رسپی

سوپ تام یام غذای محبوب تایلندی با طعمی جادویی + خواص قارچ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

«تام یام» یک سوپ تایلندی

این سوپ خوشمزه یکی از سوپ‌های معروف تایلند است که طعم خیلی خوبی دارد. با ما همراه باشید.

سوپ تام یام غذای محبوب تایلندی با طعمی جادویی + خواص قارچ

دستور تهیه سوپ تام یام مرحله به مرحله

مواد لازم برای سوپ تایلندی تام یام

  • 5 فنجان عصاره سبزیجات
  • 1 عدد فلفل چیلی سبز یا قرمز (به صورت عمودی خرد شود)
  • 10 عدد قارچ تازه (خرد شده)
  • 10 تا 12 عدد گلچه گل کلم (نیم‌پز شده)
  • 1 قاشق غذاخوری علف لیمو خرد شده
  • 1 قاشق چای‌خوری آبلیمو
  • نمک برای چشیدن مزه
  • ترشی فلفل برای سرو

separator line

دستور تهیه سوپ تایلندی تام یام

  1. یک قابلمه را بردارید و عصاره سبزیجات را داخل آن بریزید و بگذارید جوش بیاید.
  2. زمانی که جوش آمد، فلفل چیلی، گل کلم، علف لیمو و نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید برای دو تا سه دقیقه بجوشد و بپزد.
  3. در آخر، آبلیمو را اضافه کنید.
  4. این سوپ را داغ سرو کرده و با ترشی فلفل نوش جان کنید.

separator line

نکته

شما می‌توانید میگو، مرغ خرد شده یا هر نوع سبزی دیگری که دوست دارید به این سوپ اضافه کنید.

به خاطر داشته باشید که اگر مرغ یا میگو اضافه کردید، سوپ باید بیشتر بجوشد تا خوب پخته شود.

سوپ تام یام غذای محبوب تایلندی با طعمی جادویی + خواص قارچ

separator line

از فواید مهم قارچ

  • قارچ عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد.
  • باعث خارج شدن سموم از بدن و رفع بلغم می‌شود.
  • قارچ شامل آنتی‌بیوتیک است.
  • به تقویت استخوان‌ها کمک کرده و کمبود ویتامین D را جبران می‌کند.
  • کسانی که بزاق زیاد تولید می‌کنند می‌توانند از قارچ استفاده کنند.
  • قارچ جذب مواد غذایی را آسان‌تر کرده و مواد مضر و فضولات را از بدن خارج می‌کند و عمل هضم را بهبود می‌بخشد.
  • نیروی جنسی را تقویت می‌کند.
  • اسهال و اسهال خونی را درمان می‌کند.
  • خونریزی‌های داخلی را متوقف می‌کند.

خواص درمانی قارچ‌ها

separator line

1 – تقویت سیستم ایمنی بدن

برخی از قارچ‌ها از خانواده poly poraccae در پزشکی کاربرد دارند.

در این میان، درباره قارچ maitake تحقیقات زیادی در غرب انجام شده است. عصاره این قارچ با افزایش فعالیت گلبول‌های سفید، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و می‌تواند به مقابله با ویروس‌ها و باکتری‌های مخرب کمک کند.

“““html
separator line

۲ – قارچ، آنتی‌اکسیدان قوی

قارچ مقدار زیادی ارگوتیونین دارد. ارگوتیونین یک آنتی‌اکسیدان قوی است که در حین پختن خراب نمی‌شود، بنابراین می‌توانید به راحتی قارچ را بپزید و در سوپ بریزید بدون اینکه نگران از بین رفتن خاصیت آن باشید.

سوپ تام یام غذای محبوب تایلندی با طعمی جادویی + خواص قارچ (مرحله به مرحله)

تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن قارچ پخته و داغ می‌تواند عفونت‌ها را از بین ببرد و اگر روزانه دو عدد قارچ پخته و داغ بخورید، می‌توانید سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید و همچنین یبوست و نفخ معده را درمان کنید.

separator line

۳ – کاهش احتمال ابتلا به سرطان

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که قارچ‌های دکمه‌ای سفید می‌توانند خطر ابتلا به سرطان سینه و پروستات را کاهش دهند.

عصاره قارچ دکمه‌ای سفید می‌تواند تکثیر سلول‌ها در سلول‌های سرطانی و اندازه تومورها را کاهش دهد.

این اثرات مثبت می‌تواند با خوردن ۱۰۰ گرم قارچ در روز دیده شود.

separator line

بیشتر بخوانید :

به سوپ‌ها ذرت اضافه کنید: خواص ذرت برای سلامتی

دستور تهیه سوپ جو قرمز + نکات کلیدی

دستور تهیه سوپ قارچ با خامه، طعمی بی‌نظیر و خاص

دستور تهیه سوپ فرانسوی پیاز: فوق‌العاده راحت و خوشمزه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا