شام امشبت با ما (لیست پیشنهادی چهارشنبه ۳۰ خرداد)

“`html
امشب برای شام چه چیزی درست کنم؟ چطور میتوانم غذایی درست کنم که تکراری نباشد؟ اگر شما هم با این سوالها مواجه هستید، نگران نباشید! ما رضیم بلاگ پیشنهادات متنوع و جالبی برایتان داریم تا در انتخاب غذا برای شام امشبتان دغدغه نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه دستور پخت آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- خورش توتفرنگی با مرغ
آیا تا به حال خورش توتفرنگی با مرغ را امتحان کردهاید؟ شاید این ترکیب در ابتدا کمی عجیب به نظر برسد، اما طعمی فوقالعاده لذیذ و منحصر به فرد دارد. اگر خوشذوق هستید و دوست دارید طعمهای جدید را تجربه کنید، حتماً این خورش را امتحان کنید.
مراحل تهیه خورش توتفرنگی با مرغ
مراحل تهیه خورش توتفرنگی با مرغ به شرح زیر است:
- ابتدا فیلههای مرغ را به قطعات کوچک ببرید. میتوانید فیلهها را به صورت کامل هم استفاده کنید. سپس آنها را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه به خوبی مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ادویهها به خوردشان برود.
- سپس مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. بعد از آن، فیلههای مرغ را به همراه زعفران دم کرده به تابه اضافه کنید.
- مرغها را به آرامی در تابه بچرخانید تا هر دو طرف آنها به صورت یکنواخت سرخ شوند. وقتی که هر دو طرف مرغها طلایی شد، آنها را از تابه خارج کنید.
- حالا پیازها را پوست کرده و به صورت ریز خرد کنید. پیازهای خرد شده را به تابهای که مرغها را در آن سرخ کردهاید اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا کاملاً طلایی شوند.
- برای تهیه سس، سس باربیکیو، شکر قهوهای، آبلیمو و عسل را با هم مخلوط کنید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و سسی یکدست به دست آید.
- پس از اینکه پیازها سرخ شدند، سس آماده شده را به آنها اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا تمام قسمتهای پیاز با سس پوشانده شود و عطر ادویهها بخوبی آزاد گردد.
برای ادامه دستور پخت این خورش خوشمزه و متفاوت روی لینک رسپی خورش توتفرنگی با مرغ کلیک کنید.
۲- رولت مرغ و سبزیجات
رولت مرغ و سبزیجات یک میان وعده خوشمزه و شیک است که شما میتوانید آن را به عنوان یک غذای سبک در وعده شام سرو کنید.
این غذا یکی از فینگر فودهای محبوب است که معمولاً در تولدها و دورهمیها تهیه میشود. مواد اصلی آن شامل مرغ و سبزیجات است که همیشه در دسترس هستند.
مراحل تهیه رولت مرغ و سبزیجات
مراحل تهیه رولت مرغ و سبزیجات به شرح زیر است:
- ابتدا فیله مرغ را بپزید. برای اینکه بوی زهم مرغ گرفته شود، میتوانید یک پیاز و یک هویج خرد شده به مرغ اضافه کنید.
- سپس سبزیجات شامل گشنیز، جعفری و پیازچه را به صورت ریز خرد کنید. بعد از آن، مرغ آبپز شده را ریشریش کرده و با سبزیجات و ژامبون مخلوط کنید.
- پس از اینکه مرغ را با سبزیجات و ژامبون مخلوط کردید، یک قاشق ماست و سس مایونز را با ادویهها ترکیب کرده و به مواد اضافه کنید.
- سپس نان باگت را باز کنید و خمیر داخل آن را در بیاورید. مواد را داخل نان گذاشته و با پشت قاشق کمی پهن کنید. حالا نان را به شکل رولتی لوله کرده و داخل یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد.
برای ادامه دستور تهیه این فینگر فود خوشمزه روی لینک رسپی رولت مرغ و سبزیجات کلیک کنید.
۳- خوراک هویج و سیب
“““html
خوراک هویج و سیبزمینی
خوراک هویج و سیبزمینی، یک غذای ساده و خوشمزه است که میتوانید آن را به سرعت آماده کنید. این غذا با مواد اولیهای که در دسترس و ارزان هستند تهیه میشود و گزینهای عالی برای یک وعده غذایی سالم و مغذی به شمار میآید.
مراحل تهیه خوراک هویج و سیبزمینی
روش تهیه خوراک هویج و سیبزمینی به این صورت است:
- در ابتدا، پیاز را پس از شستن و پوست کندن، به صورت نگینی خرد کنید. سیر را هم به همان صورت له کنید. سپس مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و قابلمه را بر روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. بعد سیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید تا عطر سیر به خوبی پخش شود.
- سیبزمینیها را بشویید و پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. هویجها را هم پوست بکنید و به صورت حلقهای یا نگینی خرد کنید. سیبزمینیها و هویجها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
- در مرحله بعد، نمک، فلفل سیاه، زیره سبز و پودر گشنیز را به مواد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
برای ادامه تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی خوراک هویج و سیبزمینی کلیک کنید.
۴- پنکیک بادمجان؛ یک شام منحصر به فرد
پنکیک بادمجان نوعی پنکیک است که با مواد متفاوتی نسبت به پنکیک ساده تهیه میشود. در این پنکیک، از سبزیجاتی مانند بادمجان سرخ شده و فلفل دلمهای استفاده میشود. این غذا به خاطر طعم خوشمزهاش میتواند به عنوان یک پیشغذا در مهمانیها یا غذایی سبک در وعده شام سرو شود.
مراحل تهیه پنکیک بادمجان
روش تهیه پنکیک بادمجان به این صورت است:
- ابتدا بادمجان را بشویید، پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس فلفل قرمز و فلفل دلمهای را هم به صورت ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
- بادمجانهای خرد شده را به مدت نیم ساعت در آب نمک قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود، سپس آنها را آبکشی کرده و بگذارید تا آبشان خارج شود. مقداری روغن در تابه ریخته و بادمجانها را با آن سرخ کنید.
- سپس بادمجانهای سرخ شده را کنار بگذارید و فلفل دلمهای و فلفل قرمز را با حرارت کم تفت دهید. وقتی کمی نرم شدند، بادمجانها را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- وسط نان تست را با استفاده از قالب برش زده و کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید. سپس روی نان تست را با کره چرب کنید تا همه قسمتها به خوبی چرب شوند.
برای ادامه تهیه این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی پنکیک بادمجان کلیک کنید.
۵- سالاد مرغ و بادمجان قالبی
سالاد مرغ و بادمجان قالبی، سالادی خوشمزه و خلاقانه است که به راحتی با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و میتواند به عنوان میانوعده یا غذایی سبک در وعده شام به همراه نان یا به صورت ساده سرو شود.
مراحل تهیه سالاد مرغ و بادمجان
روش تهیه سالاد مرغ و بادمجان قالبی به این صورت است:
- در ابتدا یک عدد سینه مرغ را همراه با پیاز بزرگ خرد شده و یک قاشق روغن کمی تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ بدهد. سپس نمک، فلفل و ادویه دلخواه را با چند حلقه هویج خرد شده به مرغ اضافه کنید.
- در ادامه، آب جوش را روی مرغ بریزید، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغ کاملاً بپزد. سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کرده یا با چاقو خرد کنید.
- اکنون هویجها را پوست بگیرید، سپس با رنده یا به صورت دستی ریز خرد کنید و داخل بخارپز قرار دهید. اگر هویج بخارپز شده را دوست ندارید، میتوانید آنها را سرخ کنید؛ اما بعد از سرخ شدن، حتماً آنها را در آبکش بریزید تا روغن اضافیشان خارج شود و سالاد را چرب نکند.
- سپس، قارچهای شسته شده را به صورت حلقهای خرد کنید و با کمی آبلیمو و ادویه و نمک بپزید.
- حال، بادمجانهای قلمی و کوچک را به خوبی بشویید و بدون پوست کردن (البته پوست گرفتن بادمجانها اختیاری است؛ اما وجود پوست آنها کمک میکند تا بعد از سرخ شدن، بادمجانها استحکام خود را حفظ کنند و همچنین ظاهر زیبایی به سالاد دهند) به صورت حلقهای خرد کنید.
“““html
برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه و خاص، روی لینک رسپی سالاد مرغ و بادمجان قالبی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را برای شما آماده کردیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.