شب یلدا مبارک بادطرز تهیه کاپ کیک هندوانه دستور تهیه کاپ کیک هندوانه ای (مرحله به مرحله)

“`html
شب یلدا مبارک باد
شب یَلدا یا شب چلّه یکی از قدیمیترین جشنهای ایرانیان است. در این جشن، بلندترین شب سال و شروع طولانیتر شدن روزها گرامی داشته میشود که با شروع فصل زمستان همزمان است.
در این شب، خانوادهها در خانه بزرگترها جمع میشوند و با خوردن آجیل، هندوانه، انار و گرفتن فال حافظ لحظات خوبی را سپری میکنند. با ما در مجله رضیم همراه شوید تا با دستور تهیه کاپ کیک هندوانه شب یلدا را خاصتر کنید.
دستور تهیه کاپ کیک هندوانه
مواد لازم:
- آرد ۳۰۰ گرم
- شکر ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- روغن مایع ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- پودر ژله ۱ بستهی ۱۰۰ گرمی
- رنگ خوراکی به مقدار لازم
- آب میوه ۲/۳ پیمانه
- شکلات چیپسی به مقدار لازم
- خامه برای تزیین
کاپ کیک هندوانه یک دسر خوشمزه و مناسب برای مهمانیهای شب یلدا است. در این شب، تمام اعضای خانواده و گاهی حتی فامیل دور هم جمع میشوند تا این لحظات خاص را جشن بگیرند.
امروزه، کاپ کیکها یکی از شیرینیهای محبوب هستند. شب یلدا را با کاپ کیک هندوانه خوشمزه و جذابتر برگزار کنید، چرا که هندوانه نشاندهنده شب یلدا است.
حالا به طرز تهیه کاپ کیک میپردازیم که به فر نیاز ندارد و به راحتی میتوانید آن را درست کنید. اگر دوست دارید دسر خانگی خود را برای مهمانها سرو کنید، با ما همراه باشید.
دستور تهیه کاپ کیک هندوانهای
برای تهیه کاپ کیک هندوانه ابتدا تخممرغ، شکر و وانیل را دو دقیقه خوب بزنید. (اگر خواستید میتوانید از مقدار شکر کم کنید و از یک بسته پودر ژله استفاده کنید تا رنگ و عطر بیشتری به مخلوط بدهید).
سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و ترکیب کنید. روغن را هم اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. حالا رنگ قرمز را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. شکلات چیپسی هم اضافه کنید و ترکیب کنید. سپس داخل فنجانها را چرب کرده و آرد بپاشید.
یکسوم فنجانها را با مایه کیک پر کنید. فنجانها را داخل یک قابلمه بچینید و قابلمه را با آب پر کنید تا آب به نصف بلندی فنجانها برسد. قابلمه را روی بزرگترین شعله اجاق گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید (بدون در).
وقتی آب به جوش آمد، در قابلمه را با یک دستمال بپوشانید. شعله را کم کرده و بگذارید ۱۵ دقیقه پخته شود. سپس از روی حرارت بردارید و بدون بلند کردن در قابلمه، ۱۰ دقیقه کیکها را استراحت دهید.
بعد از ۱۰ دقیقه، در قابلمه را بردارید و کیکها را از فنجانها خارج کنید. کیکها بعد …
“““html
از پخت ، عالی پف می کنند.
برای تزیین کاپ کیکها به شکل هندوانه؛ وقتی کیک فنجانیها را در ظرف سرو چیدیم، روی آن را با خامه فرم گرفته که کمی رنگ سبز به آن اضافه کردهایم، تزئین میکنیم و چند تا شکلات چیپسی هم به عنوان هسته هندوانه روی خامه میریزیم.
به این ترتیب کیک فنجانی هندوانهای آماده سرو میشود. امیدوارم این کاپ کیکها را درست کنید و از خوردن آن به همراه خانواده عزیزتان لذت ببرید. منتظر دستورها و رسپیهای جدید آشپزی و شیرینیپزی در روزهای آینده در مجله رضیم باشید.
بیشتر بخوانید :
تزیین سفره شب یلدا برای مدرسه: زیباترین آرایش سفره شب یلدا
داستان درباره شب یلدا برای کودکان | قصه تولد یلدا کوچولو
دستور تهیه چیز کیک هندوانه مناسب برای شب یلدا