ساندویچ مرغ با ماست (مرحله به مرحله)

ساندویچ مرغ با ماست
گوشت مرغ یک منبع خوب پروتئین است و در بسیاری از کشورها مصرف میشود. این گوشت میتواند سرخ شده، پخته، کبابی یا آبپز شود و برای سلامت قلب مفید است و احتمال انسداد عروق را کمتر میکند. میتوان از آن در سوپها، سالادها، دسرها و غذاهای اصلی استفاده کرد و به رشد استخوانها کمک میکند. بهتر است هر هفته حداقل یک بار مرغ آبپز یا جوشانده مصرف شود. در اینجا دستور تهیه ساندویچ مرغ ساده را به شما معرفی میکنیم.
مواد لازم :
- 1 قاشق ماست غلیظ (ماست یونانی) یا ماست چکیده (یا ماست موسیر در صورت تمایل)
- 1 پنسه نعنا خشک
- 1 برش نان سبوس دار
- مقدار دلخواه مرغ کبابی
- نمک
- فلفل سیاه
روش آمادهسازی ساندویچ مرغ :
ابتدا مرغ را به تکههای کوچک ببرید و روی گریل بپزید.
وقتی مرغ خوب پخته شد، آن را در یک ظرف دیگری بگذارید و کنار بگذارید.
در این حین، یک قاشق ماست یونانی را با نعناع خشک مخلوط کنید.
مخلوط ماست و نعنا را روی نان ساندویچ بمالید و پخش کنید. سپس تکههای مرغ را روی آن قرار دهید.
در نهایت، مرغ را با نمک و فلفل مزهدار کنید.
ساندویچ مرغ و ماست را میتوان با کمپوت خانگی سرو کرد. نوش جان…
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم