیب پیاز و انبه را با ذرت در یک کاسه مخلوط کنید و ۱ قاشق غذاخوری از سس را روی سالاد بریزید. آروگولای تازه را به سالاد اضافه کنید و سپس بقیه سس را روی آن بریزید تا از طعم این سالاد خوشمزه لذت ببرید.

“““html
رسپی سالاد انبه و ذرت با مرغ

سالاد انبه و ذرت (بهترین انتخاب برای شام سبک)

رسپی سالاد انبه و ذرت با مرغ

برای تهیه این سالاد، حدود ۱۵ دقیقه زمان برای آماده‌سازی مواد لازم و ۴۵ دقیقه هم برای پخت نیاز دارید.

مواد لازم برای تهیه سالاد انبه و ذرت با مرغ

مواد مورد نیاز برای این سالاد به شرح زیر است:

سینه مرغ ۱ تکه
ذرت ۱ عدد
انبه ۱ عدد متوسط
جعفری تازه به مقدار لازم
خیار ۱ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

رسپی سالاد انبه و ذرت با مرغ

برای شروع، کمی روغن در ماهیتابه گریل بریزید. سینه مرغ را به تکه‌های کوچکی تقسیم کنید و در ماهیتابه بریزید. مرغ‌ها را برای چند دقیقه گریل کنید تا خوب بپزند و رنگی طلایی بگیرند.

سپس ذرت را کبابی کنید تا کاملاً پخته شود. وقتی آماده شد، با استفاده از چاقو ذرت‌ها را جدا کنید و در یک ظرف مناسب بریزید. حالا مرغ‌های گریل شده را به ذرت‌ها اضافه کنید. انبه را بشویید و پوستش را بکنید.

انبه را به صورت مکعبی خرد کرده و به مواد دیگر اضافه کنید. خیار را هم بشویید و به صورت درشت خرد کنید و داخل سالاد بریزید.

در نهایت، جعفری‌ها را بشویید و ریز خرد کنید و به سالاد اضافه کنید. نمک، فلفل و آب لیمو تازه هم به سالاد اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد انبه و ذرت

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد انبه و ذرت

در اینجا چند نکته برای تهیه این سالاد خوشمزه وجود دارد. با ما همراه باشید.

  • می‌توانید به این سالاد مقداری فلفل تند خرد شده یا پودر فلفل قرمز اضافه کنید.
  • اضافه کردن آووکادوی خرد شده هم طعم بسیار خوبی به این سالاد می‌دهد.
  • می‌توانید از هر نوع سبزیجات دلخواه استفاده کنید.
  • اضافه کردن گوجه‌فرنگی و کرفس خرد شده هم به خوشمزگی و مفیدتر شدن این سالاد کمک می‌کند.
  • می‌توانید مرغ را گریل کنید و به‌صورت کامل روی سالاد قرار دهید.
  • در بعضی از رسپی‌ها به جای جعفری از گشنیز خرد شده استفاده می‌شود.
  • برای افزایش ارزش غذایی سالاد، می‌توانید از نخود، لوبیا و دیگر حبوبات پخته شده نیز استفاده کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، دو روش برای تهیه این سالاد خوشمزه را معرفی کردیم. اگر تجربه‌ای در تهیه انواع سالاد انبه و ذرت دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا