سس ریحان | دستور تهیه دستور تهیه سس ریحان + خواص (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سس ریحان خانگی
ما امروز یک سس خوشمزه و جالب برای شما آماده کردهایم. حتماً این سس را درست کنید و برای خانوادهتان سرو کنید. با ما همراه شوید.
دستور تهیه سس ریحان خوشمزه و عالی در منزل
مواد لازم برای تهیه سس ریحان
- نصف لیوان روغن زیتون
- یک سوم لیوان سرکه سیب
- روغن کنجد به مقدار لازم
- آویشن به مقدار لازم
- نصف قاشق چایخوری پودر زیره
- به مقدار لازم پودر زنجبیل
- نصف قاشق چایخوری شکر
- سه قاشق چایخوری آبلیمو
- یک قاشق چایخوری کنجد
- پنج عدد برگ گیاه کاکوتی
- پنج یا شش عدد برگ ریحان
- چهار حبه سیر تازه
- یک عدد تربچه کوچک
- به مقدار لازم نمک و فلفل
- در صورت نبود گیاه کاکوتی، یک و نیم لیوان عرق کاکوتی
- در صورت نبود سیر تازه، یک قاشق چایخوری پودر سیر
دستور تهیه سس ریحان در منزل
- تمام مواد را در میکسر مخلوط کنید و این سس خوشمزه را به عنوان سس سالاد سرو کنید.
- * میتوانید با کاهو ژاپنی، جوانه گندم، کمی گوجهفرنگی، فلفل دلمهای رنگی و هویج سالادی زیبا درست کنید.
خواص سس ریحان
این سس برای افرادی که اضافه وزن دارند، نه تنها مضر نیست بلکه مفید هم هست.
استفاده از گیاهانی مانند زیره، کاکوتی، ریحان و آویشن که بسیار مغذی هستند، میتواند به سلامتی غذا ارزش زیادی بدهد.
علاوه بر این، روغن زیتون، کنجد و سرکه سیب طبیعت گرم و معتدلی دارند که برای تمام افراد مناسب و مفید هستند و به عنوان ضد نفخ و تقویتکننده معده شناخته میشوند.
استفاده از پودر زنجبیل نیز به لذتبخشتر شدن سالاد کمک میکند و این گیاه با طبیعت سرد و مفیدش اهمیت ویژهای دارد.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه ی سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه
دستور تهیه ی سس فلفل ترکیه ای تند و بی نظیر
دستور تهیه ی سس قارچ با طعمی بی نظیر در منزل
دستور تهیه ی سس هزار جزیره مرحله به مرحله