رسپی

شام امشبت با ما (لیست پیشنهادی یکشنبه ۲۷ خرداد)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امشب برای شام چه چیزی بپزم؟ چه غذایی درست کنم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با این سوال‌ها مواجه هستید، نگران نباشید! چون رضیم بلاگ برای شما پیشنهادهای جذاب و متفاوتی دارد که به شما کمک می‌کند تا شام امشب‌تان را با خیال راحت انتخاب کنید.

پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای شام آشنا شوید، به همراه دستور پخت آن‌ها. با ما همراه باشید.

۱- برنج سرخ شده چینی

غذاهای چینی شامل تنوع زیادی هستند، ولی بعضی از آن‌ها به ذائقه ما ایرانی‌ها نزدیک‌ترند و در رستوران‌های خاص سرو می‌شوند. برنج سرخ شده یکی از این غذاهای محبوب است که با سبزیجات، برنج و تخم‌مرغ همراه با سس سویا تهیه می‌شود و می‌تواند گزینه خوبی برای شام باشد.

مراحل تهیه برنج سرخ شده چینی

مراحل تهیه برنج سرخ شده چینی به این صورت است:

  1. اول برنج را تمیز کنید و بشوید. بعد مانند وقتی که کته درست می‌کنید، با کمی نمک، روغن و آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به قل بزند.
  2. وقتی آب قابلمه تبخیر شد، برنج را به سمت مرکز قابلمه برگردانید. درب آن را بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج به صورت کته‌ای بپزد (۳۰-۴۰ دقیقه).
  3. حالا پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به شکل نگینی ریز خرد کنید. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید.
  4. پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس سیر را بشویید، پوست بگیرید و با سیر له‌کن پوره کنید. پوره سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
  5. بعد هویج را بشویید و پوست بگیرید. آن را به شکل نگینی ریز خرد کنید. هویج و دانه‌های نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات تغییر رنگ دهند.
  6. در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید، به آن کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب هم بزنید. در تابه دیگری کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.

برای ادامه دستور پخت این غذای خاص و متفاوت، روی لینک رسپی برنج سرخ شده چینی کلیک کنید.

۲- پرده پلو ترکی

پرده پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ترکیه است که با برنج، گوشت، سبزیجات و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. شما می‌توانید این غذا را به عنوان یک گزینه جدید و خوشمزه برای شام امشب‌تان درست کنید.

مراحل تهیه پرده پلو برای شام

مراحل تهیه پرده پلو

مراحل تهیه پرده پلو ترکی به صورت زیر است:

  1. برنج را تمیز کنید و بشویید. به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک خیس کنید. زرشک را هم بشویید و به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
  2. گوشت چرخ‌کرده را با مقداری پیاز رنده شده (آب آن گرفته شود)، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود. سپس از این مخلوط به اندازه‌های یکسان جدا کنید و گرد کنید.
  3. در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس کوفته‌ها را در روغن بریزید و بگذارید کمی سرخ شوند.
  4. پس از تغییر رنگ کوفته‌ها، تابه را آرام تکان دهید تا تمام آنها یکسان سرخ شوند. سپس کوفته‌ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  5. حالا پیاز دوم را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. در همان تابه که کوفته‌ها را سرخ کردید، کمی روغن اضافه کرده و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید.
  6. کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند. سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را بشویید و خلالی برش بزنید. فلفل‌ها را به تابه اضافه کنید و به تفت کردن ادامه دهید.

برای ادامه دستور پخت این غذای سنتی و خوشمزه، روی لینک رسپی پرده پلو ترکیه‌ای کلیک کنید.

“““html

کلیک کنید.

۳- نودل مرغ

نودل مرغ، یکی از غذاهای ساده و سریع است که شامل مرغ، نودل و دیگر مخلفات دلخواه می‌شود. این غذا در بین کودکان و نوجوانان بسیار محبوب شده و تهیه آن خیلی راحت است. شما می‌توانید آن را با هر سس مورد علاقه‌تان تهیه و نوش جان کنید.

مراحل تهیه نودل مرغ برای شام

شام امشبت با ما (لیست پیشنهادی یکشنبه ۲۷ خرداد)

مراحل تهیه نودل مرغ

برای تهیه نودل مرغ، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا فیله‌های مرغ را بشویید و با چاقو به قطعات کوچک و برابر برش دهید. سپس آن‌ها را در ظرفی بریزید و کمی نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و به مرحله بعد بروید.
  2. پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را به شکل نگینی خرد کنید. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
  3. حالا نوبت سیر است. سیر را بشویید، پوست بکنید و با چاقو یا سیر له کن آن را له کنید. سیر له شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن پخش شود.
  4. در این مرحله، نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه‌های دلخواه را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه سبک شود.
  5. گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و با مخلوط‌کن یا رنده نرم کنید. می‌توانید آن‌ها را نیز نگینی خرد کنید. سپس پوره گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید.

برای ادامه این رسپی ساده و پرطرفدار، روی لینک رسپی نودل مرغ کلیک کنید.

۴- بوریتوی لوبیا

بوریتو، یک غذای محبوب از مکزیک است که با نان تورتیلا و مواد مختلف پر می‌شود. بوریتوی لوبیا، یک گزینه گیاهی و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.

مراحل تهیه بوریتوی لوبیا

مراحل تهیه بوریتوی لوبیا

برای تهیه بوریتوی لوبیا، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. لوبیا چیتی را بشویید و با مقداری آب خیس کنید. خیساندن لوبیا قبل از پخت، به پخت بهتر کمک می‌کند. سپس لوبیاهای خیس شده را به قابلمه‌ای با آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
  2. به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا لوبیاها نرم شوند. برنج را هم به همین روش پس از شستن و خیساندن بپزید.
  3. پیازها را بشویید و نگینی خرد کنید. در تابه‌ای روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. بعد سیر را ریز رنده کنید.
  4. فلفل هالاپینو (در صورت استفاده) را نیز به همین شکل ریز خرد کنید. اگر می‌خواهید طعم تندتری داشته باشید، می‌توانید از فلفل بیشتری استفاده کنید. مواد را یک دقیقه دیگر تفت دهید.
  5. پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. رب گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
  6. ذرت پخته شده را آبکش کنید و به مخلوط اضافه کنید. پیازچه‌ها را نیز ریز خرد کرده و به مرحله بعد بروید.

برای ادامه این رسپی جذاب و فانتزی، روی لینک رسپی بوریتوی لوبیا کلیک کنید.

۵- املت نخود فرنگی

املت نخود فرنگی، غذایی ساده و خوشمزه است که می‌تواند به عنوان شام یا میان وعده سرو شود. تهیه این غذا بسیار آسان و سریع است و به مواد زیادی نیاز ندارد.

“““html
مراحل تهیه املت نخود فرنگی

مراحل تهیه املت نخود فرنگی

مراحل تهیه املت نخود فرنگی به شرح زیر است:

  1. در ابتدا، پیاز را خوب بشویید و پوست کنید. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
  2. سپس گوجه فرنگی را بشویید و با استفاده از رنده یا میکسر، آن را پوره کنید. همچنین می‌توانید گوجه را به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی را به پیاز در تابه اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید تا گوجه رنگش تغییر کند و آبش بخار شود.
  3. نخود فرنگی تازه را در ظرفی آب بریزید و بشویید. پس از شستن، هیچ آب اضافی نماند و در آبکش بگذارید.
  4. حالا نخود فرنگی را به مخلوط در تابه اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس درب تابه را بگذارید و اجازه دهید ۴ تا ۶ دقیقه بپزد تا نخود فرنگی نرم شود. سپس حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.
  5. در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده کاملاً مخلوط شوند. نمک و فلفل سیاه را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

برای ادامه رسپی این غذای سبک و ساده روی لینک رسپی املت نخود فرنگی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا