رسپی

شام امشبت با ما (ایده‌های غذایی پنج شنبه ۲۴ خرداد)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امشب چه چیزی بپزم؟ چه غذایی انتخاب کنم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های خیلی از ما، چه خانه‌دار، چه شاغل یا دانشجو، پیدا کردن یک غذای خوشمزه و سالم برای شام است.

به همین دلیل، امروز، بیست و چهارم خرداد ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذا پیشنهاد می‌کنیم تا با توجه به ذائقه‌تان یکی را برای شام امشب‌تان درست کنید و در کنار خانواده‌تان میل کنید.

پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای شام و دستور پخت‌ آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- شفته اراکی با گوشت چرخ کرده

شفته اراکی که به نام کوفته اراکی هم معروف است، یک غذای سنتی از شهر اراک است که معمولا با نان تازه و سبزی خوردن سرو می‌شود. این غذای محلی به راحتی تهیه می‌شود و شما می‌توانید آن را با مواد ساده مثل گوشت چرخ کرده، پیاز، هویج و سبزی معطر درست کنید.

مراحل تهیه شفته اراکی

مراحل تهیه شفته اراکی با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:

  1. ابتدا ۲ عدد پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس پیازها را رنده کنید و آب آن‌ها را بگیرید. بعد هویج را ریز رنده کنید و سبزیجات معطر را بشویید و خرد کنید.
  2. حالا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، هویج رنده شده و آرد نخودچی مخلوط کنید. سپس سبزی معطر و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید. حالا دستکش به دست کنید و مایه گوشتی را خوب ورز دهید تا همه مواد به هم بچسبند.
  3. بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن، مواد را به شکل کوفته درآورید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید تا رنگ آنها تغییر کند. این کار به جلوگیری از وا رفتن کوفته‌ها در سس کمک می‌کند.
  4. برای تهیه سس شفته اراکی، یک پیاز دیگر را به صورت نگینی خرد کنید. سپس مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیاز را برای چند دقیقه تفت دهید تا سبک شود.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه روی لینک رسپی شفته اراکی کلیک کنید.

۲- مرغ شکم پر با اسفناج

مرغ شکم‌پر یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. در این غذا شکم مرغ با انواع سبزی‌ها پر می‌شود، که اسفناج یکی از مهم‌ترین آنهاست، و سپس داخل فر پخته می‌شود. این غذا را می‌توانید با پلو در شام سرو کنید.

مراحل تهیه مرغ شکم پر با اسفناج

مراحل تهیه مرغ شکم پر با اسفناج

مراحل تهیه مرغ شکم پر با اسفناج به شرح زیر است:

  1. ابتدا مقداری روغن زیتون در یک کاسه کوچک بریزید و ادویه‌ها، پودر سیر و پودر پیاز را به آن اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  2. مرغ کامل را روی تخته قرار داده و با چاقوی نوک‌تیز سینه آن را بشکافید تا فقط یک شکاف ایجاد شود.
  3. مواد و ادویه‌هایی که در مرحله اول مخلوط کرده‌اید را روی مرغ بریزید و با دست روی سینه مرغ بمالید تا خوب مزه‌دار شود. سپس مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
  4. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را کمی چرب کنید.
  5. اسفناج‌ها را بخارپز کرده و به قطعات متوسط خرد کنید. سپس در یک کاسه مناسب اسفناج و پنیر را مخلوط کرده و سیر را رنده کنید. مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید و همه را با هم هم بزنید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای مجلسی روی لینک رسپی مرغ شکم پر با اسفناج کلیک کنید.

۳- ساندویچ مرغ و بادمجان

ساندویچ مرغ و بادمجان یکی از ساندویچ‌های ساده و راحت است که در مدت زمان کوتاهی با ترکیب طعم بادمجان و مرغ درست می‌شود و طعمی متفاوت و خوشمزه دارد. پس…
“““html

اگر به دنبال امتحان کردن طعم‌های جدید هستید، پیشنهاد می‌کنیم که این ساندویچ را امتحان کنید.

رسپی ساندویچ مرغ و بادمجان

شام امشبت با ما (ایده‌های غذایی پنج شنبه ۲۴ خرداد)

مراحل تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان

برای تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول سینه مرغ را بشویید و بگذارید در آبکش تا آب اضافی‌اش بریزد. سپس آن را با چاقو به صورت نوارهایی کوچک برش بزنید و در یک کاسه بریزید.
  2. به مرغ کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن اضافه کنید. خوب همه مواد را هم بزنید تا مرغ با ادویه‌ها کاملاً آغشته شود.
  3. حالا روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شود. در همین زمان به سراغ پیازها بروید. آن‌ها را بشویید و پوست بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید.
  4. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس پیازهای خلالی را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل به آن‌ها بزنید تا خوش‌طعم‌تر شوند.
  5. پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند. اگر دیدید آب پیازها کم شده، ۱-۲ قاشق غذاخوری آب به آن‌ها اضافه کنید. وقتی که پیازها کاراملی شدند، از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

برای ادامه تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی ساندویچ مرغ و بادمجان کلیک کنید.

۴- پیتزا ریحان و گوشت قلقلی

اگر به دنبال غذاهای سالم و کم‌کالری هستید، حتماً این پیتزای سبک و خوشمزه را امتحان کنید. در این پیتزا خبری از سوسیس و کالباس‌های غیر سالم نیست. بافت سبک، تهیه آسان و عطر عالی این پیتزا آن را بسیار جذاب کرده است.

مراحل تهیه پیتزا ریحان و گوشت قلقلی برای شام

مراحل تهیه پیتزا ریحان و گوشت قلقلی

مراحل تهیه این پیتزای خوشمزه به شرح زیر است:

  1. برای شروع، پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس با رنده ریز آن را پوره کنید. نیازی نیست که آب پیاز را بگیرید؛ چون هنگام پخت قلقلی‌ها، آب آن‌ها باعث نرمی قلقلی‌ها می‌شود.
  2. سپس گوشت چرخ‌ کرده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید. از این ترکیب به اندازه‌های کوچک درست کنید و شکل دهید. قلقلی‌ها را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
  3. حالا سس خوشمزه پیتزا را آماده کنید. ریحان، ماست، روغن زیتون، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را در میکسر یا خرد کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا سس یکنواخت و خوش‌رنگی به دست آید.
  4. اکنون فر را با دمای ۱۸۵-۱۹۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. نان پیتزا را در سینی فر قرار دهید و سراغ مرحله بعد بروید.

برای ادامه تهیه این غذای سبک و رژیمی، روی لینک رسپی پیتزا ریحان و گوشت قلقلی کلیک کنید.

۵- املت کاهو

املت کاهو یک نوع املت متفاوت است که از کاهو، پنیر و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. این املت طعم بسیار خوبی دارد و بسیار مقوی و سالم است؛ بنابراین گزینه مناسبی برای وعده شام است.

مراحل تهیه املت کاهو فرانسوی

مراحل تهیه املت کاهو

مراحل تهیه املت کاهو به این صورت است:

  1. ابتدا کاهو را با آب بشویید و سپس…
  2. “““html

  3. کاهو را خوب بشویید و سپس به صورت خلالی خرد کنید. بعد، پوست پیاز را جدا کرده و آن را نیز به صورت خلالی برش بزنید. سیر را هم ریز خرد یا رنده کنید.
  4. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. سپس با یک همزن دستی یا چنگال تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا نرم شوند.
  5. کمی روغن زیتون در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس کاهو، پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.
  6. یک ماهیتابه بزرگ دیگری را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. حالا تخم‌مرغ‌های زده شده را در ماهیتابه بریزید و تابه را بگردانید تا تخم‌مرغ‌ها به خوبی در تمام سطح پخش شوند.
  7. چند دقیقه صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها کمی سفت شوند. وقتی هنوز روی تخم‌مرغ‌ها نرم است، مخلوط کاهو و پیاز را روی آن بگذارید. حالا می‌توانید پنیر را خرد کرده و روی املت بریزید.

برای ادامه دستور این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی سالاد کاهو کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای شام را به شما ارائه دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی خود قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا