شام امشبت با ما (لیست پیشنهادی پنج شنبه ۷ تیر)

“`html
امشب چه غذایی درست کنم؟ چه چیزی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با این سوالات برای تهیه شام مواجه هستید، نگران نباشید! چرا که رضیم بلاگ پیشنهادات متنوع و جذابی برای شما آماده کرده است تا دیگر دغدغهای در انتخاب شام نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه دستور تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- کباب ترش
کباب ترش یا به زبان محلی “ترش کباب” یکی از انواع کبابها با طعمی ترش و خوشمزه است که اصالتی شمالی و مخصوصاً مربوط به گیلان دارد. این کباب برای افرادی که به کباب علاقه دارند ولی از طعمهای تکراری خسته شدهاند، گزینه خوبی است.
راز خوشمزگی کباب ترش استفاده از سبزیجات معطر محلی است. البته اگر سبزیهای محلی در دسترس ندارید، میتوانید از سبزیهای دیگر هم استفاده کنید. این غذا را میتوانید مثل سایر کبابها با برنج یا نان میل کنید.
مراحل تهیه کباب ترش
مراحل تهیه کباب ترش به این شکل است:
- ابتدا گوشت را به قطعات مناسب برای کباب خرد کنید، تمیز بشویید و کنار بگذارید. سپس یک پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید.
- گفتید گردوها را خرد کرده و به پیاز رنده شده اضافه کنید. سپس رب انار را هم به مخلوط اضافه کنید.
- سبزیها را بشویید، به قطعات کوچک خرد کنید و به مخلوط پیاز، گردو و رب انار بیفزایید. اگر دوست داشتید، میتوانید کمی آب انار هم اضافه کنید تا سس رقیقتری داشته باشید.
- استفاده از سبزیهای شمالی مخصوص این غذا است و اگر از سبزیهای محلی مانند چوچاق، خالواش و بینه در کباب ترش استفاده کنید، طعم بهتری به دست میآورید.
- اکنون کمی سیر رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید و در نهایت فلفل را هم اضافه کنید. سپس تکههای گوشت را در سس قرار دهید و در ظرف را بپوشانید و حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه روی لینک رسپی کباب ترش کلیک کنید.
۲- جامبو شکم پر سوخاری
امروزه فینگرفودها در مهمانیها بسیار محبوب شدهاند و به خاطر شکل و اندازهشان، خیلی راحتتر سرو میشوند. جامبو شکم پر سوخاری یا پاستاهای صدفی یکی از گزینههای مناسب برای مهمانیها است که تهیهاش آسان است و با موادی همچون گوشت چرخ کرده، پنیر موزارلا، تخممرغ و… تهیه میشود.
مراحل تهیه جامبو شکم پر سوخاری
مراحل تهیه جامبو شکم پر سوخاری به این شکل است:
- ابتدا گوشت چرخ کرده را که بهتر است مخلوطی از گوشت گاوی و گوسفندی باشد، با پیاز رنده شده مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
- سپس تخممرغها را بشکنید و زرده و سفیده را جدا کنید. حال زرده تخممرغ را به مواد اضافه کنید.
- پنیر موزارلا که از مواد اصلی این فینگرفود است را به بقیه مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و هنگام سرو، جامبو حالت کشسانی پیدا کند.
- جامبو شلز را در آبی که به جوش آمده بریزید و بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که نیمه پز شد، آبکش کنید.
برای ادامه دستور تهیه این غذای فینگرفودی خوشمزه روی لینک رسپی جامبو شکم پر سوخاری کلیک کنید.
۳- پلو اسفندی شیرازی
پلو اسفندی یکی از غذاهای سنتی و اصیل شیرازی است که با عطر و طعمی بینظیر شما را به لذت بیشتری دعوت میکند. برای تهیه این غذای خوشمزه فقط به چند ماده اولیه ساده چون برنج، گوشت، پیاز، نخود، عدس، لوبیا و… نیاز خواهید داشت.
“““html
مراحل تهیه پلو اسفندی شیرازی
مراحل تهیه پلو اسفندی شیرازی به صورت زیر است:
- در اولین مرحله، نخود، جو، گندم، عدس، لوبیا سفید، ماش و برنج را تمیز کنید. هر کدام از این حبوبات را به طور جداگانه خیس کنید. خیساندن حبوبات قبل از پخت، کمک میکند که زودتر بپزند و نفخ کمتری داشته باشند. بهتر است در این مدت چند بار آب حبوبات را عوض کنید.
- حالا همه حبوبات به جز عدس را در یک قابلمه مناسب بریزید. کمی آب و نمک به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. به آنها ۱۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا بپزند.
- بعد از این زمان، عدسهای خیسانده شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید ۱۰-۱۲ دقیقه دیگر بپزند تا همه حبوبات کاملاً پخته شوند. سپس حبوبات را از قابلمه بیرون آورید و در صافی بریزید تا آب اضافیشان گرفته شود.
- اکنون پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب برای پختن گوشت، کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
- حالا زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. سپس گوشتهای تکه شده و شسته شده را به قابلمه اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا گوشتها تغییر رنگ دهند و بوی خامیشان برطرف شود.
برای ادامه این دستور پخت خوشمزه، روی لینک رسپی پلو اسفندی شیرازی کلیک کنید.
۴- نودل سبزیجات؛ یک غذای فوری برای شام
نودل، یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که خیلی سریع و با مواد اولیه ساده آماده میشود. نودل سبزیجات با رنگهای جذابش مناسب گیاهخواران نیز هست.
اگر میخواهید طعم غذایی بدون گوشت را امتحان کنید، این نودل گزینه بسیار خوبی است. نودل سبزیجات طعم و مزه فوقالعادهای دارد و سریع پخته میشود که یکی از مزایای آن به شمار میرود.
مراحل تهیه نودل سبزیجات
مراحل تهیه نودل سبزیجات به صورت زیر است:
- در اولین مرحله، پیاز را آماده کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت خلالی خرد کنید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. پیازهای خلالی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
- حالا به سراغ سیر بروید. سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک سیر له کن پوره کنید و به پیازها اضافه کنید. سیر را کمی تفت دهید تا عطر آن پخش شود. در این مرحله کمی زردچوبه، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویهها آزاد شود.
- اکنون هویج را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت باریک برش بزنید. رشتههای هویج را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا هویج کمی نرم شود.
- سپس لوبیای پخته شده را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند. در این مرحله شما میتوانید برحسب سلیقهتان از سبزیجات دیگری مانند کدو، بادمجان، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، قارچ، نخود فرنگی و ذرت نیز استفاده کنید.
برای ادامه این دستور پخت سریع و پرطرفدار، روی لینک رسپی نودل سبزیجات کلیک کنید.
۵- سالاد سبزیجات و توت فرنگی
سالاد سبزیجات و توت فرنگی یک نوع سالاد ساده آمریکایی است که برای تهیه آن از انواع سبزیجات، میوه خشک و چاشنیهای مختلف استفاده میشود. امروزه این سالاد به روشهای مختلفی تهیه میشود و میتوانید آن را به عنوان پیشغذا یا یک غذای سبک در وعده شام میل کنید.
“`
مراحل تهیه سالاد سبزیجات و توت فرنگی
برای تهیه سالاد سبزیجات و توت فرنگی مراحل زیر را دنبال کنید:
- اول از همه، ۲ قاشق غذاخوری کرنبری و زردآلوی خشک خرد شده را همراه با یک مقدار سرکه سفید در یک کاسه ریخته و کاسه را به مدت ۱ دقیقه در مایکروویو گرم کنید. بعد از اینکه وقت تمام شد، کاسه را از مایکروویو خارج کرده و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
- سپس، ترکیب کرنبری و زردآلوی خشک را در یک مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا همه چیز به حالت پوره درآید. حالا کمی روغن زیتون به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا سس آماده شود.
اگر میخواهید ادامه این دستور پخت را ببینید، روی لینک رسپی سالاد سبزیجات و توت فرنگی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، فهرستی از غذاهای خوشمزه برای شام به شما معرفی کردیم. حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعم عالی آنها لذت ببرید.