سبزی دلمه برگ مو چیست و چه خواصی دارد ؟ (مرحله به مرحله)

“`html
سبزی دلمه
سبزی دلمه برگ مو موضوعی است که در اینجا به آن میپردازیم. دلمه برگ مو یکی از معروفترین و محبوبترین انواع دلمه است. در اواسط فصل بهار بهترین نوع برگ مو برای تهیه این غذا در بازار موجود است. دلمه برگ مو میتواند به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو شود.
سبزی مخصوص دلمه برگ مو شامل چه سبزیهایی است؟
1. سبزی دلمه برگ مو: گشنیز
خواص گشنیز عبارتند از:
- کاهش التهابات پوستی با گشنیز
- کاهش سطح کلسترول
- کمک به درمان اسهال
- تنظیم فشار خون
- درمان زخمهای دهان
- جلوگیری از کمخونی
- ضد آلرژی است
- کمک به سلامت استخوانها
کالری تخم گشنیز: 100 گرم گشنیز خام و پخته چند کالری دارد؟
2. سبزی دلمه برگ مو: پیازچه
خواص پیازچه عبارتند از:
- کمک به سلامت قلب
- حفاظت از مادرها و نوزادان
- تنظیم میزان کلسترول خون
- بهبود سوخت و ساز بدن
- بهبود وضعیت روده
- تقویت سیستم ایمنی
- مقابله با عفونتها
کالری پیازچه: 100 گرم پیازچه چند کالری دارد؟
3. سبزی دلمه برگ مو: شوید
خواص شوید عبارتند از:
- کمک به درمان اختلال خواب
- فواید برای سلامت استخوانها
- ضد سرطان
- پاکسازی کبد
- کمک به درمان سرماخوردگی
4. سبزی دلمه برگ مو: تره
خواص تره عبارتند از:
- محرک، ادرارآور و کمک به قاعدگی
- کمک به درمان آسم یا تنگی نفس
- ملین و برطرفکننده قولنج
- تامین سوخت و ساز بدن
- کمک به درمان روماتیسم
۷ خاصیت تره | خوردن تره برای درمان تمامی عفونتها مفید است.
5. سبزی دلمه برگ مو: مرزه
خواص مرزه عبارتند از:
- کمک به درمان دردهای عصبی
- اثرات ضد انعقادی خون
- کاهش چربی خون
- کمک به کاهش وزن
دستور تهیه دلمه برگ مو
“““html
دستور تهیه دلمه برگ مو
مواد لازم جهت تهیه دلمه برگ مو:
- برنج (۲ پیمانه)
- لپه (۱۰۰ گرم)
- گوشت چرخ کرده (۲۰۰ گرم)
- برگ درخت انگور (به مقدار کافی)
- پیاز (یک عدد)
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه (به مقدار کافی)
مراحل پخت دلمه برگ مو:
برای شروع دستور تهیه دلمه برگ مو، لپهها را چند ساعت در آب بخیسانید. این کار کمک میکند تا نفخ آنها کمتر شود و راحتتر بپزند.
پس از خیس خوردن لپهها، آنها را با کمی آب و نمک در یک قابلمه بپزید.
در این مرحله، یک قابلمه دیگر را آماده کنید و مقداری آب و نمک به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، برنجها را بشویید و به قابلمه اضافه کنید تا بپزد.
برنج را بررسی کنید، و زمانی که کمی نرم شد، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید. سپس یک ماهیتابه با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند. بعد فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
حالا گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
در گام بعدی، سبزی دلمه را شسته و خرد کنید. سبزیها را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس لپه پخته و برنج را هم اضافه کنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.
حالا یک قابلمه را بردارید و مقداری آب در آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس برگهای انگور را در آب جوش بگذارید و ۲ تا ۳ دقیقه بپزید، بعد آنها را با آب ولرم بشویید.
اکنون مقداری از مایه دلمه را داخل هر برگ مو قرار دهید و آن را مانند یک بسته ببندید. دقت کنید که دلمهها به خوبی بسته شوند. سپس در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و دلمههای آماده را درون آن بچینید.
وقتی دلمهها را در قابلمه قرار میدهید، مواظب باشید که باز نشوند.
بعد از چیدن دلمهها، دو پیمانه آب و کمی آبلیمو یا رب انار به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بالا بگذارید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا دلمهها خوب پخته شوند. توجه داشته باشید که آب نباید در قابلمه باقی بماند.
پس از پخت دلمهها، آنها را در ظرف مناسبی بکشید و با نان سرو کنید.
روشی متفاوت جهت تهیه دلمه برگ مو با سس رب انار
دستور تهیه ی دلمه برگ مو حلقه ای یا قالبی مرحله به مرحله