رسپی

شربت گل پنیرک (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شربت گل پنیرک

شربت گل پنیرک به خاطر خاصیت‌های خوب گل پنیرک، برای مشکلات گوارشی مثل دل درد و سوء هاضمه مفید است. شربت گل پنیرک یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و زیبا در ایران است که با رنگ‌های مختلف تهیه می‌شود. برای دیدن دستور کامل و مرحله به مرحله شربت گل پنیرک، با سایت ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز:
آب سرد ۴ لیوان
گل پنیرک خشک ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۱۲ قاشق غذاخوری
گلاب یا عرق بیدمشک به مقدار کافی
آب لیمو ترش تازه یا سرکه ۳ تا ۴ قطره
تخم شربتی به مقدار کافی

دستور تهیه شربت گل پنیرک

مرحله اول
برای تهیه شربت گل پنیرک، ابتدا گل پنیرک و شکر را داخل غذاساز می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را در آب سرد ریخته و هم می‌زنیم.

مرحله دوم
وقتی رنگ گل پنیرک در آب پخش شد، شربت را از یک پارچه نخی تمیز عبور می‌دهیم تا صاف شود. سپس کمی گلاب یا عرق بیدمشک اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم
شربت را در لیوان‌ها می‌ریزیم. اگر دوست دارید رنگ شربت بنفش را به رنگ ارغوانی تغییر دهید، کمی سرکه یا آب لیمو ترش تازه به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

مرحله چهارم
مراقب باشید که مقدار سرکه یا آب لیمو ترش زیاد نشود چون ممکن است رنگ شربت محو شود. سپس تخم شربتی را در یک لیوان مناسب ریخته و کمی آب گرم روی آن می‌ریزیم.

دستور تهیه شربت گل پنیرک

مرحله پنجم
اجازه می‌دهیم تخم شربتی درون آب بماند تا خیس بخورد. سپس به آرامی آن را به شربت اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. بعد از آن چند تکه یخ به شربت اضافه کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان!

شربت گل پنیرک را می‌توانید به صورت خالص یا با اضافه کردن آب‌میوه‌های ترش مانند لیمو یا نارنگی سرو کنید. همچنین می‌توانید هنگام سرو، یک قاشق چایخوری از شربت را به یک لیوان آب یخی اضافه کنید و سپس تزئین کنید.

منبع : نکته چی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا