رسپی

ساندویچ کدو سبز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

شما می‌توانید این غذا را خیلی سریع درست کنید و نیازی به صرف وقت زیاد ندارد. این غذا همچنین انرژی بالایی دارد و بسیار مغذی است. علاوه بر این، کالری بسیار کمی دارد. شما می‌توانید از مرغ پخته شده نیز در این غذا استفاده کنید، اما باید توجه داشته باشید که مرغ را سرخ نکنید، زیرا در این صورت خاصیت رژیمی آن از بین می‌رود.

ساندویچ کدو سبز

این ساندویچ علاوه بر سایر گروه‌ها برای خانم‌های باردار هم مناسب است و می‌تواند به سلامتی آن‌ها کمک کند. کدو سبز معمولاً در تابستان زیاد پیدا می‌شود. در آشپزی، از کدو سبز معمولاً به عنوان یک سبزی خوش‌طعم یا بخشی از غذا استفاده می‌شود.

از لحاظ گیاه‌شناسی، کدو سبز یک میوه نارس است که از تورم تخمدان گل به وجود می‌آید. کدو سبز به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A (به خاطر کاروتنوئیدهایی مثل بتا کاروتن)، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می‌شود. همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز هست.

این گیاه ویتامین B1 و B6 زیادی هم دارد. مواد مغذی دیگری که در کدو سبز موجود است شامل پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان و ویتامین K می‌باشد. این خوراکی ارزش غذایی بالایی دارد و به کاهش چربی خون و لاغری بسیار کمک می‌کند.

به همین خاطر کدو سبز یکی از بهترین غذاها برای مبارزه با بیماری‌ها است چرا که حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. از دیگر غذاهای رژیمی می‌توان به تخم‌مرغ پخته در سس گوجه‌فرنگی، سالاد فتوش، سوپ کرفس و برگر بوقلمون با آویشن اشاره کرد.

دستور تهیه ساندویچ کدو سبز مقوی و سالم

مواد لازم :

کدو سبز متوسط که 6 برش طولی به آن داده باشید: 1 عدد
روغن زیتون : 4 قاشق چای‌خوری
سیر خرد شده : یک حبه
سرکه بالزامیک : یک و ½ قاشق چای‌خوری
نمک : یک هشتم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه : یک هشتم قاشق چای‌خوری
نان ساندویچی متوسط : یک عدد
ریحان تازه : 8 برگ
گوجه‌فرنگی متوسط که نازک برش داده شده باشد : 1 عدد
پنیر ورقه‌ای موزارلا : 170 گرم

مراحل تهیه :

گام 1: ابتدا یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید.
گام 2: کدوها را در یک ظرف کم عمق قرار دهید.
گام 3: دو قاشق چای‌خوری روغن زیتون و سیر را اضافه کنید و با کدو سبز بپزید.
گام 4: هر طرف کدو سبزها را 2 دقیقه بپزید و منتظر نشانه‌های پختن روی آن بمانید.

گام 5: هر قطعه کدو سبز را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
گام 6: سپس کدو سبز را به ظرف کم عمق که حالا سرکه ریخته‌اید برگردانید.
گام 7: نمک و فلفل را به کدو سبزها اضافه کنید.
گام 8: با قلموی آشپزی دو قاشق باقی‌مانده روغن زیتون را روی لایه داخلی نان ساندویچی بمالید.

دستور تهیه ساندویچ کدو سبز مقوی و سالم

گام 9: ساندویچ را با کدو سبز، ریحان، گوجه‌فرنگی و موزارلا پر کنید.
گام 10: ساندویچ را کمی در تابه حرارت دهید تا گرم شود.
گام 11: غذای شما آماده است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

ساندویچ کدو سبز (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا