سالاد طبقهای گردو و جو پرک؛ یک اثر هنری در بشقاب شما

“`html
سالاد طبقهای گردو و جو پرک، مهارتهای شما در آشپزی را نشان میدهد. این سالاد پر از فیبر، پروتئین و ویتامینهاست و انرژی لازم برای یک روز فعال را به شما میدهد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه سالاد طبقهای گردو و جو پرک را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد طبقهای گردو و جو پرک
مواد لازم برای تهیه سالاد به شرح زیر است:
جو پرک | ۱ پیمانه |
گردو خرد شده | ۱/۲ پیمانه |
آب | ۲ پیمانه |
کاهو | ۱ عدد |
خیار | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
جعفری | به مقدار دلخواه |
مراحل تهیه سالاد طبقهای گردو و جو پرک
- زمان لازم برای آمادهسازی و درست کردن این سالاد ۱۰-۱۲ دقیقه است.
- مقادیر گفته شده برای ۲-۳ نفر مناسب است و شما میتوانید به سادگی با ضرب و تقسیم این مقادیر را برای تعداد بیشتر تغییر دهید.
- تهیه این سالاد به صورت کلی متوسط است و کار راحتی محسوب میشود.
مرحله اول: پخت جو پرک
جو پرک را در یک قابلمه بریزید.
آب و کمی نمک به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
۱۵-۱۰ دقیقه زمان دهید تا جو پرک بپزد و نرم شود. بعد از پخت، آن را درون یک آبکش بریزید تا آب اضافیاش تخلیه شود.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد مرغ و گردو
مرحله دوم: آمادهسازی سبزیجات سالاد
گوجه فرنگی و خیار را بشویید، اگر دوست دارید پوست بگیرید و آنها را به شکل دلخواه برش بزنید.
کاهو و پیازچه را نیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها به خوبی خشک شود. سپس آنها را خرد کنید.
جعفری را نیز با چاقو ریز خرد کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد مرغ گرم با سس انجیر
مرحله سوم: آمادهسازی سس
آب لیمو ترش، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک ریخته و به خوبی مخلوط کنید تا سسی یکدست به دست آید.
به جای آب لیمو، میتوانید از آب نارنج یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد کلم و کشمش
“““html
مرحله چهارم: چیدن لایههای سالاد
برای سرو سالادهای طبقاتی میتوانید از شیشه استفاده کنید.
در ظرف سرو یا شیشه، به ترتیب لایه اول را جو پرک پخته شده بریزید.
روی آن لایهی گوجه فرنگی و خیار خرد شده و سپس روی این لایه کاهو خرد شده، گردو خرد شده و پیازچه و جعفری خرد شده را بریزید.
میتوانید به سالاد خود مواد دیگری مانند ذرت، نخود فرنگی یا پنیر فتا اضافه کنید. سالاد طبقاتی جذاب شما آماده سرو است.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد زردآلو و اسفناج
مرحله پنجم: سرو سالاد
سالاد را با ظرف یا شیشه سرو روی میز پذیراییتان قرار دهید و سس را در کنار آن گذارید.
سس را قبل از سرو، روی لایههای سالاد بریزید و نوش جان کنید.
این سالاد را میتوانید به عنوان یک غذای سبک برای ناهار یا شام یا به عنوان پیش غذا سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد مرغ و لوبیا سبز
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، میتوانید یک سالاد طبقهای گردو و جو پرک خوشمزه و سالم تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. برای داشتن یک سالاد کاملتر، میتوانید از مرغ پخته یا تن ماهی و برای یک سالاد سالمتر، از نان تست سبوسدار یا کراکر استفاده کنید.