ساندویچ سوخاری که هیچ بچه بد غذایی دست رد به آن نمیزند

“`html
آماده کردن غذا برای بچهها یکی از چالشهایی است که بسیاری از پدر و مادرها با آن مواجه هستند. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه ساندویچ سوخاری را به شما آموزش میدهیم که همه بچهها عاشقش خواهند شد. با ما همراه باشید تا با این غذای خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ سوخاری
برای تهیه این ساندویچ به مواد زیر نیاز دارید:
سیب زمینی | ۴ عدد |
نان لواش | یک عدد |
سوسیس | ۲ عدد |
هویج | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | یک عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | به میزان دلخواه |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
آویشن، نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه ساندویچ سوخاری
برای تهیه ساندویچ سوخاری باید مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: سیب زمینیها را بپزید
ابتدا سیب زمینیها را خوب بشویید و در یک قابلمه با آب و کمی نمک بگذارید تا بپزند.
بیشتر بخوانید: بقچه گوشت و گردو؛ یک فینگر فود جذاب برای دورهمی
مرحله دوم: آمادهسازی مواد دیگر
سوسیس و هویج را با رنده ریز رنده کنید. سپس فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله سوم: سیب زمینی را پوره کنید
بعد از پخته شدن سیب زمینی، پوست آن را جدا کنید و در یک ظرف با کمک رنده یا چنگال آن را پوره کنید.
مرحله چهارم: ترکیب همه مواد
اکنون سیب زمینی پورهشده را با فلفل دلمهای، هویج، سوسیس و پنیر پیتزا مخلوط کنید. سپس نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند.
مرحله پنجم: مواد را روی نان بگذارید
روی یک سطح نان لواش را پهن کنید و مواد آمادهشده را به طور یکنواخت روی آن پخش کنید. مطمئن شوید که همه جای نان به یک اندازه پر شود. سپس نان را رول کنید و با یک چاقو آن را به قطعات مساوی برش دهید.
اگر به پنیر پیتزا علاقه دارید، میتوانید قبل از رول کردن نان، مقدار بیشتری پنیر روی آن بپاشید.
“““html
پنیر پیتزا روی ساندویچها بریزید.
مرحله ششم: پودر سوخاری بزنید
در یک کاسه، تخممرغها را بشکنید و خوب هم بزنید. سپس هر کدام از تکههای ساندویچ را ابتدا در تخممرغ بزنید و بعد به پودر سوخاری آغشته کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی پیتزا با نان لواش
مرحله هفتم: ساندویچها را سرخ کنید
در یک تابه، مقداری روغن بریزید. بعد از اینکه روغن داغ شد، ساندویچها را در آن بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم سرخ شوند. حتماً حرارت را کم کنید تا پنیر پیتزای داخل ساندویچ آب شود.
مرحله هشتم: ساندویچها را روی دستمال بگذارید
زمانی که ساندویچها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید و روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب شود.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی ساندویچ سوخاری را به شما آموزش دادیم. این ساندویچ سوخاری یکی از غذاهای محبوب بچههاست، پس اگر همیشه دنبال ایدهای برای ناهار یا شام هستید، حتماً این غذا را امتحان کنید.