رسپی

شام چی بپزم؟ (برنامه غذایی یکشنبه ۲۵ شهریور)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امشب برای شام چه غذایی درست کنم؟ چیزی که تکراری نباشه. اگر شما هم با چنین سوالاتی درگیر هستید، نگران نباشید! چون مجله رضیم پیشنهادات جذابی برای شما دارد تا انتخاب غذایی برای شام امشب‌تان آسان شود.

۵ پیشنهادی برای شام امشب شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای شام آشنا شوید و رسپی آن‌ها را ببینید. با ما همراه باشید.

۱- مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج

به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه با مرغ هستید؟ مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج را امتحان کنید! این غذا خوشمزه و سیرکننده است و مواد مغذی مورد نیاز بدن را هم تأمین می‌کند.

مراحل تهیه مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج

مراحل تهیه مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج به این صورت است:

  1. ابتدا برنج را خوب بشویید، سپس آب، نمک و روغن به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید برنج به آرامی بپزد.
  2. پیاز را بشویید و خرد کنید. در یک تابه کمی روغن گرم کنید و پیازها را در آن تفت دهید.
  3. وقتی پیاز نرم شد، نمک و فلفل بزنید و لوبیا سبز را که از قبل شسته و خرد کرده‌اید، اضافه کنید تا بپزد.
  4. در این بین، فیله‌های مرغ را با کمی نمک و فلفل طعم‌دار کنید و کنار بگذارید تا طعم مواد به خوردشان برود.

برای مشاهده ادامه رسپی این غذای خوشمزه به لینک رسپی مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج مراجعه کنید.

۲- کباب کوبیده توری

اگر هنوز مهارت کافی برای سیخ کردن کباب کوبیده ندارید، از توری استفاده کنید و همچنان یک کباب خوشمزه تهیه کنید.

پخت کباب کوبیده در توری

مراحل تهیه کباب کوبیده توری

مراحل تهیه کباب کوبیده توری به این شکل است:

  1. برای تهیه کباب، از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند استفاده کنید. ۳۵۰ گرم گوشت راسته گوساله را با ۴۵۰ گرم گوشت قلوه‌گاه گوسفندی و ۱۰۰ گرم دنبه تازه چرخ کنید. بهتر است این مخلوط را دو بار چرخ کنید.
  2. پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید. از پیاز سفید استفاده کنید، پیازهای متوسط برای رنده کردن مناسب هستند.
  3. پیاز رنده شده را به مخلوط گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید. نمک، فلفل و زعفران آب کرده را هم اضافه و خوب ورز دهید تا مخلوط یکدست شود.

برای ادامه رسپی این غذای خوش‌طعم به لینک رسپی کباب کوبیده توری مراجعه کنید.

۳- خورش کرفس با غوره و گوشت

خورش کرفس، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود.

رسپی خورش کرفس با غوره

مراحل تهیه خورش کرفس با غوره و گوشت

برای تهیه خورش کرفس، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. کرفس‌ها را بشویید و برگ‌ها را جدا کنید. ساقه‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. سبزی‌ها مثل جعفری و نعنا را هم خرد کنید و گوشت را به تکه‌های متوسط برش بزنید.
  2. در یک تابه با کمی روغن، کرفس‌های خرد شده را به آرامی تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
  3. در همان تابه، کمی روغن اضافه کنید و سبزی‌ها را به همراه گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا خوب بپزند.
  4. “““html

  5. ساطوری شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی‌ها کاملاً سرخ و عطرشان آزاد شود. سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
  6. در یک قابلمه، گوشت را به همراه کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید. کف را از روی آب گوشت با قاشق جمع کنید. بعد از اینکه گوشت کمی پخت، آن را آبکش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.

برای ادامه دستور تهیه این غذای اصیل و خوشمزه، روی لینک دستور خورش کرفس با غوره و گوشت کلیک کنید.

شام چی بپزم؟ (برنامه غذایی یکشنبه ۲۵ شهریور)

۴- کوکو بادمجان با بادمجان کبابی

کوکو بادمجان یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به روش‌های مختلف می‌توان آن را تهیه و سرو کرد.

مراحل تهیه کوکو بادمجان

مراحل تهیه کوکو بادمجان

مراحل تهیه کوکو بادمجان با بادمجان کبابی به شرح زیر است:

  1. برای تهیه این غذای نونی بدون گوشت، بادمجان‌ها را بشویید و با پوست روی آتش کباب کنید تا نرم شوند. کباب کردن بادمجان با پوست باعث می‌شود طعم آن بهتر شود و کوکو خوشمزه‌تر شود. بعد از کباب کردن، پوست آن‌ها را بکنید و گوشتشان را با چنگال له کنید.
  2. بادمجان‌های له شده را بین دو لایه دستمال کاغذی قرار دهید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. آب زیاد باعث می‌شود کوکو شل شود و ترد نگردد.
  3. پیاز و سیر را رنده کنید و در مقداری روغن کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  4. بادمجان له شده، پیاز و سیر تفت داده شده، تخم‌مرغ، سبزی‌های معطر خرد شده، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.

برای ادامه دستور این غذای راحت و فوری، روی لینک دستور کوکو بادمجان با بادمجان کبابی کلیک کنید.

۵- نرگسی لوبیا سبز

اگر از غذاهای تکراری خسته شدید، نرگسی لوبیا سبز می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد. نرگسی لوبیا سبز، یک غذای گیاهی خوشمزه و مناسب برای افرادی است که رژیم غذایی گیاهی دارند.

مراحل تهیه نرگسی لوبیا سبز

مراحل تهیه نرگسی لوبیا سبز

مراحل تهیه نرگسی لوبیا سبز به شرح زیر است:

  1. لوبیا سبز را در ظرفی با آب بشویید و دو سر آن را با چاقو ببرید. بعد لوبیا سبزها را به اندازه دلخواه خرد کنید. در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
  2. لوبیا سبز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود. برای طعم بهتر، از لوبیا سبز تازه استفاده کنید. لوبیا سبز فریز شده یا کنسرو شده طعم خوبی به غذای شما نمی‌دهند.
  3. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را ریز خرد کنید و به لوبیا سبز اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا عطر پیاز آزاد شود.
  4. سیر را با سیر له‌کن یا رنده پوره کنید و به ترکیب در تابه بیفزایید. به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر نیز آزاد شود.

برای ادامه دستور این غذای خوشمزه و ساده، روی لینک دستور نرگسی لوبیا سبز کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا