رسپی

سس آناناس، ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سس آناناس، ساده و خوشمزه

سس‌ها یکی از چاشنی‌های پرطرفدار و خوشمزه در دنیا هستند. می‌توانید این سس‌ها را کنار انواع دسر، کیک، نان، سالاد و غذا سرو کنید. انواع مختلفی از این چاشنی‌ها وجود دارد که می‌توانید بر اساس سلیقه خود انتخاب کنید. یکی از سس‌های محبوب و متفاوت، سس آناناس است.

این سس را می‌توان به سبک رژیمی تهیه کرد و برای برنامه‌های لاغری استفاده نمود. همچنین، سس آناناس به راحتی هضم می‌شود و باعث سنگینی معده نمی‌شود. بنابراین گزینه مناسبی برای همراهی با گوشت و انواع پاستا است. طعم خاص و دلپذیر این سس می‌تواند لذت غذا خوردن را برای شما دوچندان کند. در ادامه، دستور تهیه سس قرمز آناناس را با هم بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه سس قرمز آناناس

فقط یک بار امتحان کردن این سس در کنار غذا کافی است تا به استفاده از آن عادت کنید. تهیه این سس بسیار ساده و راحت است و به آسانی می‌توانید آن را در خانه درست کنید. برای تهیه سس آناناس به این مواد نیاز دارید:

  • آب آناناس (دو فنجان)
  • رب گوجه‌فرنگی (چهار قاشق غذاخوری)
  • آب سرد (هشت قاشق غذاخوری)
  • سرکه سفید (دو قاشق غذاخوری)
  • شکر (یک فنجان)
  • سیر خرد شده (دو قاشق غذاخوری)
  • فلفل قرمز (دو قاشق غذاخوری)
  • آرد ذرت (هشت قاشق غذاخوری)
  • نمک (دو قاشق غذاخوری)

مراحل تهیه سس قرمز آناناس

برای تهیه سس قرمز آناناس، ابتدا آب آناناس و سرکه را در یک تابه بزرگ مخلوط کنید. سپس شکر و نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید. بعد از آن تابه را روی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش بیاید.

اگر آب بیشتری دارید، آن را هم به تابه اضافه کنید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، حرارت را کم کنید. در این مرحله فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید.

سیر را خوب خرد کنید و به مواد در تابه اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد تا رنگ رب گوجه‌فرنگی خوب در سس مشخص شود.

حالا باید آب سرد و آرد ذرت را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. این کار از گلوله شدن آرد در سس جلوگیری می‌کند. وقتی سس به غلظت مناسبی رسید، حرارت را خیلی کم کنید و هم زدن را ادامه دهید.

پس از چند دقیقه می‌توانید حرارت را خاموش کنید و بگذارید سس کاملاً سرد شود. سپس آن را در بطری یا ظرف‌های دردار ریخته و داخل یخچال نگه داری کنید. می‌توانید این سس را در کنار غذا، سالاد و دسر در مهمانی‌ها سرو کنید.

نکات قابل توجه هنگام تهیه سس آناناس

تعادل طعم تند و شیرین در این سس باعث شده که علاوه بر هند، کشورهای دیگر هم طرفدارش باشند. نکات زیر را هنگام تهیه سس قرمز آناناس در نظر داشته باشید:

با توجه به اینکه هر کسی سلیقه متفاوتی دارد، می‌توانید در تهیه سس، از سس کچاپ استفاده نکنید.

بعضی افراد از سرکه سیب به جای سرکه سفید در تهیه سس قرمز آناناس استفاده می‌کنند. اگر آب سرد را بیشتر کرده و آب آناناس را کم کردید، حتماً سرکه سیب را جایگزین کنید تا طعم اصلی سس حفظ شود.

سس آناناس، ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بسیاری از کسانی که سس آناناس درست می‌کنند، از عسل استفاده می‌کنند. این کاملاً بسته به سلیقه شماست. اگر می‌خواهید سس شیرین‌تری داشته باشید، می‌توانید از عسل استفاده کنید.

با توجه به سلیقه خود، می‌توانید دانه‌های فلفل قرمز را هم به سس اضافه کنید. سس آناناس را می‌توانید با فیله مرغ، سالاد و گوشت قرمز استفاده کنید.

اگر می‌خواهید سس قرمزتر داشته باشید، می‌توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی بیشتری اضافه کنید. به یاد داشته باشید که هر چه رب گوجه‌فرنگی غلیظ‌تر باشد، سس خوش‌رنگ‌تری خواهید داشت.

منبع : خوشبخت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا