سس دلمه : دستور تهیه سس دلمه با ۴ مزه متفاوت و ایده آل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سس های خوشمزه برای دلمه
سس دلمه یکی از خوشمزه ترین سس های خانگی ایرانی است که خانم های خانه دار با عشق برای خانواده خود تهیه می کنند. در این مقاله از رضیم، به شما دستور تهیه سس دلمه را معرفی می کنیم.
دستور تهیه سس دلمه با مزه های متفاوت و خوشمزه
در این بخش از دستور آشپزی رضیم، می خواهیم به روش تهیه سس دلمه بپردازیم.
سس دلمه با توجه به سلیقه افراد می تواند طعم های متفاوت و لذیذی داشته باشد. خانم های خانه دار می توانند با روش های مختلف، سس خوشمزه ای را برای خانواده خود درست کنند.
این سس خوشمزه را می توان در انواع غذاها، مانند دلمه برگ مو، استفاده کرد و از طعم آن لذت برد.
دستور تهیه سس دلمه با روش های ساده
تهیه سس های مختلف مثل سس مایونز، سس بشامل و سس کچاپ کاربرد زیادی در غذاها دارد.
خانم های با سلیقه می توانند با تهیه این سس، دلمه ای زیبا و خوشمزه برای خانواده خود درست کنند.
تهیه سس برای دلمه یا هر غذای دیگری نه تنها باعث زیبایی می شود، بلکه طعمی عالی دارد. شما می توانید این غذا را برای مهمانان خود تهیه کنید و سفره ای زیبا و رنگی داشته باشید.
با این کار، سلیقه و هنر آشپزی خود را نشان می دهید. انواع سس دلمه شامل چاشنی سرکه ای، چاشنی بالزامیک، چاشنی تمبر هندی، چاشنی رب گوجه، چاشنی با رب انار و چاشنی با طعم گوشت است.
برای تهیه این سس دلمه، با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
1. دستور تهیه سس دلمه سرکه ای
مواد لازم:
- سرکه: یک فنجان
- آب: یک فنجان
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
دستور تهیه سس سرکه ای:
برای تهیه سس دلمه، ابتدا سرکه، آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا شکر در حرارت حل شود.
سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
این سس خوشمزه سرکه ای را می توانید در حین تهیه دلمه استفاده کنید.
اگر دوست دارید سس ترش تر باشد، می توانید مقدار بیشتری سرکه اضافه کنید و اگر شیرین تر می خواهید، شکر بیشتری بزنید.
2. دستور تهیه سس بالزامیک برای دلمه
مواد لازم:
- آب: یک فنجان
- سرکه بالزامیک: نیم فنجان
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور تهیه سس بالزامیک:
ابتدا بالزامیک، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید.
صبر کنید تا شکر خوب حل شود و بعد نمک و فلفل را اضافه کنید.
سس بالزامیک را در حین تهیه دلمه استفاده کنید.
3. دستور تهیه سس دلمه با رب گوجه
مواد لازم:
- رب: 2 قاشق غذاخوری
- آب: یک فنجان
- نمک، فلفل و نعناع خشک: به مقدار لازم
- آبغوره: به مقدار لازم
دستور تهیه سس دلمه با رب گوجه:
برای تهیه این سس، ابتدا 2 قاشق رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
سپس یک فنجان آب را به رب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود.
کمی نمک، فلفل و نعناع خشک به آن اضافه کنید.
در پایان، می توانید این سس را روی دلمه بریزید و در صورت تمایل، مقدار کمی آبغوره هم به آن اضافه کنید.
“`
4. طرز تهیه سس دلمه با طعم گوشت
مواد لازم :
- آب گوشت: یک فنجان
- عصاره گوشت: یک عدد
- آب: یک فنجان
- آبلیمو یا آبغوره: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول از همه، عصاره گوشت را در آب حل کنید. سپس آبلیمو یا آبغوره و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.
در این سس نیازی به نمک نیست چون عصاره گوشت خود زمینه شور دارد.
مخلوط را روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه خوب حل شد، سس را روی دلمههایی که در حال پخت هستند بریزید.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه سس مایونز خانگی خوشمزه
طرز تهیه سس سالسا به شیوه رستورانی
طرز تهیه سس توت فرنگی به ۵ روش ساده
طرز تهیه سس انبه با پودر انبه و انبه تازه
سخن آخر :
از اینکه وقت خود را برای ما گذاشتید، سپاسگزاریم. امیدواریم با این دستور تهیه سس دلمه آشنا شده باشید و بتوانید غذاها و سسهای خوشمزهتان را در جمع خانواده و دوستان سرو کنید. برای شما و عزیزانتان لحظاتی شاد و پرخیر و خوبی آرزومندیم.