رسپی

سالاد مرغ و لوبیا سبز؛ طعمی متفاوت برای یک شام دلنشین

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سالاد مرغ و لوبیا سبز یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب است که به زیبایی مانند یک تابلو نقاشی رنگارنگ به نظر می‌رسد. هر لقمه از این سالاد طعم‌های جدید و دلچسبی را برای شما به ارمغان می‌آورد. در این مطلب از مجله رضیم به شما یاد می‌دهیم که چگونه یک سالاد مرغ و لوبیا سبز خوشمزه و سالم درست کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و لوبیا سبز

مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و لوبیا سبز به شرح زیر است:

لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز قرمز ۱ عدد
هویج ۱ عدد متوسط
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
خردل ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی پخته شده ۱/۲ پیمانه (اختیاری)
گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه (اختیاری)
کاهو به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

مراحل تهیه سالاد مرغ و لوبیا سبز

  • تهیه مواد اولیه و آماده کردن این سالاد حدود ۳۰-۳۵ دقیقه وقت می‌برد.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۲-۳ نفر کافی است و می‌توانید با محاسبات ساده، مقدار مواد را برای تعداد بیشتری افزایش دهید.
  • درجه سختی تهیه این سالاد متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

برای تهیه مرغ، می‌توانید سینه مرغ را آب‌پز، بخارپز یا گریل کنید. بعد از پخت، آن را به تکه‌های کوچک برش بزنید.

برای خوش طعم شدن مرغ می‌توانید در زمان پخت از ادویه‌های دلخواه مثل پاپریکا یا پودر سیر استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد مرغ و گردو

بیشتر بخوانید: رسپی مرغ فلسطینی

مرحله دوم: آماده‌سازی لوبیا سبز

لوبیا سبزها را بشویید و بگذارید تا آبشان گرفته شود.

با چاقو دو سر لوبیا سبز را بزنید و به اندازه دلخواه برش دهید.

یک قابلمه آب جوش کنید و پس از جوش آمدن، لوبیا سبزها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در آب بپزید.

سپس آن‌ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان بگیرد.

مرحله سوم: آماده‌سازی هویج، پیاز و کاهو

هویج را بشویید و پوست بکنید و با رنده آن را رنده کنید.

پیاز را پس از شستن و پوست گرفتن، به شکل خلالی خرد کنید.

بیشتر خواهیم گفت…

“““html

سالاد مرغ و لوبیا سبز؛ طعمی متفاوت برای یک شام دلنشین

بخوانید: رسپی سالاد مرغ با زردآلو خشک

مرحله چهارم: تهیه سس

آب لیمو، روغن زیتون، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا سس شما یکنواخت شود.

اگر دوست دارید، می‌توانید از سس‌های آماده مثل سس سزار یا سس هزار جزیره هم استفاده کنید.

همچنین می‌توانید با ترکیب چند ماده، سس مخصوص خودتان را درست کنید.

رسپی یک غذای سبک و فوری برای شام

مرحله پنجم: ترکیب همه مواد سالاد

مرغ خرد شده، لوبیا سبز، هویج، پیاز، کاهو، نخود فرنگی و گردو (اگر استفاده می‌کنید) را در یک کاسه بزرگ بریزید و آرام آرام هم بزنید.

سس آماده شده را به سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد استوایی با انبه

مرحله ششم: تزیین و سرو سالاد

سالاد خوشمزه و متفاوت شما آماده میل کردن است.

این سالاد را در ظرف سرو بکشید و با گوجه گیلاسی، زیتون یا پنیر فتا تزیین کنید.

این سالاد را می‌توانید هم به صورت سرد و هم ولرم سرو کنید.

برای نگهداری بهتر، آن را در یک ظرف دربسته در یخچال بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد کلم و کشمش

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد مرغ و لوبیا سبز

مقدار کالری این سالاد به موادی که استفاده کرده‌اید و مقدار سرو بستگی دارد. اما به طور کلی، این سالاد یک انتخاب سالم و کم کالری است. امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد. با رعایت این نکات، شما هم می‌توانید یک سالاد مرغ و لوبیا سبز خوشمزه و سالم درست کنید و از آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا