شربت توت سیاه : روشی جدید جهت تهیه شربت توت سیاه خانگی + عکس (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه شربت توت سیاه
شربت توت سیاه یک نوع نوشیدنی خوشمزه است که علاوه بر طعم لذیذ، فواید زیادی نیز دارد. تهیه شربت توت سیاه در خانه بسیار آسان است و نیازی به مهارتهای خاصی ندارد. بیایید با هم این شربت را درست کنیم.
مراحل تهیه شربت توت سیاه
توت سیاه یک میوه تابستانی با طعم شیرین و ترش است که خواص زیادی دارد. اگر شما توت سیاه زیادی خریدهاید و نمیدانید چه کار کنید، میتوانید شربت یا مربا درست کنید. در اینجا به شما نشان میدهیم چگونه شربت توت سیاه را تهیه کنید.
دستور تهیه شربت توت سیاه خانگی
مواد لازم برای تهیه ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) شربت توت سیاه:
- توت سیاه ۴۵۰ گرم
- شکر ۶ قاشق غذاخوری (معادل ۷۵ گرم)
- آب ۱/۴ فنجان (معادل ۵۹ میلی لیتر)
- یک لیمو ترش (اختیاری)
طرز تهیه
- اول، ساقههای توتها را جدا کنید، سپس توتها، شکر و آب را در یک ظرف متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- اگر دوست دارید شربت کمی ترشتر باشد، آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید.
- بگذارید مخلوط روی حرارت ملایم بخار کند و مدام هم بزنید تا شکر حل شود.
- بعد از اینکه شکر حل شد، حرارت را کم کنید و بگذارید مخلوط با حرارت ملایم غلیظ شود.
- این کار را برای حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ادامه دهید و حتماً هم بزنید تا شربت به ته نشین نشود.
- وقتی شربت به غلظت دلخواه رسید، حرارت را خاموش کنید.
- یک کاسه زیر یک صافی بگذارید و مخلوط را در صافی بریزید.
- با یک قاشق چوبی مخلوط را هم بزنید و با فشار دادن، شربت را از صافی عبور دهید و دانهها را دور بیندازید.
- روی ظرف شربت را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- بعد از خنک شدن، شربت را در یک بطری شیشهای تمیز بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگه دارید.
نکات مهم برای تهیه شربت توت سیاه
- شربت بعد از سرد شدن در یخچال غلیظتر میشود، بنابراین مراقب باشید که زیاد نجوشد.
- وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید.
- وقتی شربت غلیظ شد، فوراً حرارت را خاموش کنید، چون حرارت زیاد شربت را تلخ میکند.
- این شربت را میتوانید تا ۲ هفته در یخچال نگه دارید.
چگونه از شربت توت سیاه استفاده کنیم
- میتوانید شربت توت سیاه را با نوشیدنیهایی مثل لیموناد ترکیب کنید تا کوکتل خوشمزهتری داشته باشید. شما میتوانید غلظت نوشیدنی را طبق سلیقه خود تنظیم کنید.
- میتوانید مقداری شربت را روی پنکیک یا وافل بریزید و صبحانه خوشمزهای درست کنید. همچنین میتوانید آن را با شربت مخصوص پنکیک مخلوط کنید.
- برای یک سس خوشمزه، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب، ۱ قاشق غذاخوری شربت توت سیاه و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
“““html
- شما میتوانید شربت توت سیاه را برای تزئین بستنی، فرنی، پودینگ برنج، کاستارد تخم مرغ و ماست استفاده کنید و با این ترکیبها طعمی تازه بسازید.
- ورا کردن شربت توت سیاه با سس باربیکیو یک سس میوهای خوشمزه به وجود میآورد که میتوانید آن را با انواع کباب ایرانی یا ژامبون سرو کنید.
خواص فوقالعاده شربت توت سیاه
- رفع تشنگی و جلوگیری از گرمازدگی و حالت تهوع
- کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان، به ویژه سرطانهای دستگاه گوارش، سینه، پروستات و دهانه رحم
- کمک به کاهش التهابات پوستی
- مفید برای افرادی که مبتلا به کمخونی هستند
- دارای مقدار زیادی از مواد معدنی مثل پتاسیم، منیزیم و منگنز
- کنترل فشار خون و تنظیم ضربان قلب به دلیل وجود پتاسیم
- کمک به سوزاندن چربی و کاهش سطح چربی کبد
- بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه
- جلوگیری از عفونتهای دستگاه ادرار
- باز کردن گرفتگیها، کاهش التهاب خون و از بین بردن عوارض صفرا
- کمک به کاهش سرفههای ناشی از التهاب گلو و زبان و تسکین دادن آنها
- افزایش اشتها و مناسب برای درمان زخم روده، اسهال گرم و اسهال خونی
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه شربت انگور سیاه با طعمی فوق العاده و سنتی
۴ روش برای تهیه شربت بیدمشک در خانه و خواص بینظیر آن + عکس
سخن پایانی
توت سیاه، میوهای خوشمزه و با کالری کم است، به طوری که در هر ۱۰۰ گرم آن تنها ۴۳ کالری وجود دارد. این میوه دارای خواص زیادی برای بدن است و به اشکال مختلف مثل خام، پخته، مربا و شربت مورد استفاده قرار میگیرد.
به دلیل این که بخش بزرگی از این میوه را آب تشکیل میدهد، به سرعت فاسد میشود و یکی از راههای جلوگیری از فساد این میوه، تبدیل آن به شربت است.