گل و گیاهان

سنبل (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

ـ خانواده: Liliaceae

ـ نام علمی: Hyacinthus Orientalis

این گیاه پیازی معمولاً برای استفاده از گل‌های زیبا آن در ایام نوروز کشت می‌شود و می‌تواند در رنگ‌های مختلفی مثل بنفش، آبی، صورتی و سفید وجود داشته باشد.

ـ نیازها:

این گیاه به مکان‌های باز و آفتابی یا کمی سایه و خاکی سبک با زهکشی خوب نیاز دارد. از اوایل آبان ماه، می‌توانید پیاز سالم این گیاه را در خاک، سنگ‌ریزه یا ظرف شیشه‌ای مخصوص بکارید. اگر از سنگ‌ریزه یا ظرف شیشه‌ای حاوی آب استفاده می‌کنید، سطح آب باید ۲ تا ۱ میلی‌متر پایین‌تر از قسمت زیرین پیاز باشد تا از پوسیدگی آن جلوگیری شود. برای اینکه ریشه‌ها به خوبی رشد کنند، پیاز باید به مدت چند هفته در جای خنک و تاریک با دمای حدود ۹ درجه سانتی‌گراد قرار گیرد. بعد از اینکه ریشه‌ها ظاهر و ساقه در بالای پیاز نمایان شد، می‌توانید به تدریج دما و نور را افزایش دهید و پس از اینکه برگ‌ها به طور کامل ظاهر شدند، گیاه را به شرایط دمایی و نوری معمولی منتقل کنید. همچنین، باید توجه داشته باشید که ریشه‌های تازه تولید شده همیشه باید مرطوب باشند و بدون آب نمانند.

ـ ازدیاد:

این گیاه می‌تواند از طریق جوانه‌های اطراف پیاز مادری در انتهای تابستان یا اوایل پاییز تکثیر شود.

منبع : گلستان علی

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا