رسپی

سبزی مخصوص دلمه بادمجان چیست ؟ فیلم دستور تهیه دلمه بادمجان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سبزی دلمه بادمجان

سبزی دلمه بادمجان موضوعی است که امروز درباره‌اش صحبت می‌کنیم. دلمه بادمجان یک غذای خوشمزه و متنوع است که می‌توانید آن را برای مهمانی‌ها و مجالس خود هم درست کنید. اگر شما هم دوست دارید دلمه بادمجان را در خانه تهیه کنید، با ما همراه باشید.

سبزی مخصوص دلمه بادمجان شامل چه سبزی‌هایی است ؟

1. سبزی دلمه بادمجان: تره

تره دارای خواص زیادی است. تره برای تقویت کبد و سیستم گوارش مفید است و می‌تواند به بهبود عملکرد ریه‌ها کمک کند. این گیاه همچنین باعث تقویت کمر و افزایش انرژی می‌شود. اگر دچار حالت تهوع هستید، می‌توانید آب تره را بگیرید و با عسل مخلوط کنید.

2. سبزی دلمه بادمجان: جعفری

جعفری یکی دیگر از سبزی‌های دلمه بادمجان است. این گیاه در درمان آرتریت کمک می‌کند و دارای ویتامین‌های مفیدی مانند C و بتاکاروتن است. جعفری پاک کننده خون است و به کاهش کلسترول کمک می‌کند.

3. سبزی دلمه بادمجان: گشنیز

گشنیز برای جلوگیری از تهوع و مشکلات معده مفید است. این گیاه دارای خواص بهداشتی زیادی است و به کاهش فشار خون هم کمک می‌کند.

4. سبزی دلمه بادمجان: شوید

شوید یک گیاه آرامبخش است و برای تقویت استخوان‌ها مناسب است. این گیاه می‌تواند بوی بد دهان را از بین ببرد و به بهبود مشکلات گوارشی کمک کند.

5. سبزی دلمه بادمجان: ریحان

ریحان به تسکین سردرد و مشکلات معده کمک می‌کند. این گیاه آرامبخش است و برای قلب هم مفید است.

سبزی برای دلمه بادمجان/سبزی داخل دلمه بادمجان

6. سبزی دلمه بادمجان: پیازچه

پیازچه به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند و دارای ترکیبی به نام الیسین است که تولید کلسترول را در کبد کنترل می‌کند. این گیاه همچنین متابولیسم را افزایش می‌دهد و به بهبود سلامت روده کمک می‌کند.

“““html

خطر التهاب روده کاهش می‌یابد. با بهبود سلامت روده، احتمال ابتلا به سندرم Leaky Gut هم کمتر می‌شود.

کالری پیازچه: 100 گرم پیازچه چقدر کالری دارد؟

7. سبزی دلمه بادمجان: نعنا

نعنا به هضم کمک می‌کند و گاز معده و روده را از بین می‌برد. این گیاه باعث تقویت معده و بدن می‌شود و خاصیت ضد تشنج و ضد سرفه دارد.

نعنا مسکن و آرامشبخش است و برای بی‌خوابی و ناراحتی‌های شبانه مؤثر است. استفاده از نعنا می‌تواند درد شکم را تسکین دهد.

8. سبزی دلمه بادمجان: ترخون

ترخون به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند، سطح قند خون را برای بیماران دیابتی کاهش می‌دهد و از کم خونی جلوگیری می‌کند. این گیاه از مخاط روده محافظت کرده و گرفتگی عضلات را کاهش می‌دهد. همچنین به سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند.

سبزی مخصوص دلمه بادمجان چیست ؟ فیلم دستور تهیه دلمه بادمجان (مرحله به مرحله)

ترخون سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و علائم التهاب را کاهش داده و به سلامت چشم‌ها کمک می‌کند. این گیاه به بهبود عملکرد شناختی و دستگاه گوارش نیز موثر است و از سوزش سر دل و بی‌اشتهایی جلوگیری می‌کند.

ترخون همچنین از یبوست پیشگیری کرده و به ساخت توده ماهیچه‌ای کمک می‌کند.

9. سبزی دلمه بادمجان: مرزه

مرزه گیاهی با خاصیت ضدعفونی‌کننده و ضد التهابی است که در درمان بیماری‌های پوستی و آلرژی‌ها بسیار مفید است.

این گیاه سرشار از آهن و پتاسیم است و برای بیماران هموفیلی و مبتلا به کم‌خونی مفید است. همچنین به دلیل داشتن ویتامین B6 می‌تواند به تسکین اعصاب کمک کرده و استرس و نگرانی را کاهش دهد.

مرزه ویتامین A دارد که به سلامت پوست و بهبود عملکرد تنفسی کمک می‌کند و از سرطان ریه پیشگیری می‌کند. همچنین این گیاه دارای خاصیت ادرارآور و آنتی‌اکسیدانی است که کلیه و مثانه را پاکسازی می‌کند و سلامت آن‌ها را حفظ می‌کند.

دستور تهیه دلمه بادمجان


دستور تهیه دلمه بادمجان

مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجان:

  • گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
  • بادمجان دلمه‌ای بزرگ: ۵ عدد
  • برنج: نصف پیمانه
  • لپه: نصف پیمانه
  • گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • پیاز: ۳ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • سبزی دلمه: ۲۰۰ گرم

مراحل تهیه دلمه بادمجان:

اول، بادمجان‌ها را پوست بگیرید و سرشان را جدا کنید. سپس داخل آن‌ها را با دقت خالی کنید و کمی نمک بزنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

لپه‌ها که از شب قبل خیسانده‌اید را در یک قابلمه بریزید و نیم‌پز کنید. برنج را با کمی نمک در آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزد.

“““html

به مرحله آبکشی برسد، سپس برنج را آبکش کنید.

در این مرحله از دستور تهیه دلمه بادمجان دو عدد پیاز و دو حبه سیر را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل و نمک به پیاز و سیر اضافه کنید و همه را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

رب گوجه‌فرنگی را به مواد دلمه اضافه کرده و همه را با هم سرخ کنید. لپه‌هایی که نیم‌پز شده‌اند را به همراه سبزیجات خردکرده به مواد دلمه اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

وقتی که دیدید رنگ سبزیجات تغییر کرد، در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا بخار شوند. بعد از اینکه مواد دلمه بخار گرفتند، برنج آبکش‌شده را به آن بیفزایید و مواد را مخلوط کنید.

پس از ترکیب همه مواد، در ظرف را بردارید تا اضافات آب خارج شود، سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد دلمه خنک شوند. می‌توانید بادمجان‌های شکم‌خالی را با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

سپس داخل شکم بادمجان‌ها را با مواد دلمه که سرد شده‌اند، پر کنید.

دستور تهیه سس دلمه بادمجان

اولین کاری که برای درست کردن سس دلمه باید انجام دهید، این است که یک حبه سیر و یک پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. سپس گوجه‌ها را نگینی خرد کرده و به سیر و پیاز اضافه کرده و همه را با هم تفت دهید.

پس از اینکه سیر و پیاز و گوجه‌ها را خوب تفت دادید، ۲ لیوان آب گرم همراه کمی فلفل و نمک به گوجه‌ها اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا سس کمی غلظت پیدا کند.

بادمجان‌های شکم پر را به آرامی درون قابلمه سس بچینید. با حرارت ملایم به مدت یک ساعت اجازه دهید تا پخته شوند.

سبزی مخصوص دلمه برگ مو

دستور تهیه ۱۱ مدل دلمه با طعم‌های متفاوت و خوشمزه + عکس

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا