طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه ساندویچ بیکن و پنیر خوشمزه و مجلسی به سبک کافه ای

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم ساندویچ بیکن و پنیر:

بیکن گوساله یا فیله مرغ مقداری
خردل دیژون
پنیر چدار
نان آلمانی چاودار
پنیر گودا
پنیر بلوچیز

طرز تهیه ساندویچ بیکن و پنیر

برای این ساندویچ میتپنید به جای بیکن اگر در دسترستون نبود از فیله مرغ ساده و گریل استفاده کنید؛حالاا اگر مثل من با بیکن درست میکنید، میتونید بیکن ها را اول سرخ کنید و بعد توی ساندویچ استفاده کنید یا مثل من بیکن و پنیر بچینید و سپس گریل کنید بستگی به ذائقه تون داره.

درسته این ساندویچ خیلی راحته ولی بی نهایت خوشمزست،ابتدا نان باگت را از وسط نصف کنید و یه طرف نان پنیر چدار که توی استوری بهتون نشون دادم و یه طرف دیگه خردل دیژون استفاده کنید نداشتید خردل ساده استفاده کنید،سپس اول پنیر روی یه طرف نان بگذارید و روش بیکن دوباره پنیر گودا و دوباره بیکن و در آخر کار پنیر بلوچیز و نصف نان را روی مواد بیارید و گریل کنید

‫0/5 ‫(0 نظر)

9 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا