رسپی

سس تری یاکی : دستور تهیه سس تری یاکی ژاپنی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نحوه تهیه سس تری یاکی

سس تری یاکی یه سس مشهور ژاپنی هست که در حال حاضر خیلی طرفدار داره و در سراسر دنیا استفاده میشه. این سس در ژاپن بیشتر برای مزه‌دار کردن مختلف ماهی‌ها به کار میره و در جاهای دیگه برای مرغ و گوشت هم ازش استفاده میشه. بیاید با هم یاد بگیریم چطور درستش کنیم.

سس تری یاکی خوشمزه و عالی

مواد لازم برای تهیه سس تری یاکی

  • سس سویا —– ½ پیمانه
  • سس ورستر شایر — ¼ پیمانه
  • شکر قهوه‌ای — ¼ پیمانه
  • سیر ریز خرد شده — 2 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل ریز خرد شده — 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه ریز خرد شده — ¼ پیمانه
  • روغن گیاهی —– 2 قاشق غذاخوری
  • پرک فلفل چیلی —- کمی

دستور تهیه سس تری یاکی

  1. تمامی مواد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  2. اگر از شکر استفاده می‌کنید، چند دقیقه هم بزنید تا خوب حل بشه. مواد باید یکدست بشن.
  3. سس را در یک ظرف بزرگ و کم عمق بریزید.
  4. تکه‌های گوشت، مرغ یا ماهی را در سس قرار دهید.
  5. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه تا ۳ ساعت گوشت در سس بمونه تا مزه‌دار بشه.
  6. سپس طبق دستور آن را طبخ کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه سس هزار جزیره مرحله به مرحله

دستور تهیه سس قارچ با طعمی بی‌نظیر در منزل

دستور تهیه سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه


گردآوری شده مجله رضیم


مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا