رسپی

سوپ لاغری: دستور تهیه ۳۵ نوع سوپ برای کاهش وزن و لاغری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فهرست مطلب

“`html

مجله رضیم | سوپ لاغری هم خوشمزه است و هم به شما در کاهش وزن کمک می‌کند! چه چیزی بهتر از این؟! وقتی به کم کردن وزن فکر می‌کنید، اولین چیزی که به ذهنتان می‌آید، کمتر خوردن است. خیلی از افرادی که می‌خواهند چند کیلو از وزنشان را کم کنند، حجم غذای روزانه‌شان را کم می‌کنند. اما این کار چندان درست نیست. اگر بدن شما مواد مغذی کمتری بگیرد، ضعیف‌تر می‌شود. در این مقاله، چند دستور تهیه سوپ معرفی کرده‌ایم که به شما کمک می‌کند بدنی سالم‌تر داشته باشید و چربی‌های اضافی خود را کاهش دهید. تمام این دستورها هم سالم و هم خوشمزه هستند؛ پس اگر به دنبال داشتن بدنی سالم و زیبا هستید، از این دستورهای سوپ‌های سالم استفاده کنید.

1. سوپ گل کلم

مواد لازم:

  • گل کلم- دو عدد (به صورت نگینی درشت خرد شده)
  • شیر کم چرب- دو فنجان
  • روغن- یک قاشق چای خوری
  • کرفس- 2 قاشق غذاخوری (نگینی ریز خرد شده)
  • پیاز- یک فنجان (نگینی ریز خرد شده)
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده و نمک برای طعم دادن به میزان لازم

نحوه آماده‌سازی

مقداری روغن در یک تابه بریزید و اجازه دهید داغ شود؛ سپس پیازها را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. حالا گل کلم‌ها را به تابه اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه آنها را سرخ کنید تا رنگ‌ آنها تغییر کند. سپس شیر و نصف فنجان آب را به تابه اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و به مدت ده دقیقه بپزید. حواستان باشد در حین پخت، مواد را هم بزنید. بگذارید کاملاً خنک شود. سپس آنها را با مخلوط‌کن آن قدر مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا مخلوط را به تابه برگردانید و کرفس، فلفل، نمک و نصف فنجان آب را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد را کاملاً مخلوط کردید، اجازه دهید به مدت دو دقیقه بپزد. سوپ را مدام هم بزنید و پس از پخت، بلافاصله آن را سرو کنید. سوپ را در حالی که گرم است، میل کنید.

2. سوپ سیر و سبزیجات

مواد لازم:

  • روغن- یک قاشق چای خوری
  • سیر- دو قاشق چای خوری (نگینی ریز خرد شده)
  • جوی پرک شده- دو قاشق غذاخوری
  • سبزیجات مخلوط (گل کلم، هویج و لوبیا سبز)- 1 فنجان (نگینی ریز خرد شده و پخته شده)
  • پیاز- 4/1 فنجان (نگینی ریز خرد شده)
  • گشنیز- دو قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

نحوه آماده‌سازی

ابتدا روغن را در یک تابه گرم کنید؛ سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط چند دقیقه سرخ کنید تا رنگ آنها کمی تغییر کند. حالا سبزیجات مخلوط را به آن اضافه کنید. سه فنجان آب به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد را کامل مخلوط کردید، گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد. گشنیز و جوی پرک شده را به آن افزوده و خوب هم بزنید. روی حرارت متوسط و به مدت یک دقیقه آن را بپزید. سپس سوپ را در حالی که داغ است، آماده کرده و سرو کنید.

3. سوپ عدس قرمز

مواد لازم:

  • عدس قرمز بدون پوسته با دانه‌های نیم شده- 2/1 فنجان
  • هویج- 4/3 فنجان (نگینی خرد شده درشت)
  • برگ نعناع- 4/1 فنجان
  • برنج- 2/1 فنجان
  • پیاز- 4/3 فنجان (نگینی خرد شده درشت)
  • گوجه‌فرنگی- 4/1 فنجان (نگینی خرد شده درشت)
  • فلفل قرمز خشک خرد شده- 4/1 قاشق چای خوری

“““html

  • شیر کم چرب- 4/1 فنجان
  • نمک برای طعم دادن به سوپ به اندازه لازم
  • نحوه آماده سازی

    برگ‌های نعناع را در یک تابه‌ای که از قبل گرم کرده‌اید، بریزید و کمی صبر کنید تا خشک و ترد شوند. سپس آن‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. عدس قرمز را خوب بشویید و آب آن را بگیرید. برنج را هم به همین شکل آماده کنید. حالا هر دو را داخل زودپز بریزید؛ سپس هویج، پیاز و گوجه را به همراه دو فنجان آب اضافه کنید. بگذارید بپزد تا زودپز دو بار سوت بزند. سپس مواد را با مخلوط‌کن خوب مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. در نهایت شیر، نعناع تفت داده شده، خرده‌های فلفل قرمز، نیم فنجان آب و کمی نمک اضافه کنید و بدون اینکه بگذارید به جوش بیفتد، چند دقیقه بپزید. حالا سوپ را در دمای داغ سرو کنید و نوش جان کنید.

    4. سوپ پیاز قهوه‌ای

    مواد لازم:

    (برای توپک‌های پنیر کلبه)

    • جعفری- دو قاشق غذاخوری (خرد شده)
    • پنیر کلبه کم چرب/ پنیر سویا- نصف فنجان (له شده)
    • پودر خردل- ۲/۱ قاشق چای‌خوری
    • نمک به مقدار لازم

    (مواد دیگر)

    • عصاره سبزیجات- ۳ فنجان
    • پیاز- ۲/۱ فنجان (خرد شده)
    • آرد ذرت- ۲ قاشق چای‌خوری
    • روغن- ۲ قاشق چای‌خوری
    • نمک برای طعم دادن به سوپ به مقدار لازم

    نحوه آماده سازی

    برای درست کردن توپک‌های پنیر کلبه، تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. خمیر به دست آمده را به ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کرده و توپک‌های کوچکی درست کنید. آن‌ها را برای ۲۰ ثانیه در مایکروویو بپزید. بعد از اینکه از مایکروویو خارج کردید، بگذارید چند دقیقه خنک شوند. می‌توانید برای آماده کردن این توپک‌ها از بخارپز هم استفاده کنید. حالا تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن بریزید. پیازها را روی حرارت کم سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. سپس عصاره سبزیجات و نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد. آرد ذرت را با یک چهارم فنجان آب مخلوط کرده و به سوپ اضافه کنید. به مدت پنج دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد. حالا توپک‌های پنیر کلبه را به سوپ اضافه کنید و با جعفری تزیین کنید و نوش جان کنید.

    5. سوپ کلم برای کاهش وزن

    مواد لازم:

    • کلم (یک عدد بزرگ، خرد شده)
    • پیاز- ۳ عدد (خرد شده)
    • کنسرو گوجه‌فرنگی پوست‌کنده (به همراه سس آن)- دو قوطی (۴۵۰ گرم)
    • هویج- ۵ عدد (خرد شده)
    • سوپ پیاز آماده- ۱ عدد (۳۰ گرم)
    • فلفل دلمه‌ای سبز- دو عدد (نگینی خرد شده)
    • کنسرو لوبیا سبز- ۱ قوطی (۴۲۵ گرم) (خرد شده و آبکش شده)
    • عصاره گوشت گاو- یک قوطی (۴۰۰ گرم)
    • آب گوجه‌فرنگی- دو چهارم پیمانه معادل ۲.۵ لیتر
    • کرفس- ۱۰ ساقه (خرد شده)

    نحوه آماده سازی

    یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و هویج، فلفل دلمه‌ای، کلم، پیاز، کرفس، گوجه و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید. سپس سوپ آماده، عصاره گوشت گاو و آب گوجه‌فرنگی را نیز به آن اضافه کنید و آنقدر آب بریزید که روی سبزیجات را بپوشاند. مواد را روی حرارت قرار دهید و بگذارید بپزد تا سبزیجات نرم شوند. می‌توانید این سوپ را چند روز در یخچال نگهداری کنید.

    سوپ لاغری: دستور تهیه ۳۵ نوع سوپ برای کاهش وزن و لاغری (مرحله به مرحله)

    “““html

    ۶. سوپ ارزن و سبزیجات

    مواد لازم:

    • روغن زیتون- ۳ قاشق غذاخوری
    • پیاز (یک عدد بزرگ)- خرد شده
    • ارزن خشک- یک فنجان
    • کرفس- ۲ ساقه (خرد شده)
    • زنجبیل- یک تکه‌ی تقریباً ۳ سانتی‌متری (رنده شده)
    • هویج- ۲ عدد (خرد شده به شکل حلقه‌ایی)
    • آب/ عصاره‌ی سبزیجات کم نمک- ۷ فنجان
    • سیر- دو حبه (خرد و لِه شده)
    • تخم کرفس- ۲ قاشق چای‌خوری
    • جعفری- یک کف دست (خرد شده)
    • فلفل قرمز-۲/۱ قاشق چای‌خوری
    • آب لیمو سبز تازه – ۲ قاشق غذاخوری
    • زیره سبز آسیاب شده- ۱ قاشق چای‌خوری
    • نخود فرنگی (تازه یا منجمد)- ۱ فنجان
    • گشنیز آسیاب شده- ۱ قاشق غذاخوری
    • پودر زردچوبه- ۱ قاشق چای‌خوری
    • آویشن خشک- ۱ قاشق چای‌خوری
    • کمی فلفل سیاه تازه آسیاب شده
    • ریحان خشک- ۲ قاشق چای‌خوری
    • سس تاماری (سویا)- ۵ قاشق غذاخوری
    • پودر کاری- ۱ قاشق غذاخوری
    • ساقه و قسمت های سبز کلم بروکلی- ۲/۱ ۱ فنجان (خرد شده)
    • قارچ دکمه‌ای- ۶ تا ۸ عدد (خرد شده)
    • گوجه- یک عدد بزرگ (خرد شده)
    • فلفل قرمز یا سبز تند (تازه) ۲ تا ۴ عدد (خرد شده)

    نحوه آماده سازی

    ارزن را خوب بشویید و به مدت ۸ ساعت در آب خیس کنید. سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید. در یک ظرف کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. کرفس، سیر، پیاز، هویج و زنجبیل را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. سپس آب یا عصاره‌ی سبزیجات را به همراه تخم کرفس به آن اضافه کنید. مخلوط را بجوشانید. یک در روی آن بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بدون اینکه به جوش بیاید بپزد. ساقه‌های بروکلی، فلفل، قارچ، ارزن، گوجه و بقیه ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت کم پخته شود. حواستان باشد که ارزن کاملاً پخته شود. حالا، سس تاماری، نخودفرنگی، فلفل سیاه و قسمت‌های سبز کلم بروکلی را به آن اضافه کنید. آب لیمو سبز را بچکانید و بگذارید یک ده دقیقه‌ی دیگر بپزد. ظرف را با جعفری تزیین کرده و داغ سرو کنید.

    ۷. سوپ کدو حلوایی در فر

    مواد لازم:

    • پیاز زرد- ۱ عدد (خرد شده)
    • روغن زیتون- ۲ قاشق غذاخوری
    • کدو حلوایی- ۶ فنجان (مکعبی خرد شده)
    • سیر- ۳ تا ۴ حبه (له شده)
    • کره در دمای اتاق گذاشته شده- ۲ قاشق غذاخوری
    • برگ بو- ۲ عدد
    • شیره درخت افرا- ۲ قاشق غذاخوری
    • فلفل سیاه تازه آسیاب شده- کمی
    • عصاره مرغ کم نمک- ۲ فنجان
    • فلفل تند- ۱ قاشق چای‌خوری
    • نمک به میزان لازم

    نحوه آماده سازی

    فر را با دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه‌ی بزرگ فلزی پیاز، کدو حلوایی و سیر بریزید. سپس روغن زیتون، کره و شیره‌ی درخت افرا را در یک کاسه‌ی کوچک مخلوط کنید. این مخلوط را روی مخلوط کدو حلوایی بریزید. کدو را روی سینی فر بگذارید و مطمئن شوید مایعات خوب روی آن پخش شده‌اند. سپس بپزید تا زمانی که کدو نرم و پخته شود و بعد همراه با دیگر مواد به سوپ اضافه کنید.
    “““html

    کدو را به چهار قسمت تقسیم کنید و برگ‌های بو را میان آن‌ها بگذارید. سپس به مدت نیم ساعت در فر بگذارید تا نرم شوند. بعد از آن، عصاره مرغ سرد و کدوهای پخته شده را در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به بافت دلخواه برسد. سوپ را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت کم بپزید. فلفل تند و نمک را اضافه کنید تا مزه‌دار شود. وقتی به غلظت دلخواه رسید، می‌توانید آن را با گردو تزیین کنید.

    8. سوپ مارچوبه

    مواد لازم:

    • روغن- 2 قاشق چای خوری
    • عصاره سبزیجات- 1.5 قاشق غذاخوری
    • مارچوبه- 1 فنجان (خرد شده)
    • پیاز- 0.5 فنجان (خرد شده)
    • شیر کم چرب- 0.5 فنجان
    • سیب‌زمینی- 0.5 فنجان (پوست کنده و خرد شده)
    • پودر فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

    نحوه آماده‌سازی

    روغن را در یک تابه گرم کنید و پیازها را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا رنگشان طلایی شود. سپس عصاره سبزیجات، مارچوبه و سیب‌زمینی را اضافه کنید. این مخلوط را بگذارید بجوشد. در تابه را بگذارید و به مدت 8 دقیقه آن را روی حرارت کم بپزید. بعد از خنک شدن، آن را همراه با 2 فنجان آب در مخلوط‌کن بریزید و به شکل پوره درآورید. پوره را دوباره به تابه برگردانید و شیر، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. به مدت 1 تا 2 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و گاهی هم بزنید. این سوپ را با مارچوبه خرد شده تزیین کنید و سرو نمایید.

    9. سوپ گل کلم و سیب‌زمینی

    مواد لازم:

    • سیب‌زمینی- 6 فنجان (پوست گرفته و خرد شده)
    • روغن- 1 قاشق غذاخوری
    • کرفس- 1 ساقه
    • قسمت سبز گل کلم- 6 تا 8 فنجان (خرد شده)
    • پیاز زرد (بزرگ)- 1 عدد (خرد شده)
    • سیر- 1 حبه بزرگ (خرد و له شده)
    • عصاره مرغ یا سبزیجات- 5 فنجان
    • تره (خرد شده)
    • پنیر (رنده شده)
    • فلفل سیاه
    • خامه ترش
    • نمک به مقدار لازم

    نحوه آماده‌سازی

    روغن را در یک قابلمه گرم کنید. پیازها را به مدت پنج دقیقه با حرارت کم سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس کرفس را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه بپزید. حالا سیر را نیز اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. حالا سیب‌زمینی، گل کلم و عصاره را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کرده و بگذارید بجوشند. حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. وقتی بافت مواد نرم شد، آن را با مخلوط‌کن دستی خوب مخلوط کنید. بسته به ذائقه‌تان می‌توانید عصاره یا آب اضافه کنید. نمک را به آن افزوده و هم بزنید. سپس با خامه ترش، تره، پنیر و فلفل سیاه تزیین کنید.

    10. سوپ خیار سرد

    مواد لازم:

    • خیار- 2 فنجان (مکعبی خرد شده) و 0.5 فنجان (نگینی درشت خرد شده)
    • شیر کم چرب- 0.5 فنجان
    • کره کم چرب- 2 قاشق چای خوری
    • شیر لبنه کم چرب- 0.25 فنجان
    • فلفل دلمه‌ای- 1 قاشق غذاخوری
    • نمک به مقدار لازم
    • فلفل سیاه تازه آسیاب شده و برگ نعناع برای تزیین

    “““html

    نحوه آماده سازی

    یک تابه نچسب عمیق انتخاب کنید؛ خیار و یک و نیم فنجان آب را به آن اضافه کنید. این مخلوط را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در یک کاسه دیگر، خیار، پنیر لبنه، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید و با مخلوط کن خوب هم بزنید تا یکدست شود. این کاسه را هم کنار بگذارید. در یک تابه، کمی کره ذوب کنید. خیار و فلفل دلمه‌ای خرد شده را روی حرارت کم به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس مخلوط خیار و شیری که قبلاً درست کرده‌اید را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. این مخلوط را نیم ساعت در یخچال قرار دهید و قبل از سرو روی آن را با فلفل سیاه و نعناع تازه تزئین کنید و سپس سرد میل کنید.

    11. سوپ کینوآ لیمویی یونانی

    مواد لازم:

    • موسیر (کوچک)- 2 عدد (به صورت نگینی خرد شده)
    • سیر- 2 حبه (خرد و له شده)
    • روغن زیتون- 2 قاشق غذاخوری
    • هویج- 1 فنجان (به صورت نگینی خرد شده)
    • عصاره سبزیجات کم نمک- 5 فنجان
    • خمیر سویای سفید- 1.5 قاشق غذاخوری
    • کینوآ- 1 فنجان (شسته و آب آن گرفته شده)
    • سس کنجد- 2 قاشق غذاخوری
    • آب لیمو تازه- 1/4 فنجان
    • شوید تازه- 1/4 فنجان (خرد شده) یا شوید خشک- 2 قاشق غذاخوری
    • نمک به مقدار لازم

    نحوه آماده سازی

    تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. سپس هویج، موسیر و نمک را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید تا موسیرها نرم شوند. سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. بعد کینوآ، عصاره سبزیجات و کمی نمک را به تابه اضافه کنید تا طعم بگیرد. وقتی مخلوط جوش آمد، حرارت را کم کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید تا هویج و کینوآ کاملاً نرم شوند. در این مدت، سس کنجد، خمیر سویای سفید و آب لیمو را هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود. وقتی سوپ آماده شد، این مخلوط را به آن اضافه کنید و شوید را نیز اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب هم بزنید و سرو کنید.

    12. سوپ گشنیز و لیمو

    مواد لازم:

    • گشنیز- 1/4 فنجان (به صورت نگینی خرد شده)
    • فلفل تند سبز- 2 قاشق غذاخوری (به صورت نگینی خرد شده)
    • آب لیمو- 1 قاشق غذاخوری
    • روغن- 2 قاشق غذاخوری
    • سیر- 2 قاشق غذاخوری (به صورت خیلی ریز خرد شده)
    • پیاز- 1/4 فنجان (به صورت نگینی خرد شده)
    • عصاره سبزیجات- 3 فنجان
    • کلم- 1/4 فنجان (به صورت نگینی خرد شده)
    • آرد ذرت- 2 قاشق چای‌خوری (حل شده در 2 قاشق غذاخوری آب)
    • هویج- 1/4 فنجان
    • نمک به مقدار لازم

    نحوه آماده سازی

    روغن را در یک تابه نچسب گرم کنید. سیر و فلفل تند سبز را روی حرارت متوسط به مدت چند ثانیه تفت دهید. سپس پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید. حالا کلم و هویج را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس آب لیمو، عصاره سبزیجات، آرد ذرت حل شده در آب و نمک را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید، در حین پخت مواد را هم بزنید. کمی گشنیز را روی سوپ بریزید و بلافاصله پس از پخت، سرو کنید.

    13. سوپ قارچ و گندم سیاه

    مواد لازم:

    “““html

    • آب گرم- 1 فنجان
    • پیاز- 1 عدد (خرد شده)
    • قارچ پورچینی یا شیتاکه خشک- 2/1 فنجان
    • روغن زیتون- 2 قاشق غذاخوری (جداگانه)
    • فلفل پاپریکا- 1 قاشق غذاخوری
    • کرفس- 2 ساقه (خرد شده)
    • فلفل قرمز- 4/1 قاشق چای خوری
    • قارچ دکمه‌ای سفید (تازه)- 2/1 1 فنجان
    • برگ بو- 1 عدد
    • نمک- 1 قاشق چای خوری
    • رب گوجه- 1 قاشق غذاخوری
    • عصاره گوشت گاو بدون گلوتن- 4 فنجان
    • بلغور گندم سیاه- 2/1 فنجان
    • فلفل سیاه تازه آسیاب شده- به میزان کم
    • جعفری یا شوید- 4/1 فنجان (خرد شده)

    نحوه آماده‌سازی

    ابتدا قارچ‌ها را در آب گرم خیس کنید. در همین حین، یک قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. کرفس و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس بقیه روغن را اضافه کرده و حرارت را بالا ببرید. قارچ‌های تازه را به این مخلوط اضافه کرده و کمی نمک بزنید. آن‌ها را به مدت 10 دقیقه بپزید تا رنگ قارچ‌ها قهوه‌ای شود و occasionally هم بزنید.

    قارچ‌های خشک را از آب خارج کنید و 2/1 1 فنجان از آبی که در آن خیسانده بودند را نگه دارید. قارچ‌ها را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. فلفل پاپریکا، برگ بو، گندم سیاه، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند. حالا عصاره گوشت و آبی که قارچ‌ها در آن خیسانده شده بودند را به مخلوط اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را نگذارید. اجازه دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه آرام بپزد تا گندم سیاه نرم شود. در نهایت کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید تا طعم دار شود.

    14. سوپ کلم کولارد سبز و لوبیا چشم بلبلی

    مواد لازم:

    • سیب‌زمینی قرمز (متوسط)- 3 عدد (خرد شده)
    • پیاز زرد (متوسط)- 1 عدد (خرد شده)
    • روغن زیتون- 1 قاشق غذاخوری
    • هویج- 2 عدد متوسط (حلقه‌ای)
    • سیر- 3 حبه (خرد و له شده)
    • سیب‌زمینی شیرین (متوسط)- 1 عدد (خرد شده)
    • ریحان خشک- 1 قاشق غذاخوری
    • کلم کولارد سبز (بدون ساقه)- 3 فنجان (خرد شده)
    • پونه کوهی خشک- 1 قاشق غذاخوری
    • لوبیا چشم بلبلی (پخته شده)- 3 فنجان
    • عصاره سبزیجات- 4 فنجان
    • فلفل سیاه تازه آسیاب شده- به مقدار کم
    • سرکه سیب- 1 قاشق غذاخوری
    • نمک دریایی- به میزان کم

    نحوه آماده‌سازی

    در یک قابلمه، روغن زیتون را گرم کنید. سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید تا کمی نرم و مات شوند. بعد هویج، سیب‌زمینی شیرین، لوبیا چشم بلبلی، سیب‌زمینی قرمز، کلم کولارد، پونه کوهی، عصاره سبزیجات و ریحان را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا جوش آید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. بگذارید به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد تا سبزیجات نرم شوند. سرکه سیب را اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل به عنوان چاشنی طعم‌دار کنید.

    15. سوپ ذرت و نخودفرنگی

    مواد لازم:

      “““html
      • پیاز- 1/2 عدد (خرد شده)
      • نخود فرنگی تازه- 2 فنجان
      • سیر- 1 حبه (له شده)
      • ذرت شیرین- 1 فنجان
      • روغن- 1 قاشق غذاخوری
      • نمک- 1 قاشق چای خوری (برای طعم)

      (موادی که برای درست کردن سوپ قبل از سرو به آن نیاز دارید)

      • گشنیز- 1 قاشق چای خوری
      • شیر کم چرب- 1/4 فنجان
      • نعناع- 1 قاشق چای خوری (خرد شده)

      طرز تهیه

      ذرت، نخود فرنگی، پیاز، نمک، سیر و 4 فنجان آب را داخل قابلمه بریزید. بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد تا تمام مواد نرم شوند. سپس اجازه دهید خنک شود. مواد را به مخلوط کن منتقل کنید و خوب مخلوط کنید تا به صورت پوره درآید. قبل از سرو، شیر، نعناع، گشنیز و نمک را به آن اضافه کنید و مجدداً بجوشانید.

      15. سوپ کلم ترش

      مواد لازم:

      • پیاز زرد (متوسط)- 1 عدد (خلالی شده)
      • روغن زیتون- 2 قاشق غذاخوری
      • هویج (متوسط)- 1 عدد (پوست گرفته و نگینی خرد شده)
      • کلم (نصف یک کلم متوسط)- 4 فنجان سر پر (خلالی شده)
      • گوجه فرنگی له شده (یک قوطی 794 گرمی)
      • فلفل سیاه- 1/4 قاشق چای خوری
      • سرکه سیب- 3 قاشق غذاخوری
      • فلفل تند هالاپنیو- 2 عدد (بدون تخم و نگینی خرد شده)
      • شکر قهوه ای- 2 قاشق غذاخوری
      • نمک- 1/2 قاشق چای خوری
      • عصاره ی سبزیجات کم نمک- 4 فنجان
      • سینه مرغ بریان شده- 2 فنجان (ریش ریش شده)

      طرز تهیه

      در یک قابلمه بزرگ، روغن را داغ کنید. هویج، پیاز، فلفل هالاپینو و کلم را به مدت 10 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس فلفل، گوجه فرنگی له شده، شکر قهوه ای، نمک، سینه مرغ و سرکه سیب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت متوسط بپزد تا تمام مواد گرم شوند، بدون اینکه به نقطه جوش برسند. آن را داغ سرو کنید.

      17. سوپ خامه‌ای لوبیا سفید و کلم کالی با خمیر سویا

      مواد لازم:

      برای تهیه سوپ

      • سیر- 2 حبه (خرد و له شده)
      • روغن زیتون- 1 قاشق غذاخوری
      • هویج (متوسط)- 1 عدد (پوست گرفته و نگینی خرد شده)
      • اکلیل کوهی (خشک شده)- 2 قاشق چای خوری
      • پیاز زرد (متوسط)- 1 عدد (نگینی خرد شده)
      • عصاره سبزیجات کم نمک- 5 فنجان
      • لوبیا سفید (شسته شده و آب آن گرفته شود)- 2 قوطی 453 گرمی
      • نمک و فلفل به میزان لازم

      برای تهیه کلم کالی با خمیر سویا

      • روغن زیتون- 1 قاشق غذاخوری
      • فلفل قرمز خرد شده- 1 قاشق چای خوری
      • خمیر سویای زرد- 2 قاشق غذاخوری
      • کلم کالی- 1 دسته (برگ‌ها خرد شده و ساقه‌های سفت جدا شود)
      • سیر- 4 حبه (حلقه‌ای نازک خرد شده)

      “““html

      نحوه آماده سازی

      برای درست کردن سوپ، اول روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سیر، پیاز، هویج و اکلیل کوهی را به مدت 8 تا 10 دقیقه تفت دهید. سپس عصاره و لوبیا را اضافه کنید. بگذارید برای 20 دقیقه با حرارت کم بپزد و گاهی آن را هم بزنید. حالا نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط را صاف کنید. مخلوط صاف شده را به قابلمه برگردانید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. حالا کلم کالی را آماده کنید. روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید، سپس خمیر سویا را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تا وقتی که عطر آن شروع به پخش شدن کند و رنگش کمی قهوه‌ای شود، تفت دهید. سپس فلفل قرمز خرد شده و سیر را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید و بگذارید یک دقیقه بپزد. کلم کالی را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه همه مواد را تفت دهید. سپس آن را هم بزنید تا خوب سرخ شوند. سوپ را در 4 کاسه تقسیم کنید و با کلم کالی تزئین کنید. سوپ را داغ سرو کنید!

      18. سوپ هوموس (غذای لبنانی)

      مواد لازم:

      • پیاز- 1 عدد (خلالی خرد شده)
      • روغن زیتون- 1 قاشق غذاخوری
      • سیر- 4 حبه (حلقه‌ای خرد شده)
      • تخم زیره سبز- 2 قاشق چای خوری
      • نخود- 2 قوطی کنسرو 453 گرمی
      • عصاره سبزیجات (کم نمک)- 4 فنجان
      • سس تاهینی (سس دانه ی کنجد)- 1/2 فنجان
      • آب لیموی تازه- 3 قاشق غذاخوری
      • نمک و فلفل به میزان لازم

      نحوه آماده سازی

      داخل یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. دانه‌های زیره سبز را به آن اضافه کنید و بگذارید تا عطرشان پخش شود و کمی تکان بخورند. سپس سیر و پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید. سس تاهینی، نخود و عصاره سبزیجات را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سوپ را به مدت 5 تا 10 دقیقه با حرارت کم بپزید تا به جوش نیاید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم‌دهی کنید و تا گرم است سرو کنید!

      19. سوپ کدو گردویی و بادام

      مواد لازم:

      • تخم رازیانه آسیاب شده- 2 قاشق چای خوری
      • پیاز (متوسط)- 1 عدد (نگینی خرد شده)
      • روغن نارگیل- 2 قاشق چای خوری
      • آویشن (خشک شده)- 1 قاشق چای خوری
      • کره بادام خامه‌ای- 1/4 فنجان
      • کدو (متوسط)- 1 عدد (تکه‌تکه خرد شده)
      • پف فیل- 1 فنجان (بدون روغن)
      • عصاره سبزیجات کم نمک- 5 فنجان
      • نمک و فلفل به میزان لازم

      نحوه آماده سازی

      داخل یک قابلمه بزرگ، روغن نارگیل را گرم کنید؛ آویشن و دانه‌های رازیانه را به آن اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید تا عطرشان پخش شود. سپس کدو و پیاز را اضافه کنید و نمک و فلفل را برای طعم بهتر به آن اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه دیگر بپزد. وقتی که سبزیجات نرم شدند، عصاره سبزیجات را به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و بگذارید بجوشد. به مدت 20 دقیقه و تا زمانی که کدو نرم شود، آرام بپزید (سوپ نجوشد). بگذارید کمی خنک شود. سوپ را داخل مخلوط کن بریزید و کره بادام را به آن اضافه کنید. سپس آنها را مخلوط کنید تا یکدست شوند. سوپ را دوباره به قابلمه برگردانید و گرم کنید. آن را داخل 4 کاسه جداگانه بریزید و با پف فیل تزئین کنید و داغ سرو کنید!

      20. سوپ غلیظ سبزی و لوبیا با گندم

      “““html

      مواد لازم:

      • کرفس- 2 عدد کامل (خرد شده)
      • روغن زیتون- 2 قاشق غذاخوری
      • سیر- 2 حبه ( له شده)
      • پیاز (متوسط)- 1 عدد (نگینی خرد شده)
      • کدو حلوایی- 2 فنجان (مکعبی خرد شده)
      • اکلیل کوهی (تازه)- 1 قاشق غذاخوری
      • فلفل تازه
      • آویشن (تازه)- 1 قاشق غذاخوری (نگینی خرد شده)
      • لوبیا قرمز- یک قوطی 425 گرمی (آب آن گرفته و آب کشی شود)
      • نمک- 2/1 قاشق چای خوری
      • فلفل قرمز خرد شده- 2/1 قاشق چای خوری
      • گندم (نپخته)- 1 فنجان
      • گوجه فرنگی له شده- یک قوطی 425 گرمی
      • عصاره ی کم نمک سبزیجات- 8 فنجان
      • اسفناج منجمد- 283.4 گرم ( آن را داخل پارچه ای نازک قرار دهید و آب آن را به طور کامل بگیرید)
      • پوسته سفت و بیرونی پنیر پارمسان- 1 عدد (اختیاری)

      نحوه آماده سازی

      اول، روغن زیتون را در یک قابلمه گرم کنید. سپس کرفس، کدو حلوایی و پیاز را در آن تفت دهید تا نرمی آنها مشخص شود. بعد از آن، اکلیل کوهی، آویشن، سیر، فلفل قرمز خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا گوجه فرنگی له شده، اسفناج منجمد، عصاره سبزیجات، لوبیا قرمز، گندم و پوست پنیر را به مخلوط اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و بگذارید سوپ بجوشد. سپس حرارت را کاهش دهید و بگذارید به آرامی به مدت یک ساعت بپزد تا گندم نرم شود. گاهی آن را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.

      سوپ لاغری ، سوپ

      21. سوپ ماست، جو نیمکوب و شوید

      مواد لازم:

      • پیاز زرد (متوسط)- 1 عدد
      • جو نیمکوب- 4/3 فنجان
      • روغن زیتون- 2 قاشق غذاخوری
      • سیر- 2 حبه (خرد و له شده)
      • ماست کم چرب بدون اسانس های رنگی خوراکی- 2 فنجان
      • عصاره سبزیجات کم نمک- 2 فنجان
      • شوید (تازه)- 4/1 فنجان (خرد شده)
      • آب لیمو (تازه)- 2 قاشق غذاخوری
      • جعفری (تازه)- 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
      • نمک و فلفل به میزان دلخواه

      نحوه آماده سازی

      سیر و پیاز را در یک قابلمه بزرگ به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سپس 1.5 فنجان آب و جو را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و بگذارید بجوشد. حدود نیم ساعت سوپ را بپزید تا مواد نرم شوند. سپس عصاره سبزیجات، ماست، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید بدون اینکه بجوشد. در آخر، جعفری، شوید و آب لیمو را به آن اضافه کنید.

      22. سوپ عدس و گوجه فرنگی با زنجبیل

      مواد لازم:

      • هویج (متوسط)- 2 عدد (پوست گرفته و خرد شده)
      • پیاز (متوسط)- 1 عدد (نگینی خرد شده)
      • زنجبیل (تازه)- 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
      • سیر- 2 حبه (خرد و له شده)
      • روغن زیتون- 2 قاشق غذاخوری
      • رب گوجه- 1 قاشق غذاخوری
      • گشنیز آسیاب شده- 2/1 قاشق چای خوری
      • “““html

      • زیره سبز آسیاب شده- 2 قاشق چای خوری
      • دارچین آسیاب شده- 1/2 قاشق چای خوری
      • فلفل پاپریکا دودی- 1 قاشق چای خوری
      • عدس قهوه‌ای خشک- 2 فنجان
      • عصاره سبزیجات کم نمک- 5 فنجان
      • گوجه‌فرنگی له شده- یک قوطی 793 گرمی
      • ماست بدون اسانس رنگی افزودنی کم چرب- برای تزئین (اختیاری)
      • نمک و فلفل به میزان لازم

      نحوه آماده‌سازی

      در یک دیگ مخصوص آبگوشت، کمی روغن زیتون بریزید و بگذارید داغ شود. سپس هویج و پیاز را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. بعد از آن رب گوجه، سیر، زنجبیل و ادویه‌ها را اضافه کنید و حدود یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آنها پخش شود. حالا گوجه‌فرنگی له شده، عدس و عصاره سبزیجات را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. به دلخواه کمی نمک و فلفل بریزید. درب ظرف را بگذارید و وقتی سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید. اجازه دهید به آرامی به مدت 45 دقیقه بپزد تا مواد نرم شوند. در طول این مدت سوپ را هم بزنید. اگر مایلید، می‌توانید روی سوپ را با ماست تزئین کرده و در حالی که داغ است سرو کنید و لذت ببرید!

      23. سوپ بادام هندی و کلم بروکلی خامه‌ای

      مواد لازم:

      • روغن کانولا- 1 قاشق غذاخوری
      • بادام هندی خام- 1 فنجان
      • پیاز (کوچک)- 1 عدد (نگینی خرد شده)
      • عصاره کم نمک سبزیجات- 5 فنجان
      • کلم بروکلی- 6 فنجان (قسمت‌های سبز گیاه)
      • سیر- 2 حبه (له شده)
      • سس سویای کم نمک- 2 قاشق غذاخوری
      • سرکه سیب- 1 قاشق غذاخوری
      • نمک و فلفل به میزان لازم

      نحوه آماده‌سازی

      برای درست کردن این سوپ، ابتدا بادام هندی‌ها را در آب داغ خیس کنید؛ سپس آنها را آبکش کرده و به همراه یک فنجان عصاره سبزیجات مخلوط کنید تا یکدست شوند. این مخلوط را کنار بگذارید. سیر، پیاز و کلم بروکلی را در روغن کانولا در یک ظرف بزرگ به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم و رنگ کلم بروکلی روشن شود. حالا، باقی‌مانده عصاره سبزیجات و مخلوط بادام هندی و سس سویا را به سوپ اضافه کنید. مخلوط را به مدت 10-12 دقیقه بپزید بدون اینکه به جوش برسد، تا کلم بروکلی نرم شود. سپس اجازه دهید کمی خنک شود و آن را با مخلوط کن مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. سوپ را به ظرف برگردانید و فلفل، نمک و سرکه سیب را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه با حرارت کم گرم شود و سپس در حالی که داغ است آن را نوش جان کنید.

      24. سوپ تمپه تند

      مواد لازم:

      • تمپه (خرد شده)- 226 گرم
      • روغن کانولا- 2 قاشق غذاخوری
      • فلفل دلمه‌ای سبز- 1 عدد (تخم آن گرفته شده و نگینی خرد شود)
      • پیاز (متوسط)- 1 عدد (نگینی خرد شده)
      • لوبیای سیاه- یک قوطی 425 گرمی (آب آن را خالی کرده و بشویید)
      • فلفل دلمه‌ای قرمز- 1 عدد (تخم آن گرفته شده و نگینی خرد شود)
      • فلفل قرمز- 1 عدد (تخم آن گرفته شده و نگینی خرد شود)
      • لوبیا چیتی- یک قوطی 425 گرمی (آب آن را خالی کرده و بشویید)
      • پودر فلفل تند- 1 قاشق غذاخوری
      • آب- 4 فنجان
      • نمک و فلفل برای طعم‌دار کردن سوپ
      • زیره سبز- 2 قاشق چای خوری
      • “““html

      • پودر سیر- 1 قاشق چای خوری
      • گوجه له شده- 1 فنجان
      • پنیر چدار خلالی و آووکادو خرد شده (برای تزیین)

      نحوه آماده سازی

      روغن کانولا را روی حرارت گرم کنید و تمپه را حدود 5 دقیقه سرخ کنید تا رنگش کمی قهوه‌ای شود. سپس فلفل‌های قرمز و سبز را اضافه کنید و با نمک و فلفل به میل خود مزه‌دار کنید. این مخلوط را حدود 7 دقیقه دیگر سرخ کنید. حالا ادویه‌ها، لوبیا، گوجه له شده و مقداری آب را به آن اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید. بگذارید به آرامی حدود 20 تا 25 دقیقه بپزد تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. سوپ را با آووکادو و پنیر چدار تزیین کنید و داغ سرو نمایید!

      25. سوپ تورتیلا

      مواد لازم:

      • تورتیلای ذرت- 2 عدد (برش داده شده به نوارهای باریک)
      • پیاز- 1 عدد (خرد شده به صورت نگینی)
      • فلفل قرمز- 1 قاشق غذاخوری
      • روغن کانولا- 1 قاشق غذاخوری
      • سیر- 2 حبه (خرد شده)
      • عصاره ی مرغ- 6 فنجان
      • گوجه فرنگی کامل و پوست کنده- یک قوطی 396 گرمی
      • سینه مرغ (بدون پوست)- 340 گرم (بدون استخوان)
      • آب لیمو سبز
      • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
      • سس تند (در صورت تمایل)
      • پیاز خرد شده، تربچه حلقه‌ای، ترشی فلفل هالاپینو و گشنیز تازه (به دلخواه)
      • آووکادو- 1 عدد (بدون هسته، پوست گرفته و مکعبی خرد شده)

      نحوه آماده سازی

      یک ظرف بزرگ بردارید و روغن را در آن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس آنها را با گوجه‌فرنگی‌ها و آب کنسرو در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید. مخلوط را دوباره به ظرف برگردانید، عصاره‌ی مرغ را اضافه کنید و بگذارید به آرامی بپزد. سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه بپزد. در حین سرو، سینه مرغ را از سوپ خارج کرده و ریش ریش کنید. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. نوارهای تورتیلا را روی کاغذ مخصوص فر قرار دهید و تا زمانی که ترد و کمی قهوه‌ای شوند در فر بگذارید. بعد از این که سوپ آماده شد، آب لیمو، نمک، فلفل و سس تند را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سوپ را در 4 کاسه بریزید و با نوارهای تورتیلا، مرغ، آووکادو و هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.

      26. سوپ سبزی و لوبیا با سس ریحان و سیر

      مواد لازم:

      • روغن زیتون- 1 قاشق غذاخوری
      • آویشن (خشک شده)- 1/2 قاشق چای خوری
      • لوبیا سفید- نصف یک کنسرو 396 تا 452 گرمی
      • سس ریحان و سیر
      • گوجه‌فرنگی (خرد شده به صورت نگینی)- یک قوطی 396 گرمی
      • عصاره مرغ کم نمک- 8 فنجان
      • پنیر پارمسان (رنده شده)
      • سیر- 2 حبه (خرد و له شده)
      • پیاز (متوسط)- 1 عدد (خرد شده به صورت نگینی)
      • سیب‌زمینی قرمز یا یوکان- 226 گرم (خرد شده به صورت مکعبی)
      • کدو (متوسط)- 1 عدد (خرد شده)
      • هویج (متوسط)- 2 عدد (پوست‌کنده و خرد شده)
      • لوبیا سبز- 226 گرم (پاک‌شده و نصف شده)
      • فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

      نحوه آماده سازی

      ابتدا در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس سایر مواد مانند لوبیا، سبزیجات و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید. اجازه دهید همه چیز به آرامی بپزد تا سبزیجات نرم شوند و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. در نهایت، با افزودن پنیر پارمسان و ادویه‌ها، سوپ را سرو کنید.

      “““html

      روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را در آن به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود. کدو، لوبیا، هویج و سیب‌زمینی را اضافه کنید. کمی نمک برای طعم‌دار کردن سوپ بریزید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید و هم بزنید تا مواد ته نگیرد. تا وقتی که عطر سبزیجات پخش شود، صبر کنید. حالا، آویشن، عصاره و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. حرارت را کم نگه دارید. نمک و فلفل را اضافه کنید تا طعم‌دار شود. آن را به مدت ۱۵ تا ۴۵ دقیقه بپزید بدون اینکه به جوش بیاید. در نهایت، لوبیا سفید را به سوپ اضافه کنید و با کمی سس سیر و ریحان و پنیر پارمسان رنده‌شده تزیین کنید.

      ۲۷. سوپ کلم بروکلی و پنیر چدار

      مواد لازم:

      • آرد- ۱ قاشق غذاخوری
      • هویج (بزرگ)- ۱ عدد (نگینی خرد شده)
      • سیر- ۲ حبه (نگینی خرد شده)
      • پیاز زرد- ۱ عدد (نگینی خرد شده)
      • کلم بروکلی- ۱ عدد (ساقه‌ها و قسمت سبز آن نازک خرد شده باشد)
      • عصاره‌ی مرغ کم نمک- ۱ فنجان
      • شیر- ۲ فنجان
      • فلفل سیاه و نمک برای طعم‌دار کردن
      • کره- ۱ قاشق غذاخوری
      • پنیر چدار – ۱ فنجان (خلال شده)
      • تکه‌های ترد پارمسان- ۴ عدد
      • سس فلفل تند برای طعم‌دار کردن سوپ

      نحوه آماده‌سازی

      یک ظرف بزرگ انتخاب کنید و کره را روی حرارت متوسط آب کنید. سپس کلم بروکلی، هویج، سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا سبزیجات نرم شوند. آرد را به سوپ اضافه کنید و تا وقتی که سبزیجات کاملاً در آن غوطه‌ور شوند، بپزید. حالا، عصاره را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. چند دقیقه بپزید و سپس آن را با مخلوط‌کن میکس کنید تا شبیه به پوره شود. سوپ را به ظرف برگردانید و روی حرارت ملایم بپزید. پنیر و شیر را به آن اضافه کنید. سوپ را با فلفل، نمک و سس فلفل تند طعم‌دار کنید. وقتی می‌خواهید سوپ را سرو کنید، می‌توانید یک تکه ترد پارمسان را برای تزئین وسط کاسه بگذارید.

      ۲۸. سوپ سیب‌زمینی پخته شده

      مواد لازم:

      • آرد- ۱ قاشق غذاخوری
      • گوشت ران گوساله نازک بریده شده- ۳ عدد
      • سیر- ۲ حبه (خرد و له شده)
      • سیب‌زمینی حنایی (متوسط)- ۲ عدد پخته شده
      • پیازچه- ۴ عدد (قسمت‌های سفید سر و سبز ساقه جداگانه خرد شود)
      • عصاره‌ی کم نمک مرغ- ۸ فنجان
      • پنیر چدار خلال شده
      • فلفل سیاه و نمک برای طعم‌دار کردن
      • سس فلفل تند برای طعم‌دار کردن
      • خامه – ۲/۱ فنجان

      نحوه آماده‌سازی

      یک ظرف بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت ران گوساله نازک خرد شده را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا ترد شود. با استفاده از یک قاشق آشپزی شکاف‌دار آن را از قابلمه بردارید و کنار بگذارید. فقط یک نازک از چربی گوشت را نگه دارید و بقیه را دور بریزید. حالا سیر و قسمت سفید پیازچه را به ظرف اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید تا رنگ پیازچه‌ها مات شود. آرد را در آن بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد را کاملاً بپوشاند. عصاره‌ی مرغ را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا آرد گلوله نشود. یک سیب‌زمینی پخته شده را پوست بکنید و خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. با استفاده از سیب‌زمینی له‌کن، آن را خوب له کنید تا با عصاره مخلوط شود. با استفاده از مخلوط‌کن سوپ را به حالت پوره درآورید تا یکدست‌تر شود. سیب‌زمینی دیگر را با پوست به شکل مکعبی خرد کنید و به همراه خامه داخل سوپ بریزید. سپس…

      “““html

      فلفل سیاه و نمک را به خوراک اضافه کنید تا مزه دار شود. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزد. سپس سوپ را در کاسه ریخته و با گوشت ران نازک، کمی پنیر چدار رنده شده، ساقه های پیازچه و مقدار کمی سس فلفل تند تزئین کنید.

      29. سوپ گل کلم و کدو حلوایی

      مواد لازم:

      • قسمت سبز گل کلم- 200 گرم
      • روغن- 1 قاشق غذاخوری
      • کدو حلوایی- یک کنسرو 400 گرمی
      • هویج- 170 گرم
      • سیر- 2 حبه
      • گشنیز- تقریباً 7 گرم
      • شیر نارگیل- یک کنسرو 400 گرمی
      • موسیر- 50 گرم
      • عصاره ی سبزیجات – 1 فنجان
      • گشنیز (آسیاب شده)- 1 قاشق غذاخوری

      نحوه آماده سازی

      فر را با دمای 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. گل کلم‌ها را روی کاغذ مخصوص فر قرار دهید و با یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون، فلفل، نمک و نیمی از گشنیز بغلتانید. به مدت نیم ساعت در فر بپزید تا طلایی شود و در حین پخت زیر و رو کنید. هویج را پوست بکنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. موسیر را نصف کرده و پوستش را بگیرید و نگینی خرد کنید. سیر را به صورت برش‌های بسیار نازک خرد کنید و گشنیز را هم ریز کنید. کمی روغن را در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. هویج، موسیر و باقی‌مانده گشنیز را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید، در حین پخت آن‌ها را زیر و رو کنید. وقتی بافت آنان نرم شد، سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا عطرش پخش شود. شیر نارگیل را به ظرف اضافه کرده و بجوشانید. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه دیگر بپزد. پوره کدو حلوایی و عصاره‌ی سبزیجات را به همراه کمی آب به آن اضافه کنید. دوباره اجازه دهید به آرامی و روی حرارت کم بپزد. در نهایت، نمک و فلفل را اضافه کنید. وقتی گل کلم آماده شد، سوپ را در چند کاسه بکشید و قسمت‌های سبز گل کلم را در وسط هر کاسه قرار دهید. سوپ را با تخم کدو و گشنیز تزئین کنید و در حالی که گرم است نوش جان نمایید.

      30. سوپ کلم کالی و سیب زمینی

      مواد لازم:

      • کلم کالی (خام)- 4 فنجان
      • سینه مرغ- 2 عدد
      • هویج- 1 فنجان
      • سیر- 8 عدد (خرد و له شده)
      • سیب زمینی قرمز- 6 تا 8 عدد (حلقه‌ای خرد شده)
      • پیاز زرد- 1 عدد (نگینی خرد شده)
      • روغن زیتون- 2 قاشق غذاخوری
      • نمک و فلفل به عنوان چاشنی
      • ادویه مرغ- 2 قاشق چای‌خوری

      نحوه آماده سازی

      مرغ را از فریزر درآورید و به صورت قیمه‌ای خرد کنید. ادویه مرغ را به آن اضافه کرده و سپس در یک تابه دسته‌دار بپزید. روغن زیتون را در یک تابه متوسط داغ کنید. پیاز، سیر و هویج را به آن اضافه کنید. کلم کالی را با آب بشویید و آن را به مواد اضافه کنید. کمی تفت دهید. یک قابلمه متوسط را پر از آب کنید و سیب زمینی‌ها را در آن بپزید تا نرم شوند. در حین پخت سیب‌زمینی، عصاره‌ی مرغ را به تابه اضافه کنید. وقتی سیب‌زمینی و مرغ پخته شدند، آن‌ها را به ترکیب کلم کالی و عصاره‌ی مرغ اضافه کنید. به مدت 10 تا 15 دقیقه با شعله کم بپزید. در حین پخت سوپ را هم بزنید و چند بار مزه کنید. هر زمان که لازم بود، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

      سوپ لاغری ، سوپ

      31. سوپ صدف

      • پیاز (کوچک)- 1 عدد (نگینی خرد شده)
      • “““html

      • آرد- 1 قاشق غذاخوری
      • آب صدف- 2 فنجان
      • گوشت نازک ران گوساله- 4 عدد (خرد شده)
      • کرفس- 2 ساقه (خرد شده)
      • صدف- یک قوطی کنسرو (183 گرم) (آب آن را گرفته و نگه دارید)
      • شیر- 1 فنجان
      • آویشن (تازه)- 2 شاخه (اختیاری)
      • سیب زمینی (متوسط)- 2 عدد (پوست گرفته و حلقه ای خرد شده)
      • نمک و فلفل به میزان لازم

      نحوه آماده سازی

      ابتدا گوشت ران گوساله را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا قهوه ای و نرم شود. سپس آن را روی یک دستمال کاغذی قرار داده و کنار بگذارید. حالا کرفس و پیاز را به چربی گوشت اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند. بعد آرد را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید تا مزه خامی آرد از بین برود. سپس آب صدف، شیر و آب صدفی که از کنسرو گرفته اید را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد کامل حل شود و گلوله نشود. این مخلوط را به دمای زیر جوش برسانید و سپس سیب زمینی و آویشن را اضافه کنید. بگذارید حدود ده دقیقه بپزد تا سیب زمینی ها نرم شوند. سوپ را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و قبل از سرو آب صدف باقی‌مانده را اضافه کنید. در نهایت، روی سوپ را با گوشت ران نازکی که از قبل آماده کرده‌اید، تزیین کنید.

      32. سوپ پیاز فرانسوی

      مواد لازم:

      • نمک- 2/1 قاشق چای خوری
      • پیاز (متوسط)- 5 عدد ( حلقه ای خرد شده)
      • کره- 1 قاشق غذاخوری
      • برگ بو- 2 عدد
      • عصاره ی کم نمک گوشت گاو- 6 فنجان
      • آویشن (تازه)-4 یا 5 شاخه (اختیاری)
      • خمیر ترش یا نان باگت- 4 عدد
      • فلفل- تازه خرد شده
      • پنیر سوئیسی خلال شده- 2/1 فنجان

      نحوه آماده سازی

      در یک قابلمه بزرگ کره را روی حرارت کم ذوب کنید. بعد نمک و پیاز را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. بگذارید پیازها حدود 30 دقیقه بپزند تا نرم و قهوه‌ای شوند. هر ده دقیقه یکی دو بار پیازها را هم بزنید. حالا آویشن، عصاره و برگ بو را بیفزایید و مخلوط را به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت کم بپزید. بعد فلفل اضافه کرده و برگ بوها را از سوپ بردارید. برای سرو، هر کاسه سوپ را با کمی پنیر و یک تکه نان باگت تزیین کنید و بگذارید تا پنیر روی سوپ به خوبی ذوب شود.

      33. سوپ لپه

      مواد لازم:

      • کرفس- 2 ساقه (خرد شده)
      • هویج (متوسط)- 2 عدد (پوست گرفته و خرد شده)
      • روغن زیتون- 1 قاشق چای خوری
      • پیاز (کوچک)- 1 عدد (خرد شده)
      • سیر- 2 حبه (خرد وله شده)
      • سیب زمینی قرمز- 2 عدد (پوست گرفته و خرد شده)
      • لپه- 1 فنجان
      • گوشت گاو – 182 گرم
      • عصاره ی سبزیجات یا مرغ کم نمک / آب- 10 فنجان
      • برگ بو- 2 عدد
      • سس تند ( در صورت تمایل) به عنوان چاشنی
      • نمک و فلفل سیاه به عنوان چاشنی

      نحوه آماده سازی

      روغن زیتون را در یک قابلمه یا تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط داغ کنید. سپس هویج، پیاز، کرفس و سیر را به روغن داغ اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شوند تا عطر خوبی بگیرند.

      “““html

      کرده و به مدت 5 دقیقه و تا زمانی که سبزیجات نرم شوند سرخ کنید. حالا، سیب زمینی، برگ بو، لپه، گوشت، آب یا عصاره را به آن اضافه کنید. حرارت را پایین بیاورید و اجازه دهید به مدت 40 دقیقه بپزد. حواستان باشد لپه‌ها نرم شوند و شکل خود را از دست بدهند چون باعث می‌شود سوپ‌تان غلیظ‌تر شود. گوشت را از سوپ درآورید، ریش ریش کرده و دوباره به آن اضافه کنید. برگ‌های بو را از سوپ درآورید؛ نمک، فلفل و سس تند را به آن اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود.

      34. سوپ رشته گوساله

      مواد لازم:

      • روغن بادام‌زمینی یا روغن کانولا – 1/2 قاشق غذاخوری
      • یک عدد انیسون (نوعی گیاه) کامل
      • رشته برنجی یا ماکارونی نواری – 339 گرم
      • زنجبیل (تازه) – 2.5 سانتی‌متر (پوست گرفته و به صورت حلقه‌های نازک خرد شده)
      • برگ کلم – 1 عدد (برگ‌ها به قطعات 2.5 سانتی‌متر خرد شده و ساقه‌ها نازک خلالی شوند)
      • گوشت گردن گوساله – 680 گرم (خرد شده به صورت قطعات یک سانتی‌متر)
      • آب – 6 فنجان
      • پیاز (متوسط) – 2 عدد (نگینی درشت خرد شده)
      • عصاره گوشت گاو کم نمک – 4 فنجان
      • سیر – 4 حبه (بدون پوست)
      • سس سویا کم نمک – 1/4 فنجان
      • سس هویسین، سیراچا، برگ گشنیز و / یا ریحان تازه برای تزئین
      • فلفل سیاه و نمک برای مزه دادن به سوپ

      نحوه آماده‌سازی

      روغن را در یک ظرف بزرگ ریخته و روی حرارت بالا گرم کنید. روی گوشت نمک و فلفل بزنید تا طعم بگیرد. گوشت را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا تمام قسمت‌هایش قهوه‌ای شود. سپس آن را به آرام‌پز منتقل کرده و به آن عصاره، سس سویا، سیر، آب، زنجبیل، بادیان خطایی و پیاز را اضافه کنید. حالا سوپ را روی شعله کم به مدت 6 ساعت بپزید تا گوشت کاملاً نرم شود. همچنین می‌توانید تمام مواد را در یک ظرف بزرگ روی شعله بسیار پایین به مدت 2 تا 3 ساعت بپزید (نجوشد). وقتی گوشت تقریباً آماده شد، رشته‌ها را با توجه به دستورالعمل موجود روی بسته آماده کنید. حالا برگ کلم را به سوپ اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود. نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا مزه‌دار گردد. رشته‌ها را در 8 کاسه بزرگ بریزید. عصاره و برگ کلم را به همراه گوشت درون آن بریزید و با مواد دلخواه تزئین کنید.

      35. سوپ گوشت و جو

      مواد لازم:

      • کرفس – 1/4 فنجان (خرد شده)
      • گوشت گاو – 2 فنجان (خورشتی)
      • هویج – 1/2 فنجان (خرد شده)
      • روغن زیتون – 2-3 قاشق غذاخوری
      • سیر – 3 حبه (خرد و له شده)
      • جو – 2 فنجان
      • پودر پیاز – 1/4 قاشق چای‌خوری
      • نمک و فلفل به میزان لازم
      • عصاره گوشت گاو کم نمک – 2 فنجان (906 گرم)

      نحوه آماده‌سازی

      یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه دسته‌دار بزرگ بریزید و روی شعله متوسط حرارت دهید. گوشت را داخل روغن داغ بریزید و تا زمانی که رنگ قرمز خود را از دست بدهد سرخ کنید. در همین حین، جو را طبق دستورالعمل بسته بپزید. در یک تابه دیگر، باقی‌مانده روغن را ریخته و کرفس و هویج را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس سیر را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر سرخ کنید. بعد عصاره و پودر پیاز را به آن اضافه کنید. وقتی گوشت کاملاً پخته شد، آن را به مواد داخل تابه اضافه کنید و گاهی سوپ را هم بزنید. مخلوط آماده شده را درون کاسه‌های بزرگ بریزید. وقتی جو آماده شد، آن را به کاسه اضافه کنید. تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد. حالا می‌توانید این سوپ خوشمزه را نوش جان فرمایید.


      اگر این مطلب را مفید می‌دانید، با لایک کردن و به اشتراک گذاشتن آن، از ما حمایت کنید. نظرات، پیشنهادات و مقاله‌های درخواستی خود را از طریق قسمت دیدگاه‌ها برای ما ارسال کنید.

      سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
      “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا