رسپی

سوپ مینسترونه : دستور تهیه سوپ غلیظ و خوش طعم ایتالیایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کامل سوپ مینسترونه خوشمزه

سوپ مینسترونه یک سوپ ایتالیایی غلیظ است که از سبزیجات درست می‌شود و معمولاً به آن پاستا یا برنج یا هر دو اضافه می‌شود. مواد اصلی آن شامل لوبیا، پیاز، کرفس، هویج، استاک و گوجه است.

هیچ دستور خاصی برای این سوپ وجود ندارد چون هر کس می‌تواند با توجه به منطقه و فصل، سبزیجاتی که در دسترس دارد، استفاده کند. با ما همراه شوید.

دستور تهیه سوپ مینسترونه

تاریخچه سوپ مینسترونه

بعضی از تاریخ نگاران منشأ سوپ مینسترونه را به قبل از امپراطوری روم نسبت می‌دهند، زمانی که رژیم غذایی بیشتر بر پایه سبزیجات بود و معمولاً شامل سبزیجاتی همچون پیاز، عدس، کلم، سیر، لوبیا، قارچ، هویج، مارچوبه و ترب بود.

با گذشت زمان، این سوپ تغییرات زیادی کرد و به شکل امروزی درآمد که شامل سبزیجات مختلف و پاستا و گاهی گوشت است. مینسترونه نام تغییریافته واژه minestra به معنای سوپ است.

مواد این سوپ چیست؟

این سوپ یکی از سوپ‌های انعطاف‌پذیر است. شما می‌توانید با هر آنچه که در دست دارید یک سوپ مینسترونه خوشمزه درست کنید بدون آنکه کسی به شما ایراد بگیرد که این رسپی درست نیست.

دفعه اولی که من درست کردم نه عصاره مرغ داشتم، نه پاستای شکل‌دار و نه گوشت یا حتی کرفس.

به جای پاستا از اسپاگتی استفاده کردم و با دیگر سبزیجات موجود، یک سوپ خوشمزه درست کردم.

من دستور تهیه سوپ مینسترونه را به شیوه کلاسیک گیاهی به شما می‌گویم اما می‌توانید در آن تغییراتی ایجاد کنید، مثلاً به جای استاک سبزیجات، استاک گوشت بگذارید.

حتی می‌توانید برش‌های گوشت را برای تهیه یک سوپ گوشتی استفاده کنید. اگر کلم هم بخواهید، می‌توانید آن را به صورت ریز خرد کنید.

سوپ مینسترونه : دستور تهیه سوپ غلیظ و خوش طعم ایتالیایی

قبل از دستور تهیه، یک نکته درباره ادویه‌های این سوپ بگویم. همانطور که بعداً خواهید دید ادویه‌های این سوپ نمک و فلفل هستند و سبزیجات معطر هم طعم دهنده خواهند بود. بر خلاف سوپ عدس که از ادویه‌های دیگری مثل زردچوبه و زیره استفاده می‌کردیم، نباید از ادویه‌های معمول خورش‌ها در اینجا استفاده شود چراکه اغلب ما در سوپ‌ها همان ادویه‌های خورش را به کار می‌بریم.

سوپ مینسترونه کلاسیک؛ وگان و بدون گلوتن

مواد لازم :

  1. ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
  2. ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  3. ۲ عدد هویج متوسط، پوست گرفته و خرد شده
  4. ۱/۴ پیمانه رب گوجه
  5. ۲ پیمانه سبزیجات فصلی خرد شده (سیب زمینی، کدوی حلوایی، کدو سبز، کدوی گردویی، لوبیا سبز یا نخود سبز هر کدام که موجود است)
  6. ۴ حبه سیر، رنده شده یا له شده
  7. ۱/۲ قاشق چایخوری پونه کوهی
  8. ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
  9. ۱ قوطی گوجه فرنگی کنسروی یا ۵ عدد گوجه متوسط که پخته و پوست گرفته شده‌اند
  10. ۴ پیمانه استاک سبزیجات
  11. ۲ پیمانه آب
  12. ۱ قاشق چایخوری نمک دریا خیلی ریز
  13. ۲ عدد برگ بو
  14. کمی فلفل قرمز خشک خرد شده
  15. فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان دلخواه
  16. ۱ و ۱/۲ پیمانه لوبیا سفید پخته
  17. ۲ پیمانه پاستا شکل‌دار یا نودل بدون گلوتن (در صورت حساسیت به گلوتن)
  18. ۲ قاشق چایخوری آب لیمو
  19. پنیر پارمزان تازه رنده شده برای تزئین (اختیاری)

“““html

دستورالعمل :

سوپ مینسترونه : دستور تهیه سوپ غلیظ و خوش طعم ایتالیایی (مرحله به مرحله)

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه سرامیکی یا قابلمه سوپ با حرارت متوسط گرم کنید.

زمانی که روغن گرم شد، پیاز خرد شده، هویج، کرفس، رب گوجه‌فرنگی و کمی نمک را به آن اضافه کنید.

این مواد را بپزید و گهگاهی هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند و پیازها کمی تغییر رنگ دهند، این کار حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه طول می‌کشد.

حالا سیر، پونه کوهی و آویشن را اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه بپزید تا عطر آنها بلند شود و همزمان هم بزنید.

گوجه‌های خرد شده را به همراه آبشان به قابلمه اضافه کنید و سپس عصاره سبزیجات و آب را نیز به آن بریزید.

نمک، برگ بو و فلفل قرمز خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و با فلفل سیاه تازه خرد شده به میزان دلخواه طعم‌دار کنید.

حرارت گاز را کمی بیشتر کنید تا مخلوط به جوش بیاید، سپس درب قابلمه را کمی باز نگه دارید تا بخار خارج شود (حدود ۱ اینچ فاصله). سپس گرما را کاهش دهید تا سوپ به آرامی بپزد.

سوپ را برای ۱۵ دقیقه بپزید، سپس درب قابلمه را بردارید و پاستا، لوبیا و نخود سبز را اضافه کنید.

به پختن مواد با درب قابلمه باز ادامه دهید تا زمانی که پاستا بپزد و نخود سبز نرم شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و برگ بوها را خارج کنید. آب لیمو و بقیه روغن زیتون را به سوپ اضافه کنید.

مزه کرده و با نمک و فلفل طعم‌دار کنید تا وقتی که به طعم دلخواه برسید. سوپ را در کاسه بکشید و روی آن را با پنیر پارمزان تزئین کنید.

برای تزئین می‌توانید از اسفناج تازه خرد شده هم استفاده کنید.

اگر نمی‌خواهید از روغن زیتون استفاده کنید، می‌توانید به جای آن ۲ قاشق غذاخوری آب بریزید.

بیشتر بخوانید :

سوپ عروس : دستور تهیه سوپ مخصوص ایتالیایی

سوپ تام یام غذای محبوب تایلندی با طعمی جادویی + خواص قارچ

دستور تهیه ۳ مدل سوپ پیاز خوشمزه و پرخاصیت خانگی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا