سالاد گرجی؛ یک سالاد جذاب و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
سالاد گرجی؛ یک سالاد جذاب و خوشمزه
سالاد گرجی، که به سالاد بادمجان کبابی گرجستانی هم معروف است، یک غذای خوشمزه و محبوب است که از گرجستان آمده. این سالاد به خاطر طعم خاصش که شامل بادمجان کبابی دودی، گردو، فلفل دلمهای، پیاز، سبزیجات تازه و سس مخصوص گرجی است، معروف است. در اینجا یک دستور تهیهی ساده از سالاد گرجی را به شما میگویم:
مواد لازم برای تهیه سالاد گرجی:
بادمجان: 3 عدد متوسط
فلفل دلمهای: 1 عدد (سبز، قرمز یا زرد)
پیاز قرمز: 1 عدد
گوجهفرنگی: 2 عدد
گردو: 100 گرم
جعفری: 1/2 دسته
نعناع: 1/4 دسته
سیر: 2 حبه
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
دستور تهیه سالاد گرجی:
بادمجانها را خوب بشویید و به صورت حلقهای برش بزنید. سپس آنها را با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
بادمجانها و فلفل دلمهای را روی حرارت کباب کنید تا پوستشان سیاه و کمی سوخته شود.
بعد از کباب شدن، بادمجان و فلفل دلمهای را در یک کیسه پلاستیکی بگذارید تا بخار بکشند و پوست آنها راحتتر جدا شود.
پس از اینکه خنک شدند، پوست بادمجان و فلفل دلمهای را جدا کرده و آنها را به صورت مکعبی خرد کنید.
پیاز را خلالی، گوجهفرنگی را مکعبی و سبزیجات (جعفری و نعناع) را ریز خرد کنید.
در یک کاسه بزرگ، بادمجان، فلفل دلمهای، پیاز، گوجهفرنگی، گردو، جعفری و نعناع را با هم مخلوط کنید.
برای تهیه سس، سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
سس را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و آرام هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.
سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعمها با هم مخلوط شوند.
سالاد گرجی را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
نکات تکمیلی:
برای طعم دودیتر، میتوانید بادمجانها و فلفل دلمهای را روی ذغال کباب کنید.
میتوانید از دیگر سبزیجات مثل خیار یا هویج در این سالاد استفاده کنید.
اگر به گردو حساسیت دارید، میتوانید به جای آن از مغز بادام یا پسته استفاده کنید.
برای یک سالاد تندتر، میتوانید مقداری فلفل قرمز خرد شده به سس اضافه کنید.
نوش جان!