سوپ عروس : دستور تهیه سوپ مخصوص ایتالیایی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سوپ عروس ایتالیایی مرحله به مرحله
سلام به همه! امروز براتون یک سوپ خوشمزه داریم، یک سوپ ایتالیایی که حتماً باید امتحانش کنید!
سوپ عروس یکی از بهترین سوپهای ایتالیایی است که طعمی فوقالعاده دارد. حتماً این غذا را امتحان کنید.
دستور تهیه ساده و خوشمزه برای سوپ عروس ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه سوپ عروس خوشمزه
- ۲۵۰ گرم گوشت بدون چربی گوسفند یا بوقلمون
- یک عدد تخممرغ
- دو قاشق غذاخوری خرده نان خشک
- یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
- نصف قاشق چایخوری ریحان خشک شده
- نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
- ۵ و سهچهارم فنجان سوپ مرغ (آب گوشت)
- یک فنجان ماکارونی
- یک سوم فنجان هویج ریز خرد شده
دستور تهیه سوپ عروس خوشمزه
گوشت، تخممرغ، خرده نان، پنیر، ریحان و پودر پیاز را در یک کاسه متوسط بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
حالا یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت بگذارید و آب گوشت را بریزید. ماکارونی و هویج را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
حدود ۱۰ دقیقه بگذارید آرام بپزد و در حین پخت، گهگاه هم بزنید که به هم نچسبند.
سوپ شما آماده است و میتوانید از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
دستور تهیه پنیر پارمسان خانگی برای سوپ عروس
پنیر پارمسان، پنیری سفت و خوشطعم است که معمولاً به صورت رنده شده در غذاها استفاده میشود.
این پنیر سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر است و در کنترل وزن تأثیر دارد. کملاکتوز بودن آن، مصرفش را برای افرادی که به لبنیات حساسیت دارند، مناسب میکند.
مواد لازم برای تهیه پنیر پارمسان خانگی
- ۱۴ لیتر شیر ۲ درصد چربی
- ۲.۵ قاشق چایخوری کالچر ترموفیلیک
- ۱/۸ قاشق چایخوری لیپاز
- ۳/۴ قاشق غذاخوری کلرید کلسیم خوراکی
- ۳/۴ قاشق غذاخوری مایه پنیر
دستور تهیه:
لیپاز را با دو قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید.
کلرید کلسیم را در ۱/۴ فنجان آب مخلوط کنید.
مایه پنیر را در ۱/۴ فنجان آب حل کنید.
شیر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید تا به دمای ۳۳ درجه سانتیگراد (۹۱.۴ درجه فارنهایت) برسد.
کالچر ترموفیلیک را به شیر اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
درب قابلمه را بگذارید و ۵ دقیقه بگذارید تا شیر استراحت کند.
بعد شیر را خوب هم بزنید تا کالچر ترموفیلیک کاملاً حل شود.
دوباره درب را بگذارید و ۴۵ دقیقه دیگر شیر را در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد نگه دارید.
سپس لیپاز را اضافه کنید و برای یک دقیقه هم بزنید.
۱۵ دقیقه دیگر شیر را در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد بگذارید.
کلرید کلسیم را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.
مایه پنیر را نیز اضافه کرده و کاملاً هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
درب قابلمه را بگذارید و برای ۶۰ دقیقه بگذارید تا شکل دلمه بگیرد.
با پشت کفگیر پلاستیکی، دلمه را آرام بفشارید تا مطمئن شوید سفت شده است.
دلمهها را به مکعبهای ۱ سانتیمتری برش بزنید.
دلمهها را در حالی که هم میزنید، حدود ۶۰ دقیقه در دمای ۵۱ درجه سانتیگراد (۱۲۴ درجه فارنهایت) قرار دهید تا ته نشین شوند.
سپس یک دست دلمهها را فشار دهید تا اگر خمیری شد، برای فشردن آماده باشد.
دلمهها را داخل پارچه توری بگذارید تا آبش به طور کامل خارج شود.
پنیر را در یک قالب بریزید تا به شکل قالب درآید.
وزنه ۱۱ کیلوگرمی را برای ۳۰ دقیقه روی آن قرار دهید.
“““html
تا پنیر فشرده شود و آب آن کاملاً گرفته شود.
پنیر را با دقت کامل با برگرداندن قالب از داخل قالب خارج کنید و برای 12 ساعت دیگر وزنه 22 کیلوگرمی را بر روی آن قرار دهید.
سپس پنیر را برای 18 ساعت داخل آب نمک بگذارید.
پنیر را از آب نمک خارج کرده و برای 2 الی 3 روز در دمای اتاق قرار دهید تا خشک شود.
پنیر را برای 6 تا 12 ماه در دماهایی بین 10 تا 12 درجه سانتیگراد نگهداری کنید تا برسه. فقط در هفته اول، روزانه پنیر را برگردانید.
حالا پنیر پارمسان آماده است تا به انواع غذاهای ایتالیایی و ایرانی شما طعم بدهد.
دستور تهیه ۳ مدل سوپ پیاز خوشمزه و پرخاصیت خانگی
دستور تهیه سوپ ترکیهای ازوگلین با ۲ روش
دستور تهیهی سوپ لیمو و مرغ با سبزیجات : برای درمان سرماخوردگی