رسپی

سالاد کاب مرغ : دستور تهیه سالاد کاب مرغ با عسل و خردل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد کاب مرغ با سس عسل و خردل

وقتی مواد این سالاد را ترکیب می‌کنید، باید به نحوه چیدمان آن‌ها دقت کنید. مواد سنگین‌تر را در زیر و مواد سبک‌تر را در بالای آن قرار دهید و تا لحظه سرو، دوغ آب را روی سالاد نریزید.

در این بخش از سایت رضیم دستور تهیه سالاد کاب مرغ با سس عسل و خردل را برای شما آماده کرده‌ایم. امیدواریم که خوشتان بیاید.

دستور تهیه سالاد کاب مرغ با عسل و خردل

مواد لازم برای سالاد کاب مرغ با عسل و خردل:

  1. ژامبون دودی ۸ برش
  2. تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
  3. مرغ پخته شده ۱ کیلوگرم
  4. سرکه سفید یا سرخ ۲ قاشق چایخوری
  5. دوغ آب یا ماست ساده کم چرب ۱۵۰ گرم
  6. سیر ۱ حبه
  7. عسل ۲ قاشق
  8. دانه خردل ۱ قاشق سوپخوری
  9. پیازکوهی یا پیازچه ۱ مشت
  10. نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده به مقدار لازم
  11. کاهو یک دسته
  12. آووکادوی رسیده ۲ عدد

دستور تهیه سالاد کاب مرغ با عسل و خردل:

یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون‌ها را به تکه‌های کوچک برش بزنید و در تابه بریزید. حدود ۵ دقیقه آن را تفت دهید تا ترد شود و سپس کنار بگذارید.

در همین حین، تخم‌مرغ‌ها را در یک قابلمه آب بگذارید و به جوش بیاورید. زمانی که حباب‌ها را دیدید، تایمر را برای ۷ دقیقه شروع کنید تا زرده‌ها به خوبی پخته شوند، اما خشک نشوند.

پس از پخت، تخم‌مرغ‌ها را با آب سرد خنک کنید و پوست آن‌ها را جدا کرده و برش بزنید. مرغ را به تکه‌های کوچک برش دهید و پوست و استخوان‌ها را دور بیندازید. این تکه‌ها را در کف یک کاسه بزرگ قرار دهید.

آووکادو را نصف کنید و هسته‌اش را در بیاورید. گوشته آن را به شکل مشبک برش بزنید، چاقو را به پوست نزدیک کنید ولی آن را نبرید.

سپس با قاشق، گوشته آووکادو را در کاسه بریزید و یک قاشق چایخوری سرکه روی آن بریزید تا سیاه نشود.

کاهو را خرد کنید و روی مرغ‌ها بگذارید. اگر از سبزی‌های ظریف مانند منداب استفاده می‌کنید، آن را برای روی سالاد نگه دارید.

سپس آووکادو، ژامبون و تخم‌مرغ را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل روی آن‌ها بریزید. روی کاسه را بپوشانید و در یخچال بگذارید. این سالاد می‌تواند از یک روز قبل آماده شود.

دوغ یا ماست را در یک شیشه بریزید. سیر را له کرده و به همراه سرکه، عسل، خردل و کمی نمک و فلفل به شیشه اضافه کنید.

پیازچه‌ها را با قیچی آشپزخانه خیلی ریز خرد کنید. درب شیشه را ببندید و آن را تکان دهید تا مخلوط شود. سپس سس را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.

فواید بی‌نظیر خردل

همچنین خردل از زمان‌های قدیم به عنوان یک گیاه دارویی استفاده می‌شده و رومی‌ها معتقد بودند که گذاشتن دانه خردل روی دندان می‌تواند به طور موقتی درد آن را تسکین دهد.

علاوه بر این، چون خردل طبیعت گرم دارد، می‌توان از آن برای تسکین دردهای قاعدگی و دل‌درد استفاده کرد. مصرف خردل به جلوگیری از سوءهاضمه و نفخ نیز کمک می‌کند.

“““html

سالاد کاب مرغ : دستور تهیه سالاد کاب مرغ با عسل و خردل (مرحله به مرحله)

می‌توان گفت که مزایای سس خردل تقریباً شبیه به خود خردل است، به شرطی که از سس‌های خردل رژیمی و با کمترین افزودنی استفاده کنید!

دانه‌های خردل سرشار از کلسیم، منگنز، اسیدهای چرب امگا 3، آهن، روی، پروتئین و فیبر خوراکی هستند. علاوه بر این، دانه‌های خردل می‌توانند برای افرادی که بداشته هستند بسیار مفید باشند. برای رفع بد اشتهایی، توصیه می‌شود مقداری دانه خردل سیاه را با شیر مخلوط کنید و 15 تا 20 دقیقه قبل از غذا آن را بنوشید.

اگر از سردردهای میگرنی رنج می‌برید، سراغ خردل بروید، زیرا دانه‌های خردل می‌توانند به کاهش تعداد سردردها کمک کنند. این دانه‌ها همچنین به گوارش و هضم کمک می‌کنند، چرا که سرعت متابولیسم را افزایش می‌دهند.

این دانه‌ها برای زنان یائسه که مشکل خواب دارند نیز مفیدند. دانه خردل دارای ریزمغذی‌ای به نام سلنیوم است که خواص ضد التهابی فوق‌العاده‌ای دارد.

علاوه بر این، دانه خردل منبع غنی از عنصر منیزیم است که می‌تواند به کاهش شدت حملات آسم، علائم آرتریت روماتوئید و به پایین آوردن فشار خون کمک کند.

سس خردل

آشنایی با معایب خردل

از طرف دیگر، متخصصان گیاهان دارویی مضراتی را برای مصرف بیش از حد خردل بیان کرده‌اند؛ مانند یبوست، احساس تشنگی، ناراحتی کبد و حتی حالت تهوع و ورم کلیه!

باید توجه داشته باشید که بخشی از ترکیبات شیمیایی گاز اشک‌آور در برخی جنگ‌ها از ماده‌ای در خردل سیاه به دست می‌آید که می‌تواند مخاط و بافت‌های مرطوب بدن، به ویژه چشم و بینی را تحریک کند.

آیا با خواص بی‌نظیر خردل زرد آشنا هستید؟

تنفس مقدار زیاد خردل می‌تواند سوختگی مخاط را به همراه داشته باشد و در موارد حاد منجر به مرگ گردد. البته وقتی که این ماده به مقدار کم به عنوان ادویه استفاده شود، باعث تحریک اشتها و تسریع تحریک بزاق می‌شود، اما مصرف زیاد آن موجب سوزش و ریختن اشک خواهد شد.

فراموش نکنید که ادویه و سس خردل در معرض نور فاسد می‌شوند، بنابراین باید آن‌ها را در جای خنک نگهداری کنید. بهترین زمان ماندگاری سس خردل 6 ماه است.

سس‌های خردل در بازار معمولاً تند و تیز هستند، بنابراین بهتر است افرادی که آلرژی غذایی یا ناراحتی معده دارند از مصرف آن‌ها خودداری کنند.

اگر شما سس خردل را به صورت چرب و غیر رژیمی به مقدار زیاد در رژیم غذایی‌تان گنجانید، احتمال ابتلای شما به اضافه وزن، کلسترول خون، تصلب شرایین و سکته مغزی افزایش می‌یابد.

بهتر است سس خردل را به عنوان چاشنی و طعم‌دهنده روی میز غذای خود قرار دهید و آن را به‌عنوان بخشی دائمی از خرید خود در نظر نگیرید.

یادتان باشد که به دلیل وجود نمک، فلفل و شکر به‌عنوان افزودنی در این سس، از اضافه کردن آن به رژیم غذایی کودکان زیر 5 سال خودداری نمایید.

علائم و راه‌های درمان حساسیت به سس خردل کدامند؟

سالاد با سس خردل

دستور تهیه سس خردل در منزل

از آنجایی که هر 100 گرم از سس خردل غیر رژیمی حدود 270 کیلوکالری انرژی دارد و برای سوزاندن آن باید تقریباً 95 دقیقه پیاده‌روی کنید و از آنجا که سس خردل رژیمی معمولاً در فروشگاه‌ها موجود نیست، بهتر است اگر به این سس خوشمزه علاقه دارید، خودتان آن را در منزل درست کنید. می‌توانید یک قاشق مرباخوری آرد را با 50 گرم کره سرخ کنید و سپس 120 گرم آب گوشت یا مرغ به آن اضافه کنید و اجازه دهید این مخلوط بجوشد تا غلیظ شود.

در این مرحله، کمی سبزیجات معطر مثل نعناع، آویشن، ریحان یا ترخان را به این مخلوط اضافه کنید و کمی نمک و فلفل هم به آن بیفزایید. حالا شما یک سس خردل خوشمزه، سالم و کاملاً رژیمی خواهید داشت!


سالاد میوه | دستور تهیه ۱۱ مدل سالاد میوه خوشمزه و پرخاصیت + عکس

دستور تهیه سالاد لبنانی بنام فتوش + سس مخصوص

سالاد کتو: دستور تهیه ۷ مدل سالاد کتو برای رژیم کتوژنیک

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا