رسپی

سوپ نخود مدیترانه ای (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سوپ نخود مدیترانه ای

سوپ نخود مدیترانه ای یک غذای رژیمی و سالم است که با نخود، آب مرغ، آب سبزیجات، پیاز، سیر و روغن زیتون درست می‌شود. این سوپ را می‌توان به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و مغذی روی میز قرار داد.

فوت و فن‌های جا افتادن سوپ نخود

خوب پخته شدن سوپ به حرارت گاز و مدت زمان پختش بستگی دارد. وقتی در حال پخت سوپ هستید، باید حباب‌هایی روی سطح سوپ ظاهر شوند که نشان می‌دهند سوپ در حال قل قل کردن و پخته شدن است. اگر این حباب‌ها نبود، ممکن است برخی از مواد سوپ نپخته بمانند.

ادویه‌ها را به مقدار مناسب به سوپ اضافه کنید و حتماً در مراحل مختلف سوپ را بچشید تا طعم نهایی آن خوب باشد. به غلظت سوپ توجه کنید. آب گوشت، مرغ و سبزیجات به غلظت سوپ شما کمک می‌کنند. اگر می‌خواهید از آب خالی استفاده کنید، حتماً نمک و ادویه کافی به آن بزنید تا سوپ بی‌مزه نشود. برای غلیظ کردن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید، سپس به قابلمه اصلی برگردانید.

یک و نیم قاشق چای‌خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود. همچنین می‌توانید مقداری خامه به سوپ اضافه کنید تا غلیظ‌تر شود.

برای تهیه سوپ تا جایی که ممکن است از مواد اولیه تازه استفاده کنید. با این حال، استفاده از سبزیجات کنسروی و نخود و ذرت یخ‌زده نیز اشکالی ندارد. بعد از پخت سوپ، یک سیب‌زمینی پوست‌کنده را به ۲ تا ۳ قسمت تقسیم کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه همراه سوپ بپزید. کربوهیدرات موجود در سیب‌زمینی به لعاب و غلظت سوپ کمک می‌کند.

از انواع دیگر سوپ‌ها می‌توان به: سوپ گیاهی، سوپ کدو حلوایی، سوپ سبزیجات و لوبیا و سوپ گل کلم اشاره کرد.

مواد لازم :

نخود معمولی: ۲ فنجان
آب مرغ یا سبزیجات: ۴ فنجان
پیاز خرد شده: ۱ عدد
سیر ریز خرد شده: ۲-۳ حبه
برگ بو: ۱ عدد بزرگ
پودر زیره: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
روغن زیتون: مقداری برای روی سوپ
سماق: مقداری برای تزئین
لیمو تازه: ۱-۲ عدد

مراحل پخت :

گام ۱: نخود خیس‌خورده، آب مرغ، ۲ فنجان آب، پیاز خرد شده، سیر ریز خرد شده، برگ بو، زیره، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید.
گام ۲: سوپ را به مدت ۲-۳ ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید تا نخودها به آرامی پخته و نرم شوند.
گام ۳: هر نیم ساعت میزان آب سوپ را چک کنید و اگر نیاز بود کمی آب به آن اضافه کنید.
گام ۴: هر چه سوپ آرام‌تر بپزد، بهتر جا می‌افتد و خوشمزه‌تر خواهد شد.

گام ۵: بعد از اینکه نخودها کاملاً پختند، برگ بو را خارج کنید و اجازه دهید سوپ کمی سرد شود.
گام ۶: حتماً برگ بو را جدا کنید زیرا باعث تلخی غذا می‌شود.
گام ۷: سپس مواد سوپ را با گوشکوب برقی، غذاساز یا مخلوط‌کن بکوبید و پوره کنید.

دستور تهیه سوپ نخود مدیترانه ای

گام ۸: بافت پوره به سلیقه شما بستگی دارد. می‌توانید آن را کاملا پوره و نرم کنید، یا اینکه کمتر پوره کنید تا تکه‌های نخود مشخص باشد.
گام ۹: سوپ را داخل کاسه بریزید و روی آن را با روغن زیتون، سماق و کمی آب لیموی تازه تزئین کنید و نوش جان کنید.

سوپ نخود مدیترانه ای (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا