شام امشب چی بپزم؟ (لیست پیشنهادی جمعه ۱ تیر)

امشب برای شام چه چیزی درست کنم؟ چه چیزی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با این سوالات روبرو هستید، نگران نباشید! چون رضیم بلاگ ایدههای متنوع و جالبی برای شما آماده کرده تا در انتخاب غذا برای شام امشب به شما کمک کند.
۵ پیشنهاد برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای مختلف برای شام و طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- همبرگر خانگی
همبرگر یکی از معروفترین و خوشمزهترین غذاهای بینالمللی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. همبرگر، که به نامهای بیف برگر یا برگر هم شناخته میشود، شامل تکهای گوشت چرخکرده است که کباب یا سرخ میشود و بین دو نان گرد قرار میگیرد.
با مرور زمان، مخلفات و افزودنیهای دیگری به این غذا اضافه شدهاند، مثل کاهو، خیارشور، گوجهفرنگی، قارچ، پنیر گودا، سس مایونز و…
مراحل تهیه همبرگر خانگی
برای تهیه همبرگر خانگی مراحل زیر را دنبال کنید:
- گوشت و ادویهها را با هم مخلوط کنید و سپس پیاز و سیر ریز رنده شده را به آن اضافه کنید. همه را خوب ورز دهید. مهم است که آب پیاز را نگیرید؛ چون وجود آب پیاز باعث میشود تا گوشت خوب بپزد.
- بعد از ۵ دقیقه ورز دادن، مواد را به ۹ توپک مساوی تقسیم کنید.
- با استفاده از دو درب قوطی رب گوجهفرنگی یا هر وسیله دیگر، توپکها را به شکل دایرهای درآورید.
- سپس گریل را که از قبل گرم کردهاید کمی چرب کنید و همبرگرها را روی آن قرار دهید تا کباب شوند.
- در حین پخت همبرگرها، یک پیاز متوسط را خلالی خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود، سپس قارچها را هم ورقهای خرد کرده و در تابه تفت دهید. (به روغن و نمک احتیاج ندارد، فقط کمی آبلیمو اضافه کنید تا سیاه نشوند)
برای مشاهده ادامه رسپی این غذای محبوب بینالمللی روی لینک رسپی همبرگر خانگی کلیک کنید.
۲- ساطری پلو
ساطری پلو یک غذای سنتی از خراسان است که بسیار خوشمزه و مغذی میباشد. با تهیه این غذا برای خانوادهتان، میتوانید تنوعی به وعده شام بیاورید.
این غذا رسپی بسیار آسانی دارد و با مواد سادهای مثل برنج، گوشت چرخ کرده، هویج، پیاز و کشمش تهیه میشود.
مراحل تهیه ساطری پلو
روش تهیه ساطری پلو به شیوهای سنتی در مشهد بر اساس مراحل زیر است:
- اول پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس در کاسهای ریخته و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
- بعد ادویهها و نمک را افزوده، سپس جعفری خرد شده را اضافه کرده و خوب ورز دهید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا طعمها با هم مخلوط شوند.
- بعد از یک ساعت، مواد را از یخچال خارج کنید و به شکل قلقلی درآورید و در کمی روغن تفت دهید. نیازی به سرخ کردن زیاد نیست، فقط کافی است رنگ گوشت تغییر کند.
- در این مرحله، هویجها را خلالی خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید. بعد از چند دقیقه، نمک و زعفران دم کرده را اضافه کنید.
- کشمشها را که از قبل خیس کردهاید نیز در همین روغن به مقدار کم تفت دهید.
برای مشاهده ادامه رسپی این غذای سنتی روی لینک رسپی ساطری پلو کلیک کنید.
۳- لوبیا پلو با گوشت تکهای
لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در ایران است. مواد اصلی آن شامل لوبیا سبز، گوشت چرخ کرده یا خورشتی، رب گوجهفرنگی و ادویهجات میباشد. میتوانید این غذا را هم با گوشت چرخ کرده و هم با گوشت خورشتی، مرغ و حتی بدون گوشت تهیه کنید. بسته به سلیقهتان، میتوانید هر یک از این گزینهها را انتخاب کنید تا غذایی خوشمزه داشته باشید.
“`html
پیش رو را انتخاب کرد.
مراحل تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکهای
مراحل تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت تکهای به شرح زیر است:
- در اولین مرحله به سراغ برنج بروید. برنج را تمیز کنید و بشویید. سپس آن را با کمی آب بخیسانید و به مرحله بعد بروید.
- در مرحله دوم، پیاز و سیر را آماده کنید. آنها را بشویید و پوست بگیرید. سپس با استفاده از میکسر یا خردکن، به شکل پوره تبدیل کنید. همچنین میتوانید آنها را با رنده یا چاقو به صورت ریزی خرد کنید.
- حالا درون قابلمهای که میخواهید غذا را بپزید، کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. پیازها و سیر پوره شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
- اکنون به سراغ گوجهفرنگی بروید. گوجهفرنگی را بشویید و کلاهک سبز آن را جدا کنید. سپس با استفاده از رنده، میکسر یا خردکن آن را به شکل پوره درآورید. پوره گوجهفرنگی را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشعطر و لذیذ، روی لینک رسپی لوبیا پلو با گوشت تکهای کلیک کنید.
۴- اسنک کالباس؛ غذایی فانتزی برای شام
اسنک کالباس یکی از انواع اسنکهای پرطرفدار است که تهیه آن زمان زیادی نمیبرد و برای کسانی که دنبال غذاهای فست فود هستند، یک انتخاب عالی محسوب میشود. این غذا به همراه قارچ و فلفل دلمهای بدون هیچگونه روغنی سرو میشود.
مراحل تهیه اسنک کالباس
مراحل تهیه اسنک کالباس به شرح زیر است:
- در مرحله اول، قارچ و فلفل دلمهای را بشویید و خشک کنید. سپس آنها و کالباس را به صورت نگینی خرد کنید.
- دستگاه ساندویچ ساز را آماده کنید و یک نان تست روی صفحه زیرین آن بگذارید. بر روی نان کمی پنیر پیتزا بریزید و سپس مقداری از مخلوط فلفل دلمه، کالباس، قارچ و ذرت را روی آن قرار دهید.
- حالا باز مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و کمی ادویه (نمک، فلفل و آویشن) بپاشید.
برای ادامه رسپی این غذای ساده و سریع، روی لینک رسپی اسنک کالباس کلیک کنید.
۵- سالاد لارب تایلندی
اگر به دنبال یک پیشغذای هیجانانگیز یا یک غذای سبک و متفاوت برای شام هستید، سالاد لارب تایلندی انتخاب خوبی برای شماست. این سالاد خوشمزه از ترکیب سبزیجات، گوشت و سس مخصوص تهیه شده و طعمی بینظیر دارد.
مراحل تهیه سالاد لارب تایلندی
مراحل تهیه سالاد لارب تایلندی با سس مخصوص به شرح زیر است:
- برای تهیه این سالاد خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و یکسان برش بزنید. سپس مقداری روغن زیتون در تابه گرم کنید و تکههای مرغ را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی و سرخ شوند. مراقب باشید که مرغ بیش از حد سرخ نشود که سفت شود.
- کاهو، هویج، پیاز و خیار را به خوبی بشویید و به دلخواه خرد کنید. سپس کاهو، هویج و پیاز خرد شده را در یک ظرف مناسب بریزید.
- تکههای مرغ تفت داده شده را به همراه جوانه گندم به سبزیجات خرد شده اضافه کنید. در آخر، خیارها را روی سالاد بچینید.
- برای تهیه سس سالاد، ابتدا کره بادام زمینی را نرم کنید. برای این کار، کافی است آن را به مدت چند ثانیه در مایکروویو قرار دهید یا روی حرارت ملایم بگذارید.
برای ادامه رسپی این غذای سبک و مخصوص، روی لینک رسپی سالاد لارب تایلندی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را به شما ارائه کردیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.