سوسیس شکاری چیست؟ (مرحله به مرحله)

“`html
سوسیس شکاری چیست؟
اگر شما هنگام خوردن سوسیس به دنبال مقدار بالای گوشت خالص هستید، سوسیس شکاری گزینهای عالی برای شماست. این سوسیس معمولاً حداقل ۷۰ درصد گوشت دارد و برخی برندها حتی سوسیس شکاری ۱۰۰ درصد گوشت خالص هم تولید میکنند.
برای افرادی که تاکنون سوسیس شکاری نخوردهاند، باید بگوییم که طعمی تند و خوشمزه دارد. در کشورهای غیرمسلمان، این سوسیس بیشتر از گوشت خوک تهیه میشود، اما در کشورهای مسلمان از گوشت گاو یا گوساله استفاده میشود. روشهای مختلفی برای تهیه سوسیس شکاری وجود دارد و همچنین میتوان آن را به روشهای مختلف سرو کرد. در ادامه به این موضوعات خواهیم پرداخت.
مشخصات سوسیس شکاری را بشناسیم!
سوسیس شکاری یک محصول غذایی لهستانی است و به آن گاهی سوسیس شکارچی هم گفته میشود. این سوسیس معمولاً از گوشت خوک یا گوشتهای حلال مانند گوشت گاو و گوساله تهیه میشود، و به همراه نمک و فلفل طعمدار میشود. برای تهیه این سوسیس، گوشت و ادویهها را ترکیب کرده و آن را در دود خشک میکنند تا طعمی دودی پیدا کند. اگر بخواهید در فروشگاهها سوسیس شکاری را تشخیص دهید، طول آن حدود 10 سانتیمتر و قطرش تقریباً 2.5 سانتیمتر است.
دلیل نامگذاری این سوسیس این است که شکارچیان، ماهیگیران و افرادی که میخواهند سوسیس را در فضای باز بپزند، از این نوع سوسیس استفاده میکنند. در ادامه صادق تلاش میکنیم تا به سادگی دستور تهیه و نحوه پخت سوسیس شکاری را توضیح دهیم.
دستور تهیه سوسیس شکاری چگونه است؟
در حال حاضر در ایران، کارخانههای مختلفی سوسیس شکاری تولید میکنند. برای تهیه این سوسیس، معمولاً از گوشت گاو یا گوساله استفاده میشود. مراحل تولید سوسیس شکاری به این شکل است: گوشت چرخکرده گاو یا گوساله را با نمک، فلفل، ادویههای طبیعی، آب، یخ، روغن نباتی، آرد گندم، پودر سیر و افزودنیهای مجاز ترکیب میکنند.
پس از آماده شدن مایه سوسیس و گرفتن آبش، آن را به شکلهای مختلف دودی میکنند. سادهترین روش دودی کردن این است که مایه را بر روی دود خشک بیندازند. سپس سوسیس شکاری را در روده گوسفند میپیچند و برای فروش به فروشگاهها میفرستند.
چگونه در مهمانیها سوسیس شکاری را سرو کنیم؟
سوسیس شکاری گزینهای بسیار جذاب برای مهمانیهای فضای باز است. برای مثال، در یک مهمانی تولد یا دورهمی ظهرانه، ساندویچ سوسیس شکاری انتخابی جذاب خواهد بود. طعم لذیذ این ساندویچ برای مهمانان شما فراموشنشدنی خواهد بود. اگر ساندویچ سوسیس شکاری را با سس باربیکیو سرو کنید، طعم آن دو برابر میشود.
نحوه پخت سوسیس شکاری در طبیعت و در حین یک سفر یا پیک نیک بسیار لذتبخش است. برای پخت سوسیس شکاری دو روش وجود دارد؛ یکی اینکه سوسیسها را به سیخ بزنید و بر روی منقل یا باربیکیو کباب کنید و دیگری اینکه مایه سوسیس را در فویل بپیچید و در میان ذغالها بگذارید تا سوسیس دودی و خوشمزهای به دست بیاید. بهترین ادویه برای این سوسیس، پنیر چدار یا پنیر گودا آبشده یا سس باربیکیو و خردل است.
“`
روش دیگری هم برای درستکردن ساندویچ سوسیس شکاری وجود دارد. در این روش به جای کباب کردن سوسیسها، میتوانید آنها را به صورت کامل یا به صورت حلقههای جداگانه در فویل بپیچید و سپس کمی پنیر چدار یا پنیر گودا روی آنها بپاشید. بعد فویل بستهبندیشده را در فر قرار دهید و اجازه دهید سوسیسها در دمای دلخواه شما بپزند. در این مدت، پنیر روی سوسیسها به خاطر حرارت فر ذوب میشود. در نهایت طعمی عالی از ترکیب سوسیس شکاری و پنیر را تجربه خواهید کرد که بسیار خوشمزه و به یادماندنی است.